Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No heyaa brzuchy 😉 Ja też już na nogach bo pilnuję dzisiaj siostrzenicę Nikolę także trochę się nie wyspałam bo śpię z reguły do ok. 11- taką mam melodię do spania haha 😜 A na forum widzę od rana gwarno 🙂 U nas straszna mgłai nic nie widać za oknami. Ada rzeczywiście dawno nie zaglądała 🤨

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Hahahaha dasz rede , aż tak żle niebędzie może nie padniesz 😁

niewiem niewiem...to moje pierwsze wiec spodziewam sie najgorszego 😜[/quote

Ola ja już drugie będę rodziła i nie wiem czego się spodziewać.Paulinkę rodziłam 12 lat temu 🙂 Kompletnie nic nie pamiętam i boję się jak cholera. A gdy krzyczałam że nie dam rady to polożna ze spokojem i uśmiechem powiedziała : jak weszło to i wyjdzie. 🙂 🙂 🙂:
Więc nie nastawiaj się na najgorsze, wiadomo że nie będzie to nic miłego męcę zyć się w bólach, jakoś pójdzie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Naylaaa współczucia, ja mojemu wybiłam z głowy malowanie - o dziwo posłuchał 🙂

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
No heyaa brzuchy 😉 Ja też już na nogach bo pilnuję dzisiaj siostrzenicę Nikolę także trochę się nie wyspałam bo śpię z reguły do ok. 11- taką mam melodię do spania haha 😜 A na forum widzę od rana gwarno 🙂 U nas straszna mgłai nic nie widać za oknami. Ada rzeczywiście dawno nie zaglądała 🤨

Ja też bym chciała tak długo pospać, niestety okolo 6:00 jestem już wyspana 🙂
A u mnie rano -3 na termometrze, teraz wychodzi słońce- rozpogadza się.

• Mamusia
A mam taki temat z innej beczki- czy wierzycie w zabobon, który mówi, że jeśli kobieta w ciąży się czegoś przestaszy i dotknie się w określone miejsce to dziecko będzie miało jakieś znamię??? Pytam z ciekawości bo tyle się słyszy od "życzliwych" ludzi pierdół, że człowiek chce być przekonany o braku słuszności w tej sprawie 🙂

bedziesz Nina łaciatke miała 😁 hahahaha bym chyba do miasta sobie polazła ale mi sie nie chce włosów układac a musze umyc... hihi moja mała całą noc jak dzik się zachowywała tak mnie skopała i mężąa mojego że szok hahaha ja to już sie zaczełam denerwowac na koniec... bo spac mi sie chciało jak niewiem a ona szalała jak dzik... a mąż jak gadał do brzucha to siedziała cicho i spokojnie przestał to wystawiała albo tyłek albo pięte albo lokciami sie rozpychała 😁

• Mamusia
Oj mój maluszek też mi nad ranem zaczął szaleć, a jak Paweł przykłada ręke to spokój czasem mu tylko fiknie a mnie ten mały wariat kopie ile wlezie hehe 😁 no ja już wczoraj pytałam co z Ada a jak teraz jeszcze na smsa nie odpowiada to troche sie martwic zaczynam.
Lece obierać ziemniaki bo dziś kluski ze skwarkami i twarogiem na obiadek mniam 😎

• Mamusia
Ale na forum dzisiaj gwar hehe 😁 Nina wyszła z domu żeby nie patrzeć na bałagan związany z malowaniem, Kasia pewnie znów pewnie sprząta 😆 a reszta ???? No ładnie- tylko ja tu koczuję, a przecież jest nas już więcej- dokładnie szczęśliwa 13- stka więc gdzie się wszystkie podziałyście 🙂 Ada dała znać Ci Olu??? 🤔

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Oj mój maluszek też mi nad ranem zaczął szaleć, a jak Paweł przykłada ręke to spokój czasem mu tylko fiknie a mnie ten mały wariat kopie ile wlezie hehe 😁 no ja już wczoraj pytałam co z Ada a jak teraz jeszcze na smsa nie odpowiada to troche sie martwic zaczynam.
Lece obierać ziemniaki bo dziś kluski ze skwarkami i twarogiem na obiadek mniam 😎[/quote

Aaaa czyli Sylwia obiadek gotuje i pewnie cała reszta też 🙂 To jesteście usprawiedliwione 😆 Mąż wyszedł z siostrzenicą na spacer żeby zasnęła więc ja mam trochę wytchnienia 🙂 Miłego popołudnia 😉

Martuska_D napisał(a):
Ale na forum dzisiaj gwar hehe 😁 Nina wyszła z domu żeby nie patrzeć na bałagan związany z malowaniem, Kasia pewnie znów pewnie sprząta 😆 a reszta ???? No ładnie- tylko ja tu koczuję, a przecież jest nas już więcej- dokładnie szczęśliwa 13- stka więc gdzie się wszystkie podziałyście 🙂 Ada dała znać Ci Olu??? 🤔

nie dała... niewiem czy do niej zadzwonić czy co... martwić się zaczynam...

Kropeczek napisał(a):
Ja wróciłam !!!
Już połowę ciuchów poprasowałam byłam już na spacerku no i zaraz się biorę za obiadek 🙂
Ada miała w piątek lekarza i od tamtej pory się nie odzywa może ją zostawił w szpitalu 🤨

nie Ada miała lekarza w pon... bo w sobote była na nk... eh niewiem na esy nie odpisuje wiec niewiem... 😮

• Mamusia
Mi Ewcia narobiła afery płacząc z byle powodu przestałam zwracać na nią uwagę i dałam jej smoka a ona poszła spać 🤪 więc się biorę za druga turę prasowania 🤪 Olu pozdrów Wieloryba od nas 😉 a ta stronka z wózkiem coś mi się nie chce w całości otworzyć 😞