Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
OO no proszę jak ja przyszłam to wszystkie zołzy sobie polazły !!!
Ada zrób sobie miodowy kasztan lub czekoladę 🙂
Co do pieluch to ja używałam Huggies właśnie wczoraj kupiłam pampersy bo hugisy musiałam zmieniać w nocy bo przeciekały a teraz calutka noc pampers napompowany i nawet kropelka nie uleciała 🙂 Adusi też myślę kupić pampersy 🙂 Chusteczki używam jakie mi wpadną ostatnio kupujemy cały czas te z biedronki 🙂 Jak była mała kupowałam nivea.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

my po lekarzu...nic nowego nie wiem,lekarka mówi,że to od alergii może być ten niepokój i wiercenie się i jak nie widac robaków to ich nie ma.Ale po czym alergia,jak nic nowego nie dostaje...nie słucham jej nawet 😠
zabrałam małego do fryzjera...boziu jakie ja mam te włosy rude 😞 🤢masakra

• Mamusia
Olu to super zobaczysz swoje dzieciątko tak realistycznie !!! 🙂 Ja może w końcu wyjdę na zakupy ale nie chce mi się bo nie lubię robić zakupów spożywczych- zawsze się nadźwigam mąki, cukru itp. rzeczy 🤔 A z mężem nie lubię chodzić bo On to zawsze nabierze jakiś niepotrzebnych głupot a później do mnie pretensja, że tak dużo zapłaciliśmy 🙃 🙃 A to jak zawsze się listy trzymam 😁 😮

oto efekt 🙂,chociaz on dobrze wygląda 😁...rozmazane bo ciągle w biegu 🙃
[URL=http://img411.imageshack.us/i/zdjcie0481x.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/2950/zdjcie0481x.jpg[/IMG][/URL]

Mini23 napisał(a):
A ja wkońcu wyciągnęłam męża na zakupy kupiłam rożek,4 pieluszki kolorowe (śliczne są) i butelke lovi bo nie ma nigdzie u nas tomme tippe 😞 ale ta też jest fajna 🙂 reszte zakupów na później 😁

Aga znalazłam na Allegro zestaw Tommee Tippee za 60 zł : 2x butelka 150 ml ze smoczkami, 2x butelka 260ml ze smoczkami,smoczek uspokajający i 1 albo 3(nie pamiętam) smoczki z większym przepływem

Ola ja jak na razie jestem coraz bardziej załamana 😞,w domu to inaczej wygląda niż na dworze,a jak w tym oświetleniu u fryzjera zobaczyłam to sie załamałam 😞....teraz się boję,ze zrobię jeszcze gorzej 😞
Fajnie,ze masz 3D 😁

• Mamusia
Tak powiem Wam co potrzebuje do tabelki to mi podacie bo zrobię już taką wypasioną 😉 Spodoa Wam się na pewno bo mam wizję hihihi 😁
A więc potrzebuję:
-ile na plusie i ogólnie wagę np.: +5 kg i 65 kg razem
-ile macie w pasie ogólnie
-w który dzień tygodnia zaczynacie nowy tydzień ciąży
-który tydzień i dzień macie dzisiaj

Jak macie jeszcze jakieś pomysły to proszę pisać to dopiszę do listy i zrobię dopiero tabelkę 🙂

2x butelka 260 ml ze smoczkiem 0+ o wolnym przepływie
2x butelka 150 ml ze smoczkiem 0+ o wolnym przepływie
2x smoczek do butelek o średnim przepływie
1x Explora Pierwszy Kubek Niekapek bez uchwytów
1x smoczek uspokajający closer to nature Pure 0-3m
cena 59.90 + 12 przesyłka

http://allegro.pl/item1251109119.html

Ola na brzuszku jakoś źle liczy bo mi zmienia w poniedziałek a naprawdę mam w czwartek
ja z Oskarem też miałąm w 30tyg +13 kg,nie martw się
a tak poza tym to waga tez zależy od wzrostu,ja jestem niziutka,bo mam 156 tylko ☺️ 😁...jak ktoś ma 170 to wiadomo,ze waży więcej

naylaaa napisał(a):
Ja na razie nie wiem o co chodzi, ale pewnie o tabelkę. Jak doczytam co trzeba podać, to dopiszę 😁 Jeszcze 14 stron. Jaka przykra mnie sytuacja dziś spotkała 😞 Ale to zaraz.

jeju co sie stało????