Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
A ja znów chora , obudziłam się z bólem gardła 😞 masakra. A niespełna miesiąc temu byłam chora męczyłam sie prawie dwa tygodnie.

Ze spaniem to i ja mam nie wesoło, o 22 oczy same mi się zamykają, często się budzę i już około 6 jestem wyspana. A poza tym to sikać mogłabym co 15 minut, Ola cały czas uciska mi pęcherz.

• Mamusia
Ja też tak mam o 22 padam a rano wstaje z reguły z mężem jak do pracy przed 6 wstaje bo już spać mi się nie chce, chociaż ja zawsze byłam rannym ptaszkiem. No i też w nocy wc trzeba odwiedzić. A mój maluszek to tak lubi mi po pęcherzu czasem poskakać, że ciężko to wytrzymać 🙃

gonia88811 napisał(a):
Cześć dziewczyny 🙂
A ja znów chora , obudziłam się z bólem gardła 😞 masakra. A niespełna miesiąc temu byłam chora męczyłam sie prawie dwa tygodnie.

Ze spaniem to i ja mam nie wesoło, o 22 oczy same mi się zamykają, często się budzę i już około 6 jestem wyspana. A poza tym to sikać mogłabym co 15 minut, Ola cały czas uciska mi pęcherz.

hey dziewczyny... widze ze wszystkie ciężką noc miały ja latałam do łazienki z 5 razy na godzine aż mąż myślał że zaczynam rodzić... mała mi z pęcherza trampoline zrobiła... ostatnio w 31 tyg lekarz mi mówił że mam uże dziecko 1770 wiec ja mam giganta chyba hahaha

naylaaa napisał(a):
Cześć Grube 😁
Macie co chciałyście wczoraj 😉
A tymczasem ja nadrabiam zaległości 😁
[URL=http://img839.imageshack.us/i/30tc001.jpg/][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/607/30tc001.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

dziewucha jak nic mówie ci Ninka 😜

• Mamusia
Witam mamuśki !! ja zasnęłam wczoraj ok 2 a o 5:30 córcia zrobiła pobudkę bo mąż do pracy wychodził. Właśnie usnęła mi na kolanach. A ja dziś się nie obijam tylko biorę się za prasowanie !!!
No właśnie co z Adą ??? aby się nic nie stało !!!!
Oj przeziębienie w ciąży to jest koszmar 😞
Nina widać że się brzuszek ruszył 🙂

Kropeczek napisał(a):
Witam mamuśki !! ja zasnęłam wczoraj ok 2 a o 5:30 córcia zrobiła pobudkę bo mąż do pracy wychodził. Właśnie usnęła mi na kolanach. A ja dziś się nie obijam tylko biorę się za prasowanie !!!
No właśnie co z Adą ??? aby się nic nie stało !!!!
Oj przeziębienie w ciąży to jest koszmar 😞
Nina widać że się brzuszek ruszył 🙂

esa wysłałam do niej i nic brak odpowiedzi...

• Mamusia
Właśnie, nie wiecie co z Adą?? Ola chyba ma do niej komórkę.
Co się u mnie w domu dzieje.... Mój mąż wpadł na genialny pomysł, żeby wczoraj zacząć przygotowywać ściany do malowania, a miał zacząć od dzisiaj. Mówię mu, żeby dał spokój, bo trzeba okryć meble folią, bo będzie jeden wielki pył. Oczywiście powiedział, że nic nie będzie i był mądrzejszy i zaczął robotę, a wszystkie sprzęty nieokryte. I co?? Oczywiście wszystko w pyle... Syf i bałagan i aż biało było w pokoju 🤪 🤪 Myślałam, że go zabiję 🤪 🙃
Także na razie mam w domu sajgon, co mnie doprowadza do furii i chyba wyjdę na zakupy, żeby na to nie patrzeć 😜