Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka 🙂
My byliśmy na spacerku z kumpelą i Oskara narzeczoną:P,zaraz dam zdjęcia na NK 🙂
potem siora przyjechała na obiad i teraz pojechała dopiero...oczywiście z moich postanowień nici...na obiad mąż zaserwował pieczoną karkóweczkę z ziemniaczkami i do tego pora z bułką tartą....jak tu nie zjeść ☺️,potem oczywiście kawka i ciastka ☺️
Oskar spał dziś tylko pół godziny,bo zasnął na dworze i go jakiś pies obudził...nawet marudny nie jest 🤪

Co do imion to my jakby była dziewczynka to Wiktoria albo Oliwia,a dla chłopca jak wiecie było losowanie i Oskar wybierał 😁

Mini23 napisał(a):
Ja właśnie wcinam naleśniki z twarogiem i śnieżką 😁 a dziś na noc będe miała do pilnowania 8 miesięcznego bobasa bo szwagier żonką chcą iść na dyskoteke... Z jednej strony niech idą i się wybawią małą dadzą tu a synka mają u babci,a z drugiej ja bym tak nie mogła dzieci podrzucić komuś bo mi się baletów zachciało...

Co Wy tak wszystkie kusicie tymi naleśnikami 🙂...mniam mniam...a ja kocham z danio albo nutellą 😜

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ja właśnie wcinam naleśniki z twarogiem i śnieżką 😁 a dziś na noc będe miała do pilnowania 8 miesięcznego bobasa bo szwagier żonką chcą iść na dyskoteke... Z jednej strony niech idą i się wybawią małą dadzą tu a synka mają u babci,a z drugiej ja bym tak nie mogła dzieci podrzucić komuś bo mi się baletów zachciało...

Co Wy tak wszystkie kusicie tymi naleśnikami 🙂...mniam mniam...a ja kocham z danio albo nutellą 😜

Ja teraz non stop z twarogiem i śniezką a potem się dziwić że w 2 tyg 2 kilo (czyli po kilo na tydzień) mój mąż już pieszczotliwie nazywa mnie "słonicą" a Oliwke "słoniątko" 😁 a sam jest wielki mamut 😁

Oj,ja tez przytyłam znowu i ważę 7 kg więcej ☺️...to te ciastka,słodycze,czekolada itd...słowem OBŻARSTWO ☺️
Mąż się nabija,ze mi dupa rośnie,ale siora mnie nie widziała 2 tyg. i mówi,że z tyłu wcale nie wyglądam na ciężarną,ze tylko brzuszek...no dobra BRZUCHOL 😁,no i trochę piersi,bo coś staniki mi są ciasne

Juz pisałąm,ale pewnie nie czytałaś -w pierwszej ciąży w 29 tyg miałam już +12,9 kg 🤪 i potem co miesiąc 3 kg,do 17 😞
A teraz jest prawie 27 i mam +7 kg,więc prawie połowa mniej,ale coś jeszcze przez te 2 tyg przytyję 😞
A jak u Ciebie Aga było?

Ola88 napisał(a):
o jezu dziewuszki jem płatki muslii z fitelli zbananowe z kawałkami czekolady rewelacja polecam..... mniammmm... 😮

Ja przeważnie na śniadanie jem płatki takie z Biedronki zbożowe i ryżowe z owocami tropikalnymi,taka podróbka Frutelli a kosztują 2.99 czy 3.99...pycha 😁

mmmm krówki... mniam... ale nie muszę być twarda... mam w 26 tyg 10 kilo do przodu... jak mi połozna powiedziaal ile przytyłam od odstatniej wizyty to padłam;/ bo 5 koilo w miesiąc... ale w sumie dopiero brzuch mi wyszedł...

😁 mój mąż stwierdził że cały czas jem 😁 😁 haha siedzi cały dzieonek w domu i mnie obserwuje ale nie wzioł pod uwagę że byłam 3 h w miescie i 3 h spał 😁 hihi a wtedy nic nie jadłam iteraz też nie jem
😁 ale na obiad mamusia ugotowała pyszny sosik i ziemniaczki i ja sobie całą ogromną misę mizeriiiii mniam mniam...

Ha ha więc dzielimy się tak-Wy obie Agi,Ola i ja -bliżej nam do 10 kg
oraz Kasia,Nina i Beata-przytyły tyle co nic...zapomniałam o kimś?nie wiem ile Marta

Aga to Oliwka duża jak na te 6 kg co przytyłaś 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
😁 mój mąż stwierdził że cały czas jem 😁 😁 haha siedzi cały dzieonek w domu i mnie obserwuje ale nie wzioł pod uwagę że byłam 3 h w miescie i 3 h spał 😁 hihi a wtedy nic nie jadłam iteraz też nie jem
😁 ale na obiad mamusia ugotowała pyszny sosik i ziemniaczki i ja sobie całą ogromną misę mizeriiiii mniam mniam...

Czy my stale myślimy tylko o jedzeniu ? 🤪

Chyba(czytaj:NA PEWNO) tak 😁 😁 😁
Ja jestem objedzonaa już myślę co uszykować na kolację ☺️

ja większość czasu kiedy nie śpię:P haha ale już od wizyty u ginka nie jem batonów i czekolady w kostkach tylko tą w musli:P haha zamiast tego kuppiłam sobie 2 kg różnych owoców i o:P musli bananowe z czekoladą:P

Mini23 napisał(a):
Jeny mi też co chwile chce się jeść aż nie moge się opanować,ale ręce i nogi wciąż chudzinka na twarzy też mało co tylko idzie mi w piersi,brzuszek i boczki... Ja musze cały dzień coś mielić 😁 od rana płatki,popcorn winogrona,pierogi,ciasto,pierniki,naleśniki.... SZOK 🤪

Ja to samo,niedługo dobiję do 4 śniadań i 2 obiadów 🤪
No i słodycze...kocham 🙃

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Tylko powiedzcie mi dziewczyny gdzie Wy macie te kilogramy,bo brzuszki małe a ja mam ogromny 🤪...już "małej" nie widzę 😁

Ja też swojej nie widze 😁 wczoraj dre się do męża z łazieńki on wleciał wystraszony a ja otwieram prysznic i się pytam "misiu mam jeszcze piche bo nie widze" ale się śmiał 😁

Ha ha...no ja juz się golę na wyczucie i pomagam sobie lusterkiem 😮