Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mam na imię Iwona ,mam siedmioletnią córeczkę Amelkę,w październiku straciłam dzidzię w 6-tym tyg.ciąży 😞 a teraz oczekuję na drugą córcie (poznałam płeć w minionym tygodniu) czuję się już dobrze ,choć początki były trudne....i tak sobie odmierzam czas do listopada ,najważniejsze żeby wszystko dobrze się skończyło i aby maleństwo urodziło się zdrowe 🙂

Hej brzuszki! 😉 nie wiem czemu ale nie mogłam się zalogować dzisiaj:/.. jak tam u Was? jak się czujecie??;D i co tak ten termin zmieniacie?:P:P (Madzia;D hehe).. Ja jeśli zmienię to pewno na październik - bo na razie na 3.11 jest 😉

Iwona - strasznie mi przykro, że straciłaś dzidzie.. ale teraz już będzie ok. Powodzenia! I zazdroszcze, że już wiesz co będzie - ja tylko czekam na info, że córa;D

Fajnie tu u Was dziewczynki 🙂 wszystkie takie sympatyczne... 🙂
Ja mam termin na 15 listopada, nie ukrywam,że też miałam nadzieję na chłopczyka...ale dziewczynki też są kochane 🙂 a wątpię by mój lekarz się pomylił bo ma bardzo dobry sprzęt, zresztą sam mi pokazał... 😁
strasznie dokucza mi teraz zgaga, brzuszka właściwie nie widać jeszcze ale z pierwszym dzieckiem tak miałam do szóstego miesiąca 🙂 🙂

Ja czekam na dziopke bo synuś już jest;D

Iwonka zgagi Ci strasznie współczuję, ja miałam taką leciutką i to dopiero w 9 miesiącu;D teraz też na to liczę;p wtedy chciałam bo ktoś mi powiedział, że jak kobieta w ciąży ma zgagę to dziecku włoski rosną;D ja głupia, strasznie się bałam, że Kub się łysy urodzi;p i chciałam tej zgagi;p;p a tu nic.. a jaki się Kuba urodził?? zobaczcie same: tu jest kilka zdjęć , na 1 Kuba 3-dniowy 😉
http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,466,jakubek-nasze-9-miesieczne-szczescie.html

Ehhh.. nikogo nie ma to pewnie też się powoli zmywam.. do jutra brzuszki 😉 pewnie znów wejdę dopiero po pracy bo nie wiem czemu nie mogę się w pracy zalogować:/

Hej dziewczyny! zgaga cały czas daje mi popalić a rano gdy nic nie zjem strasznie mnie mdli, przechodzi dopiero po śniadaniu, to dziwne nie myślicie? 🤢
dziś strasznie boli mnie głowa, to chyba przez pogodę i ogólnie kiepsko się czuję...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH SŁONECZEK W DNIU ICH ŚWIĘTA 🙂 🙂 🙂

O tych włoskach nie wiedziałam...ale rzeczywiście w pierwszej ciaży też tak miałam i córcia urodziła sie kudłata 🙂 na roczek wiązałam jej już duże kuce, to może cos w tym jest...

• Mamusia
Iwonaa moja koleżanka też miała rano straszne mdłości. Ale znalazła sposób: rano kiedy tylko się obudziła, nie wstawając z łóżka jadła płatki kukurydziane albo ze dwa sucharki (miała je uszykowane koło łóżka:woohoo 🙂 i dopiero wstawała na śniadanie. Mówiła, że jej to pomagało, spróbuj, może i tobie pomoże 🙂

• Mamusia
Ohh dziewczynki ale u nas cienko . Ze zgaga to ja nie wierzę że rosną włosy. Moja siostra nie miała w ogóle zgagi a synek ma takie włosy że już 3 razy mu podcinała a ma dopiero 10 miesięcy. Ja też się urodziłam kudłata 🙂
Miłego dnia brzuszki 🙃

• Mamusia
Hej Kobietki 🙂
u nas wszystko dobrze 🙂 tylko do lekarza mam jakoś pod górkę... 😉 miałam iść wczoraj, zaspałam 😜 dziś nie mam z kim Dari zostawić, jutro wolne, a w piątki nie przyjmuje... i cały tydzień mija... ehh...

A wcześniej termin miałam na 28, potem na 10... na każdej wizycie mi go zmienia :P

hehe, a na jakiej podstawie Ci go zmienia? przecież nie zmieniasz mu daty ostatniej miesiączki... może po prostu dzidzia Ci szybko rośnie i na podstawie rozmiaru dziecka??? Bo mi lekarz przy kubie zawsze mówił, że wygląda jakby miał być z wcześniej;p

• Mamusia
czesc dziewczynki jak tam wasze brzuszki 🙂 ehh jakie to było piekne 🙂 a teraz do rzeczy mam 2 kombinezony po moim synku na sprzedaż podrzucam wam linki na allegro

http://www.allegro.pl/item1065951455_sliczny_milutki_prawie_nowy_kombinezon.html

http://www.allegro.pl/item1065963303_sliczny_kombinezon_jesien_zima_0_3m.html

sa naprawde bardzo ładne i zadbane ten pluszowy był użyty moze z 5 razy ponieważ mały sie urodził pod koniec marca a on jest bardzo cieplutki tak do 60cm lekko i 4,5 -5 kg sie zmieści

życze wam duzo siły na te ostatnie miesiące i wytrwałości :* duzo zdrówka