Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja to siedzę i się z Waszych tekstów śmieje a Beata to dzisiaj sama siebie przechodzi ha ha ha ,, W kiblu jelenie wzywa ,, hahahahaha 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 Nina bardzo też Ci ładnie jest w takich czerwonych włosach !!! Co do piersi to fakt teraz takie ciężkie, że ho ho ho 😉 Aga następnym razem jak będzie Cie podglądać to mu mlekiem z cycka po oczach psiknij 😁 😁

O tej godzinie mnie wena nachodzi. A mojemu właśnie odchodzi, poszedł na górę obrażony ze z nim nie siedzę 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Bagira napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Bagira napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
A my dziś z sąsiadami siedzieliśmy,ja,mój Paweł,później moja sąsiadka z mężem którzy teraz w listopadzie będą też mieli 2 szkraba 🙂 i sąsiad który jest po50 🙂 i ten po 50 sobie popił i mówi do mnie i mojego męża "wy się nie obraźcie ok ale wam coś powiem. Ty jesteś szczuplutka ale cyce to ty masz 😁 " na co mój Pawełek "ma ale to moje" 😁 normalnie wszyscy ze śmiechu nie mogliśmy 😁

Hahaha 🙂 Pewnie nie mógł o tym przestać myśleć, ale w końcu dodał sobie alkoholem odwagi 😁

Kasia, twój brat niepodobny do Ciebie 🙂 Ale widać, że jesteś w nim zakochana 😁

He he teraz już wiem czemu tak podgląda mnie przez balkon 😁 (nasze balkony przylegają do siebie i on zawsze zaglada by pogadać 🙂)

Pewnie żałuje ze nie suszysz biustu na parapecie 😁

Nie wiem 🙂 ale i tak jak siedze przy komputerze u małej w pokoju albo tam się kłade spać to rolete opuszczam 😁 no a może liczy na kapke mleka do kawy 😁

To mu daj trochę 😜 Faceci sie niepoprawni, czasami mnie trafia jak z kims gadam a on mi w dekolcie nocuje ale teraz nauczyłam sie te wykorzystywać 😉

Ja zawsze miałam wielkie piersi ,i nawet teraz jak gdzieś ide to nie wstydze się dekoldu ,brzuszek zasłonięty nosze to najważniejsze 🙂 jedynie pawła matka i siostra zachowują jakby coś było złego w ubieraniu się tak by podkreślić swoje walory

Jaką masz miseczkę bo nie widać zebys miała bardzo duże ale to moze dlatego ze sama mam niezły bufet 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Bo Kasia lubi świecić cyckami hahahahaahahhahahaha 🤪 🙃 🙃 Jej by się przydał taki sąsiad jak ma Aga 😁

To sie uśmiałam 😁
Jak byłam z rodzicami na wakacjach w Gdansku to nie mogłam znaleźć na siebie cyckonosz to na koncu tak się wściekłam ze mówię niech mi powiedzą gdzie szyją tu spadochrony tam na pewno coś dla siebie znajdę 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha a co Nina dopóki młode i jędrne to niech się ślinią 😉 Mąż zawsze to mnie : ,, Schowaj te cycki lafiryndo !!,, hahahahaha 😁

Mój co bym nie założyła to zaraz, musisz tak cycami świecić. Na co ja mu odpowiadam ze mam tak duży i ciążki biust ze na mnie to nawet golf będzie miała dekolt odważny 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha a co Nina dopóki młode i jędrne to niech się ślinią 😉 Mąż zawsze to mnie : ,, Schowaj te cycki lafiryndo !!,, hahahahaha 😁

hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahaha Schowaj te cycki lafiryndo .... nie mogę................ hahahahahahaa, zaraz wpadnę pod biurko.
Ps. Aga, nie wiesz jaki stanik nosisz?? 😉 Mierzy się obwód pod biustem i na biuście. Od tego na biuście odejmujesz ten pod biustem i Ci wychodzi wynik, który musisz wziąć z tabelki. Zaraz jakiejś poszukam.

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Jaaaaaaaaaaaaaaaa!! Pamiętacie to zdjęcie?? Najpierw cycki Beaty, potem długo, długo nic... aż po 5 minutach nagle wchodzi Beata?? 😁

Poczekaj poczekaj, zobaczymy ile minut minie zanim po cycach Niny pojawi sie jej reszta miesiąc po porodzie 😁 Kurde ale miałam wtedy bufet, o matko jedyna !!!

• Mamusia
12-13 cm = miseczce A
14-15 cm = miseczce B
16-17 cm = miseczce C
18-19 cm = miseczce D
20-21 cm = miseczce E

Jakaś dziwna ta tabelka, ale innej mi się nie chce szukać 😉 Ten wynik to różnica właśnie jest. Musisz sobie obliczyć.
Oj, ja też nie lubię golfów. Duszą mnie i jakoś tak ich nie lubię, ale sweterki owszem. Kasia, my wiemy, że Ty nawet przy mrozie -20 stopni C masz dekolt do pępka i nawet w kurtce czy płaszczu masz zrobione dekolty 😁 😁 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
12-13 cm = miseczce A
14-15 cm = miseczce B
16-17 cm = miseczce C
18-19 cm = miseczce D
20-21 cm = miseczce E

Jakaś dziwna ta tabelka, ale innej mi się nie chce szukać 😉 Ten wynik to różnica właśnie jest. Musisz sobie obliczyć.
Oj, ja też nie lubię golfów. Duszą mnie i jakoś tak ich nie lubię, ale sweterki owszem. Kasia, my wiemy, że Ty nawet przy mrozie -20 stopni C masz dekolt do pępka i nawet w kurtce czy płaszczu masz zrobione dekolty 😁 😁 🤪

Tez nie lubię bo mnie dusi.