Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Kurczę ja się boję bo drugą datę mam na 30 grudnia 😮 I nie chce urodzić między 19 a 30 grudnia 🤔 albo do 19 albo już po nowym roku najlepiej 2 stycznia nie 1-wszego 🤪 Ale mam wymagania hahaha a córka zrobi i tak jak będzie chciała 🙃

W naszym wypadku Kasiu, Nina, Sylwia- rzeczywiście albo urodzić blisko połowy grudnia tak jak mamy pierwotnie terminy albo już po nowym roku.... Ja myślę intuicyjnie, że urodzę w terminie albo trochę wcześniej...Zobaczymy jak to będzie, kiedy te nasze małe szkraby będą chciały wyjść na świat 😉

• Mamusia
Ja bym chciała tak około 12 grudnia urodzić... Nie w okolicach Wigilii... 😜 Ale tak jak pisałyście, dzieci wyjdą kiedy im się będzie podobało 😉 Jakby miało wyjść 30 grudnia, to wolę w nowym roku 🙂 Ale możemy sobie chcieć 😁
Ale też czuję, że urodzę wcześniej, czyli przed terminem 😁 Bo będę latać po schodach i wokół bloku hahhaha.

• Mamusia
Ninka ja mam tylko brata rodzonego 10 lat starszego 🙂 A o siostrze co pisałam, że jest w ciąży to jest siostra stryjeczna jej tata i mój tata to byli bracia rodzeni 🙂 Moja mama ma nas tylko dwójeczkę i to z przerwą właśnie dziesięcioletnią 😉 A co do porodu to ja też tak z tydzień przed terminem już zacznę walczyć z oknami, schodami i będę męczyć męża o seksik codziennie 😉

• Mamusia
Czuję, że będziemy z maluchami już w domu na Wigilię 🙂
Obie daty mam na 18 więc nie podobno, żebym przenosiła...Oby nie... 🙂
Będziemy się razem dopingować, żeby urodzić wcześniej 😉
Bieganie wokół bloku, spóźnione porządki świąteczne czy zakupy hehe 😜

• Mamusia
Ja myślałam, że wieloryby to takie chojraki są 😉
Byłam... byłam... Powiedziała, że cukrzycy na szczęście nie mam 🙂 🙂 🙂
A na przeziębienie dała mi leki i mam wyrzuty sumienia, że szkodzę dzidziusiowi biorąc je 😞 Ale to lepsze niż antybiotyki, jakbym się kompletnie rozłożyła. Moja internistka uwielbia wmawiać wszystkim alergię... nawet z korzonkami pójdziesz, to i tak alergię Ci w mówi 😁 ahhaha
Także teraz to nie jest przeziębienie, a........................ Uwaga!!
Alergia na pleśń 😉 Bo jest słońce, potem deszcz, wiatr i od tego powstaje pleśń w powietrzu i drażni gardło i nos 😜 Ona jest za mocna 😁 Wiosną mam alergię na pyłki, a jesienią jak widać w modzie jest pleśń 😉
Czuję się strasznie,łeb mi pęka od kataru.

Aaaa to trzeba było od razu pisać, że to kuzynka 🙂 Fakt, kiedyś pisałaś, że masz tylko brata, ale jak zaczęłaś pisac o siostrze to jakoś się nie zorientowałam hihi 😁

• Mamusia
A i tak traktuje ją jak siostrę rodzoną ale w dowodzie mama ma nas dwójeczkę 😉 Powinna być trójeczka ale między bratem a mną mama poroniła ponieważ lekarka powiedziała jej, że to zaburzenie hormonów i dlatego jej się spóźnia okres a nie ciąża i dała jej leki na wywołanie miesiączki i ciąża poszła niestety 🤨

• Mamusia
A tam nijaka 😉
Widziałam, że był dziś temat teściowych 😜 Znaleźć dobrą teściową to chyba 1 na milion przypadków 😉 haha
A moja bardzo przypomina Marty teściową... 😠
Tak w ogóle nasze mamy, tzn. kobiet to zazwyczaj takie dobre są, zawsze pomogą. Nie to co teściowe...

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A tam nijaka 😉
Widziałam, że był dziś temat teściowych 😜 Znaleźć dobrą teściową to chyba 1 na milion przypadków 😉 haha
Tak w ogóle nasze mamy, tzn. kobiet to zazwyczaj takie dobre są, zawsze pomogą. Nie to co teściowe...

No właśnie moja mama i pomoże i zięciowi obiadki wciska jak jesteśmy u niej a moja by mi wcisnęła trucizne w dupe 😁 🤪

Bez kitu. Moi rodzice czasem bardziej nadskakują zięciowi niż mnie haha 🤪
Kochają go jak syna i nawet jakbym powiedziała na niego złe słowo, to by pewnie nie uwierzyli 😉
Moja teściowa może i mnie lubi, albo jestem jej obojętna...

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A tam nijaka 😉

No właśnie moja mama i pomoże i zięciowi obiadki wciska jak jesteśmy u niej a moja by mi wcisnęła trucizne w dupe 😁 🤪

Bez kitu. Moi rodzice czasem bardziej nadskakują zięciowi niż mnie haha 🤪
Kochają go jak syna i nawet jakbym powiedziała na niego złe słowo, to by pewnie nie uwierzyli 😉
Moja teściowa może i mnie lubi, albo jestem jej obojętna...

Identyczna sytuacja jak u mnie 🙂 Nie ma sensu gadać o tym bo to nic nie pomoże... 😞
Idę zjeść kolację z mężem bo on do pracy na nocke 🙂
Postaram się zajrzeć później 🙂

• Mamusia
Mojemu mężowi nie wypłacili kasy... jak mi napisał ile ma jedzenia, a raczej co mu zostało na ząb, to mi serce pękło 😞 Ja też bez grosza, dobrze że jeszcze mam co jeść... To chyba tym się tak przejmuję. Nawet do pracy nie idą jutro i w poniedziałek, bo w baku pusto,a szmata nie płaci.
Hahaha Aga dobre to co napisałaś 😁 Normalnie kwintesencja tego co się tu dzieje 😎

• Mamusia
Mi humorek dopisuje ale samopoczucie fizyczne to jakaś porażka dzisiaj 🙃 🙃 😮
Myślę Aga, że nic nie pominęłaś w tej liście 😁 No i od czasu do czasu jak nam się przypomni gadamy o ciąży ha ha ha. Aaaaaaaaaa i jeszcze o kilogramach przybyłych gadamy 😁 😁

• Mamusia
Nina tak mi przykro. facet zasuwa za granicą i biedny nie ma nawet za co do pracy jechać a co gorszę za co porządnie jedzenia kupić. Ty zawsze pójdziesz do mamy no ale On biedny, aż mi żal Twojego męża 🤨 A nie daj Boże niech tak będzie jak już będzie Malutki na świecie ? A tu będzie trzeba kupić pieluchy, mleko itp. 🤔 Niech skopią dupsko tym szefom ale tak żeby nie wiedzieli kto im to zrobił 😉 A tak na serio jeśli mają jakąś umowę podpisaną niech idą na policje z tym !!!