Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

jenki dziewuszki nic dzisiaj mi sie nie chce... leń ze mnie...
Gosia gratuluje dziewuszki przewaga ich na grudniu 😁
i pięęęęęknę imię wybrałaś...( mam takie samo)
a Aga Wielorybisko kazała was pozdrowić i uściskać.. mówi że ciężka jest jak sloń... to co ja mam mówić ja jestem mega słoń... hihihi lecem bo z mężęm siedzę... film bedziemy oglądać 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Hej 🙂 My już po szkole rodzenia więc usiadłam na chwilę na kompie, a mąż w Paly-a gra 🙂 Super, że kolejna dziewczynka się urodzi - kobiety górą hihi 😆 Myślę co na kolację zrobić... Jak się ogólnie czujecie kobietki ?? 🙂

Ja musze powiedzieć, że miałam bezbolesny dzień 🙃 🙂, ale cały czas tylko jadłam i nawet teraz bym coś zjadła, ale jak zjem to nie będę mogła spać, bo ciężko na żołądku będzie 😞

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Wizytę mam 20 zobaczymy ile przybrała 🙂

To juz niedługo. I mniejsze dziecko tym łatwiej urodzić. Moja koleżanka urodziła sama synka 4150, powiedzaiała że koszmar przeżyła 😞 Moja córka ważyła 3250 i mierzyła 52 cm.Też ciężko było.

• Mamusia
Ale mi narobiłaś ochoty tyle że u mnie dupa bo pieczarek nie mam w domu 🤔 Ale może Spagetti zrobię 🙂 Hmm to jest pomysł 🙂 A i najważniejsze- mama mi dzisiaj kupiła w lumpeksie nowy kombinezon taki różowiutki dla Gabrysi!! Teraz jestem już spokojna 🙂 Zapłaciła 15 zł gdzie w sklepach ceny są kosmiczne także się cieszę 🙂 Musze iść wstawić zupę na jutro bo idę się opiekować do południa siostrzenicą więc czasu nie będzie. A na forum cichutko...że aż dziwnie 🤔

• Mamusia
Hej ja tylko na chwile wpadłam zobaczyć co u Was słychać 🙂 Waga dziecka nie zawsze oznacza że bedzie ciezko moja kuzynka urodziła córeczke 3950 i nie narzekała a ona do drobnych należy 🙂 no ale mój synuś też będzie spory bo w 28 tygodniu już 1150 ważył 🙃 ok brzuchatki ja uciekam grzać wyrko i może jakiś film sobie obejrze. Do jutra 🙃

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Hej ja tylko na chwile wpadłam zobaczyć co u Was słychać 🙂 Waga dziecka nie zawsze oznacza że bedzie ciezko moja kuzynka urodziła córeczke 3950 i nie narzekała a ona do drobnych należy 🙂 no ale mój synuś też będzie spory bo w 28 tygodniu już 1150 ważył 🙃 ok brzuchatki ja uciekam grzać wyrko i może jakiś film sobie obejrze. Do jutra 🙃

Sylwia twój synus to prawdziwy facet 🙂 Duuuży 😆

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Wizytę mam 20 zobaczymy ile przybrała 🙂

To juz niedługo. I mniejsze dziecko tym łatwiej urodzić. Moja koleżanka urodziła sama synka 4150, powiedzaiała że koszmar przeżyła 😞 Moja córka ważyła 3250 i mierzyła 52 cm.Też ciężko było.

Powiem Ci, że nie bardzo się z tym zgadzam, że mniejsze dziecko to łatwiejszy poród synek warzył 3420 i mierzył 59cm i barrrrrdzo bolało. Koleżanki córka miała 2800 i 16 godz. ją rodziła 🥴

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Fajnie macie, że wiecie wagi Maleństw. Ja nie wiem i boję się, że urodzę jakiego okruszka z 2500 kg 🤨 Nie wiem czemu mam takie myśli 🤔 Chciałabym, żeby córunia ważyła tak z 3300 do 3500 bo jak na dziewczynkę to było by już dużo 🙂

A lekarz nie powiedział Ci ile mała warzy ?

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Fajnie macie, że wiecie wagi Maleństw. Ja nie wiem i boję się, że urodzę jakiego okruszka z 2500 kg 🤨 Nie wiem czemu mam takie myśli 🤔 Chciałabym, żeby córunia ważyła tak z 3300 do 3500 bo jak na dziewczynkę to było by już dużo 🙂

Kasiu- nie masz prawa się zamartwiać bo jeśli jesteś zdrowa i wszystko jest ok to i maluszek zdrowo rośnie 🙂 Ja spadam bo idę z mężem kolacje robić i obiad na jutro także spokojnej nocy i do jutra 🙂