Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam wypchnięty tak, że aż mnie boli i będzie Alicja 😁 Wiesz Martusia nie mam takiego charakteru żeby kogoś nie lubić za wygląd albo dlatego, że mam takie widzi mi się. Muszę mieć powody żeby kogoś nie zaakceptować i nie polubić a u brata dziewczyny mam tych powodów bardzo dużo- książkę bym napisała o niej 🤔 😮 Ja trochę poleżałam ale chociaż nic mi się nie chce to w tyłek mnie łóżko kuje i nie mogę wyleżeć w dzień nawet 5 minut 🙃

• Mamusia
Może, może chciałybyśmy tak idealne partnerki jak MY hi hi hi 😁 😁 No ja już jej nigdy nie będę lubić 🤔 Akceptuje ją ze względu na brata ale On i tak wie i ona też co ja o niej myślę. Ostatnio potrafiłam przed wyjazdem przez telefon wyzwać ją od dziwek i kurew ha ha ha a Ona jeszcze trzyma mi wyprostowany palce w tyłku ha ha ha No ale trzeba sobie bratową wychować co nie ?! 😁 🤪 🙃 😎 😎 😎 😎

• Mamusia
Ja też mu nigdy nie powiedziałam: Zostaw ją , albo coś w tym stylu bo mi męża też nikt nie wybierał i nie chciałabym żeby ktoś się wtrącał w moje życie a więc ja w jego też nie ingeruje jest 10 lat starszy ode mnie także chyba wie co robi. No ale jego laska jak mnie wkurzy nie raz to od razu dzwonię i daje jej popalić jak trzeba !! A ona głupia jeszcze tak mi się podlizuje ha ha ha 😁 ZŁA KOBIETA JESTEM 😁 hahahahaha A co do wózków to ja chce różowy albo zielony ale kupimy po porodzie po pierwsze dlatego, że podobno wózka się wcześniej nie kupuje a po drugie a jak wyskoczy chłopak to co z dzieciaka geja nie będę robić i w różowym wózku Go wozić hihihihi 😁 🤪

• Mamusia
Oho widze temat teściowe dziś jest na topie hehe ja do mojej nic nie mam, tzn przed ślubem mówiłam, że mam świetnych teściów, ale teraz to uważam, że są wporządku tylko czasem mnie denerwują swoimi radami i wtrącaniem się no ale tego nie unikne bo mieszkamy razem. Właśnie robimy sobie osobne wejście z drugiej strony domu a schody w środku domu znikną (tak juz było na szczęście uzgodnione przed ślubem) więc i pewnie wtrącać się mniej będą bo do okoła domu będą musieli do nas przychodzić.

hej grubaski
jestem po lekarzu,potem po małego,po męza i na obiad,dopiero wróciliśmy

nie mam dobrych wieści...nie miałam usg,na następnej wizycie...za tydzień 🤪
mam bardzo dużo leukocytów w moczu i na to dostałam antybiotyk i urosept,na skurcze Asparin i jeszcze luteinę,bo mam skróconą szyjke macicy 😞....mam leżec i prowadzić oszczędny tryb życia,zakaz dźwigania itd 😞...lekarz powiedział,ze go martwi to i dlatego mam byc już za tydzień na kontroli 😞
morfologia i cukier dobre.

• Mamusia
Adusia nie masz innego wyjścia jak się baaaardzo teraz oszczędzać !! Żebyś Nam tutaj wcześniej nie urodziła niż za 8-9 tygodni !! Dbaj o siebie mąż niech przejmie trochę więcej obowiązków i dużo Ci pomaga. Wyniki jak to wyniki najlepiej żeby były idealne ale dostałaś leki to będzie oki tylko musisz uważać na siebie 😘 😘 😘

Co do teściowej to ja już nie mam teściowej od jakiegoś czasu ponieważ matka Mariusza się go wyrzekła 🤪 Z jakiego powodu to nie wiemy za bardzo 🤔 Ale chyba chodzi starej kurwie o to, że Mariusz się nie interesuje zdrowiem OJCZYMA a raczej o to, że nie śle kasy na jego leczenie 😮 Ja to się cieszę, bo im mniej ludzi na chrzcinach tym mniejszy wydatek 😁 Będzie tylko moja rodzinka 😁

No tez się wystraszyłam 😞,nawet mi sie samej do domu nie chciało wracać,bo doła załapałam,dlatego połaziłam z małym i jechałam po męża.
Aż się boje co za tydzień sie okaże 😞

Mały w żłobku super,grzeczniutki,nie płacze,tylko nie chce jeść 😞,troche śniadanka skubnie ale obiadu nic 😞,z nami jadł pangę...a razcej wyjadł mamie 🤪

Alan dzisiaj tak kopie,ze brzuch mnoie boli już,no od rana jak szalony 🤪

• Mamusia
No tak wiadomo musisz przy nim zrobić bo to dziecko. A zwróciłaś uwagę babom w żłobku o to zadrapanie ?? Po prostu nie możesz rzeczywiście dźwigać i na dużo biegać tylko wolne spacerki. Ach niby tak mało czasu zostało a tak dużo z drugiej strony do tego naszego porodu 🤨 Beatka się nie odzywa muszę na gg do niej napisać. Ninka też grzeczna no ale chyba miało jej nie być coś pisała od rana.

• Mamusia
Oj to nie dobrze 🤨 Co do chrzcin to ja bym ich nie zaprosiła jeśli są tacy podli i zgryźliwi dla Was. Powiedziałabym tak jak Ty to napisałaś- tylko dla chrzestnych i koniec. Chcą to mogą do kościoła przyjść a później niech spadają. Ich i tak te chrzciny pewnie będą najmniej interesować.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ej Grubasy chomiczka właśnie urodziła 😁 🤪 7 gołych maluszków 🙂 szczęśliwa mama już wcina warzywka a tate odizowaliśmy by nie zjadł potomstwa 😁 🤪

hoho, tyle potomstwa, kto temu podoła? 😁

Kto je wykarmi przez 21 dni 😁 🤪

a to chomiczóra Twojej Oliwki? 😜