Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oooo Ola sama zostałas 😞
Ja na sekundę wyrwalam kompa 🤪 Ale zaraz pewnie Paula przyjdzie i będzie chciała 😠Oj przydalby sie jeszcze jeden komputer.hihi
A ja jeszcze muszę kupić aparat foto. aby uwiecznić przyjście na świat Oli.
A ja nie wiem czy nie zaczynaja mi się skurcze 🤔, Twardnieje mi brzuch i trochę boli - trwa to minutę,góra dwie.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny dobrze mieć w domu fanatyka komputerów 😁 Ja do niedawna miałam w domu 6 komputerów teraz mam 3 bo kazała trochę ich sprzedać bo nie było już miejsca 😁 🤪 Teraz mąż ma stacjonarny ja mam laptopa i jeszcze takiego malutkiego laptopa podróżnego mamy 🤪 🤪 🙃 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Dziewczyny dobrze mieć w domu fanatyka komputerów 😁 Ja do niedawna miałam w domu 6 komputerów teraz mam 3 bo kazała trochę ich sprzedać bo nie było już miejsca 😁 🤪 Teraz mąż ma stacjonarny ja mam laptopa i jeszcze takiego malutkiego laptopa podróżnego mamy 🤪 🤪 🙃 😁

No to Ci dobrze Kasiu 😉 Bo nas jest troje i kazdy z nas chce kompa na teraz 😞 A że ja jestem caly dzień w domu to Paula i Tomek twierdzą że po południu komp należy się im 😞 My mieliśmy stacjonarny ale uznaliśmy że jest zbędny i sprzedaliśmy, i bardzo zle zrobiliśmy 😠 😠 😠

gonia88811 napisał(a):
Mhhh tez tak myślę , ale nie jestem pewna czy to wlaśnie skurcze, bo z Paulą nie mialam takich. Od razu miałam skurcze silne do porodu.

ja miałam skurcz łydek obydwu na raz muslałam ze padne... jak rodzenie tez tak boli to 😮 😮 współczuje nam hahahaha

gonia88811 napisał(a):
Ola każda z nas inny próg bulu i kazda z nas inaczej będzie odczuwała poród 🙂 A ja gdybym miała rodzić w takich bólach jak skurcze łydek to byłabym szczęśliwa - serio 🤢
ja to mam takie skurcze łydek że czuje jakby mi normalnie ktos rozrywał miesnie w srodku... hihi ciekawe ja mam duzy prog bólu ale zobaczymy czy bmała moja ma duży próg bólu i rozciagania hahahaha

• Mamusia
Wróciłam 🙂kupiłam sobie końcu koszule do szpitala i parę innych drobiazgów także torba do szpitala prawie gotowa. Synek miał jutro jechać na wycieczkę, ale chyba go nie puszcze, bo wrócił z przedszkola i żygoli cały czas, a tak się cieszył. Wczoraj pytałam przedszkolanki ile autokarów jedzie i czy sprawdzona firma ile pań jedzie, a dzisiaj mój zaprowadził małego i patrzy, a tam kartka rodzice Oliwiera proszeni na rozmowę do pani dyrektor no sobie pomyślał, że cos zbroił, a ona na to, czemu nie chcemy puścić dziecka na wycieczkę i zatkało go szkoda, że mnie tam nie było, bo bym tej powiedziała, że my po prostu się zastanawiamy czy go puścić czy nie a ta młoda poleciała i nagadała jakieś głupoty. Tydzień temu szwagierki syn jechał na wycieczkę do Warszawy i mieli w czasie drogi stłuczkę zahaczył ich autokar tir, który kawałek dalej uderzył w auto gdzie zginęły 3 osoby i jak tu się nie martwic o dziecko, które jedzie pierwszy raz na wycieczkę 🤢

