Jutro mają niby wypłacić kasę, także mówił, że jutro wracają. A jak nie wypłacą, to będzie dalej siedział 😞 Ale nastawiliśmy się na jutro 🙂 I wraca na zawsze 😁 Jeszcze do mnie nie dochodzi 🙂
A ja wkońcu wyciągnęłam męża na zakupy kupiłam rożek,4 pieluszki kolorowe (śliczne są) i butelke lovi bo nie ma nigdzie u nas tomme tippe 😞 ale ta też jest fajna 🙂 reszte zakupów na później 😁
Aga znalazłam na Allegro zestaw Tommee Tippee za 60 zł : 2x butelka 150 ml ze smoczkami, 2x butelka 260ml ze smoczkami,smoczek uspokajający i 1 albo 3(nie pamiętam) smoczki z większym przepływem
Aduś wiem o tym na allegro ale później bym miała problemy ze smoczkami itp bo nigdzie unas nie ma tej firmy tylko campol,lovi i avent... avent mi się nie podoba już bo taki oklepany więc wzięłam lovi 🙂
Ja jestem zdecydowana na Tommee Tippee, u nas w sklepie jest ten sam zestaw za 71 zł więc na to samo wychodzi jakbym zamówiła z Allegro bo dochodzi koszt przesyłki. A powiedzcie mi ile kupujecie butelek tj. ile jest potrzebnych na początek??? No w końcu jesteście bardziej doświadczone więc dawać tu swoje rady 🙂😉
Jutro mają niby wypłacić kasę, także mówił, że jutro wracają. A jak nie wypłacą, to będzie dalej siedział 😞 Ale nastawiliśmy się na jutro 🙂 I wraca na zawsze 😁 Jeszcze do mnie nie dochodzi 🙂
Fajnie,ze wraca i będziecie razem 😁,na co ma tam biedę klepać 😞,w Polsce coś znajdzie 🙂
Marta ja dla Oskara miałam 2x 150 ml na początek,potem kupiłam 2 x 260 ml i 2x 330 ml,wszytskie Aventa,bo jestem zadowolona.Teraz mam jedną 330 ml Avent i chce ten zestaw Tommee kupic
Najbardziej boi się, że mu nie wypłacą całości 😞 Nawet jak wypłacą całość, to i tak na nasze potrzeby to będzie mało 😞 Nie śmiejcie się ze mnie, ale myślałam, że jak karmi się piersią to butelki są niepotrzebne. To w końcu jak to jest?? Ja jestem zielona 😉
Najbardziej boi się, że mu nie wypłacą całości 😞 Nawet jak wypłacą całość, to i tak na nasze potrzeby to będzie mało 😞 Nie śmiejcie się ze mnie, ale myślałam, że jak karmi się piersią to butelki są niepotrzebne. To w końcu jak to jest?? Ja jestem zielona 😉
Nina lepiej miej butelki,ale na początek wystarczą 2x 150 ml,jedna do herbatki(w razie kolki)czy glukozy a druga w razie co do mleka,bo nie wiadomo na 100% jak to będzie,ja wolałąm mieć w razie jakbym nie miałą mleka 😞..po co na szybcika latac za butelką
na herbatkę są potzrbne koperkową lub rumiankową 🙂 ja mam jedną tylko butelkę 🙂 chyba że karmić nie bedziesz mogła lub chudy pokarm bedziesz miała to bedziesz dokarmiać małą butelką na noc żeby spać 😁
ja się kołdrowałam wczoraj 😁 hahahaha sama mężą obudziłam 😜 hahaha a na dzień chłopaka kupiłam mu wielką poduszkę czerwoną satynową z napisem "odlotowa poduszka dla super chłopaka"
Ja dostałam w prezencie od ginekologa butelkę Aventa, ale nie wiem czy to antykolkowa, czy jaka.
Czyli jeszcze jedna by się przydała. Ja obchodzę Dzień Mężczyzny, 10 marca 😁
Marta ja dla Oskara miałam 2x 150 ml na początek,potem kupiłam 2 x 260 ml i 2x 330 ml,wszytskie Aventa,bo jestem zadowolona.Teraz mam jedną 330 ml Avent i chce ten zestaw Tommee kupic
Dzięki Ada 🙂 Teraz wiem na czym stoję 😉 P.S. Ninka, ja też zielona jestem dlatego się zastanawiałam jak to jest z tymi butelkami,jakie kupić i do czego dlatego też zapytałam nasze doświadczone mamy 🙂
A u mnie się przyjęło Dzień Chłopaka więc Dnia Mężczyzny już nie obchodzę - zresztą faceci zawsze w życiu mają lepiej więc dwa święta to już za wiele 😜 Ja kupiłam swojemu dziubkowi portfel skórzany i taki likier w butelce w kształcie plemniczka 😉😁 No i jeszcze jak wróci z pracy po 22 muszę jakaś kolację- imprezkę zrobić 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
naylaaa
I wraca na zawsze 😁 Jeszcze do mnie nie dochodzi 🙂
Gość
Martuska_D
Ja jestem zdecydowana na Tommee Tippee, u nas w sklepie jest ten sam zestaw za 71 zł więc na to samo wychodzi jakbym zamówiła z Allegro bo dochodzi koszt przesyłki. A powiedzcie mi ile kupujecie butelek tj. ile jest potrzebnych na początek??? No w końcu jesteście bardziej doświadczone więc dawać tu swoje rady 🙂 😉
Gość
Fajnie,ze wraca i będziecie razem 😁,na co ma tam biedę klepać 😞,w Polsce coś znajdzie 🙂
Gość
naylaaa
Nie śmiejcie się ze mnie, ale myślałam, że jak karmi się piersią to butelki są niepotrzebne. To w końcu jak to jest?? Ja jestem zielona 😉
Gość
Nina lepiej miej butelki,ale na początek wystarczą 2x 150 ml,jedna do herbatki(w razie kolki)czy glukozy a druga w razie co do mleka,bo nie wiadomo na 100% jak to będzie,ja wolałąm mieć w razie jakbym nie miałą mleka 😞..po co na szybcika latac za butelką
Gość
Gość
naylaaa
Czyli jeszcze jedna by się przydała. Ja obchodzę Dzień Mężczyzny, 10 marca 😁
Martuska_D
Dzięki Ada 🙂
Teraz wiem na czym stoję 😉
P.S. Ninka, ja też zielona jestem dlatego się zastanawiałam jak to jest z tymi butelkami,jakie kupić i do czego dlatego też zapytałam nasze doświadczone mamy 🙂
Martuska_D