Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam bez usztywniacza. Wiesz to zależy do jakich celów chcesz go mieć. Jeśli maleństwo ma w nim tylko spać ileżeć to lepiej chyba bez, ale jeśli do tego żeby np. podawać dziecko komuś jak przyjdzie je zobaczyć to lepiej z usztywnieniem bo nie każdy ma wprawę w trzymaniu dziecka. Poza tym Kafinka ma racje kup taki co ma wyjmowane usztywnienie i wtedy będziesz sama wiedziała kiedy je włożyć a kiedy wyjąć 😉 Ja mam dzisiaj meeeeeeeeeeeega lenia !! Az sama sobie się dziwię 😮 🤪 🙃

• Mamusia
Ha ha ha jedna z koleżanek z forum Aga Mini chce mieć zielony wózek i usłyszała, że zielony nie jest dla dziewczynek haha Dla dziewczynek jest róż a dla chłopca niebieski i koniec hihi 🙃 🙃 Nie pamiętam już dokładnie tej historii ale od tej pory zieleń jest zakazana haha 😎 😎

• Mamusia
No wiesz Gosia jak chcesz się narazić na gniew Niny tak jak ja to kupuj kupuj hihihi 😉 😁 A tak serio to ja kocham zielony i wózek chciałam mieć w tym kolorze. Chodził mi tez fiolet i róż po głowie ale niestety w tych wózkach co wysłałam linka takich kolorów nie posiadają. Ale ta zieleń i czerń mi pasuje bardzo 😁 W ogóle w ciąży mam nastawienie na zieleń, pomarańcz, żółty, biały i mam dużo ciuszków w tych kolorach ale odcienie są pastelowe i bardzo delikatne 🙂

• Mamusia
Ha ha ha Gosia ten pierwszy właśnie ma kupować Aga Mini która usłyszała, że to nie kolor dla Dziewczynki ale się zgrałyście 😁 obydwa mi się podobają 😉 Ja z Polskich mam dwa upatrzone. wiadomo więcej mi się podoba ale chodzi o cenę. Te są w cenie i bardzo ładne. Pierwszy to Eliot vesper a drugi to Akjax czy jakoś tak się piszę. Podoba mi się tez Mikado Marta go ma 🙂 A z tych droższych to Tako jumer X jest tez ładny. A reszta to już wyższa półka za około 4 tysiące złoty a więc to nie dla mnie haha. Poza tym ja muszę jeszcze do każdego wózka doliczyć około 200 zł przesyłki niestety dlatego ciesze się, że znalazłam coś tutaj w Anglii za normalną cene 😁

• Mamusia
kafinka napisał(a):
A możesz go zamówić i powiedzieć, że odbierzesz go za miesiąc? Ja tak miałam z łóżeczkiem dla synka zamówiłam, a odebrałam po miesiącu 🙂

A nie wiem , nie mam pojęcia,musiałabym zadzwonić i zapytać. Tylko on jest gdzieś na końcu Polski i muszą nam wysłać, my po niego nie pojedziemy

• Mamusia
Ja tez mam ten problem gdzie go trzymać 🤨 mam malutkie mieszkanie. na korytarzu nie mogę bo mam na dole młodych sąsiadów którzy ciągle jarają trawę a więc wózek by okropnie śmierdział. Al będę musiała kupić teraz jak dostanę kasę od państwa bo wiadomo kasę się straci a wózka nie będzie. Chciałam kupić za becikowe ale moja znajoma czeka po porodzie już miesiąc i kasy nie ma a więc nie wiem kiedy bym z Alą wyszła na spacer jakbym czekałam na becikowe a to trzeba jeszcze wózek zamówić i czekać na wysyłkę jakiś czas. masz racje Gosiu 200 zł to dużo i wole je przeznaczyć na cosś innego niż komuś walić na kuriera.

• Mamusia
He he he fajnych masz sasiadów, ale nie martw się ja nie mam lepszych. Nade mną mieszka chłopak narkoman z matką która ma nie tak z głową 😮 chodzi latem na skargi na nas i opowiada że imprezujemy itd. Na balkon leje mi wodę 😠. Wiec na korytarzu też nie mogę zostawiać wózka. A poza tym to w moim bloku czesto zimą nocują bezdomni 😠 i bala bym sie zę ukradną albo zniszcą 😞

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Poszukaj sklepu dziecięcego tam gdzie mieszkasz i spróbuj dowiedzieć się czy mogą zamówić Ci taki wózek może się uda i nie będziesz musiała szukać go gdzieś na końcu Polski 🙂

Ale niestety w sklepach jest drożej niż na allegro. W niby hurtowni oglądałam identyczny jak ten czerwony tylko droższy o jakieś 300 zł 😞

• Mamusia
Widzę, że kolejna chce narazić się na mój gniew i chce kupić zielony wózek 😠 😠
Kasia i Gosia, jesteście na czarnej liście którą przekażę Pani... 😉
Ale tu cisza teraz 😉 Ja to mam głowę 😜 Dobrze, że w porę się ogarnęłam...bo by mi wypadło z głowy, że jutro muszę morfologię zrobić, żeby mieć na poniedziałek wynik 🙃 Bym zapomniała zupełnie. Ja wózek chyba będę w boksie - piwnicy trzymać 😞 Albo na suficie powieszę hahha 😜
Życzę spokojnej nocy Grubaski 🙂