Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola nie ma się czego wstydzić przestań kochana 😉 Zrzucisz moment zobaczysz poza tym po Tobie tych 80 kg nie widać w ogóle serio !! Podawajcie według lekarza w który dzień zaczynacie nowy tydzień a więc u Ciebie Olu zapisałam poniedziałek. Dzisiaj masz 30 tydzień i 4 dzień według lekarza tak ?? Później już tylko będziecie mi kilo pisać i rozmiar w pasie 😉 Teraz muszę Was pomęczyć 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ola88 napisał(a):
w pon w 32 wejde...:P omg jeszcze 4 i moge rodzic...:P 🤪

Ola coś mi sie nie zgadza,bo ja mam termin 2 dni przed Tobą a zaczynam w czwartki nowy tydzień,więc Ty powinnaś zaczynać 2 dni po mnie,czyli w sobotę...a nie przede mną

• Mamusia
No to rzeczywiście !! 🤪 Kurcze jak to leci 😮Ale teraz tak myślę bo Ty Ola masz datę porodu 2 dni po Adzie i dzisiaj masz 31 tydzień i 4 dzień a Ada zaczyna 31 tydzień dzisiaj dopiero ?? Wychodzi ze Ada zaczyna dzisiaj 32 tydzień 🤨 Kurcze już sama nie wiem. Będę pisać tak jak Wy mi podajecie 🙂

aisak_89 napisał(a):
No to rzeczywiście !! 🤪 Kurcze jak to leci 😮Ale teraz tak myślę bo Ty Ola masz datę porodu 2 dni po Adzie i dzisiaj masz 31 tydzień i 4 dzień a Ada zaczyna 31 tydzień dzisiaj dopiero ?? Wychodzi ze Ada zaczyna dzisiaj 32 tydzień 🤨 Kurcze już sama nie wiem. Będę pisać tak jak Wy mi podajecie 🙂

ja zaczynam 31 dzisiaj,tak jak na suwaczku mam a Ola według mnie powinna zaczynać 31 w sobotę...2 dni po mnie,tak jak Ola masz na suwaczku

aisak_89 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
obojetnie:P mała napewno sobie liczy dokładnie dni i wyjdzie jak obliczy do 40 tyg na paluszkach... 😜

Hi hi hi Ola zgadzam się z Tobą 😉

dokładnie,ha ha pierwsze mogą być ostatnimi 😁 🤪

• Mamusia
Witam dziewczyny 🙂

zostalo 180szt. pilnie potrzebuje pieniedzy wiec jesli ktos dzisiaj zamówi całość (bez leżaczka ) zapłaci tylko 350zł czyli tylko 1.94 za sztuke! + przesyłka 25zł.

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03# dorzuce gratisy .

moje gg 20749246

• Mamusia
A sytuację to miałam taką, że szłam sobie do banku i szedł jakiś psychol, wlókł się po tym chodniku i przechodził koło mnie i chciał mnie za brzuch dotknąć, ale na szczęście odskoczyłam i pociągnął mnie za rękaw i poszedł sobie dalej 😞 Aż krzyknęłam, bo tak mnie chuj przestraszył 🤨
Normalnie się uspokoić nie mogłam 😞 😞 😞