Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moja codziennie daje taki pokaz, że głowa mała !! Dlatego dzisiaj mnie wystraszyłam, ale już jest dobrze. Aga pewnie Adusia duża dziewczynka jest i nie ma już gdzie. Ja coś czuję, że moja Ala będzie nie więcej niż 3200 ważyła, bo moja mama też mnie i brata małego urodziła. Ja ważyłam 3100 a brat 3400 i oboje mieliśmy po 54 cm

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To duża była jak na dziewczynkę. Bo dziewczynki przeważnie mniejsze się rodzą niż chłopcy. Kurcze moja Ala to na pewno będzie niegrzecznym dzieckiem i bardzo ruchliwym bo ja i Mariusz to byliśmy diabły wcielone jak byliśmy mali. Ja to chociaż w szkole byłam prymus i kujon, ale mój Mariusz to na każdym apelu był na środek wyczytywany za karę taki był niedobry 😮 🙃 🤪 😁

• Mamusia
Ha ha ha nie wiem czy komuś by się to spodobało raczej wszyscy by byli pod stołem ze śmiechu 😁 🤪 🤪 A gdzie jest nasza Mini ?? Jeszcze nie wróciła ?? Olewa coś Nas ten Glonojad 😁 A ja jeszcze nie jem obiadku chociaż mam bo coś nie mam ochoty wcinam teraz winogrona 😁

naylaaa napisał(a):
A o mnie to się nikt nie spyta?? 😜 Wiedźmy 😜 Widziałyście fotki Wieloryba na nk?? O jaaaa.... chce być sławna 😜
Ale się objadłam pysznych naleśników 😁 Oczywiście sama zrobiłam 🙂

hehehe modelke udajeP:P:P hahahaha 🤪

• Mamusia
Ada z tego co wiem to miała tylko pożyczoną ładowarkę i musiała oddać. Ja nie przepadam za naleśnikami musi mnie najść żeby zjadła, ale to też maksymalnie z 2-3 i mam dosyć. Ja bym gofra zjadła ale nie mam gofrownicy 🤨 Chce mi ktoś kupić ? Bo w Anglii drogie 🤔 No ja bym też weszła na stół ale zejść to raczej przy pomocy dźwigu 😁 🤪