• Mamusia
Może mają się o co martwić i dlatego wolała naskarżyć niż powiedzieć szczegóły wycieczki ! 🤔 🤨 Kurcze Dziewczyny te cholerne wózki śnią mi się po nocach !! Już sama nie wiem co wybrać 🤨 Znów znalazłam fajne wózki za dość małe pieniądze i już zwariowałam 🤨 Wyślę Wam linka mówcie co myślicie ? 😁
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190459481021&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Tylko są też inne kolory:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190459480631&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140468946074&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Jeszcze jest niebiesko biały ale to odpada.

o mysza... 😜 hihi Aga trza było powiedziec dyrektorce ze to chyba dobrze ze sie interesujesz o dzieciaka a nie jak patologie.... eh... Wielorybku nie miescisz sie w sexi ciuszki??;p ja w moje ez nie.... ale w strój mikołajke wejde bo to same paski hahahaha to zwiarze poprostu na sobie hahahahaha 🤪

• Mamusia
Aga tak naprawdę to powinnam zadzwonić do drogówki, że tego dnia będzie jechał na wycieczkę autokar pełen dzieci i że maja sprawdzić stan techniczny pojazdu, ale by się zdziwili w przedszkolu jakby zobaczyli policje. Zatrzymamy go w domu Oli jest blady i słabiutki i nawet sam mówi, że nie chce jechać zastanawiam się czy dać mu espumisan….

aisak_89 napisał(a):
Może mają się o co martwić i dlatego wolała naskarżyć niż powiedzieć szczegóły wycieczki ! 🤔 🤨 Kurcze Dziewczyny te cholerne wózki śnią mi się po nocach !! Już sama nie wiem co wybrać 🤨 Znów znalazłam fajne wózki za dość małe pieniądze i już zwariowałam 🤨 Wyślę Wam linka mówcie co myślicie ? 😁
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190459481021&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Tylko są też inne kolory:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190459480631&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140468946074&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Jeszcze jest niebiesko biały ale to odpada.

ten zółty albo czerwono różowy wg mnie...:P

• Mamusia
Aga każdy autokar powinien być sprawdzony przed policję przed wycieczką. Szkoła powinna to zgłaszać. Ja pamiętam jak jeździłam w technikum na wycieczki a nie było to dawno to zawsze jechaliśmy najpierw pod komisariat policji i dopiero na wycieczkę po sprawdzeniu autokaru i jak nam papier podpisali, że możemy jechać. Mi też się najbardziej podoba ten zielono- żółty. Kurcze tylko, że one są jeszcze przez 6 albo 7 dni na ebay-u 🤨 Niby mąż ma jutro wypłatę ale to jednak zawsze 180 funtów. Muszę jutro z nim pogadać może go udobrucham jakimś lodzikiem hahahaha 😁 😁 Żarcik Zboczuchy 😜

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kasia, a myślałaś o tym żeby pojechać do sklepu i sprawdzić czy taki wózek Ci pasuje mam na myśli wagę, rozmiar i czy dobrze się prowadzi?

Tak by było najlepiej ale tutaj jest tak, że oglądasz katalog czy internet i musisz kupić w ciemno bo dużo modeli nie jest w ogóle wystawionych w sklepach 🤔 Jest kilka sklepów gdzie mają wózki na sklepie do obejrzenia ale to są wózki z ,, wyższej półki,, cenowej po jakieś około 500 funtów minimum 🤪 Zawsze przy tych w internecie są opisy, później patrzę na opinie w necie i jeszcze na youtube jak pokazują sposób obsługi 🙂 Teraz akurat jest lekki bo wazy tylko 11 kg.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
a wiecie jaki on jest taktowny?... przedwczoraj sie przytulił,ładnie pocałował mnie za uszkiem jak siedziałam przed komputerem,i za chwile mówi "śmierdzisz mlekiem" i poszedł 😮 🤪 teraz śmierdze mlekiem a nie długo będe barem mlecznym! i co wtedy?

To jak on będzie chciał COŚ od ciebie to powiedz, że śmierdzi jak się wyszoruje to wtedy może sie zastanowisz 🤪