Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się najadłam 🙃 Aga chodź do mnie mam w domu 4 duże paczki paluszek 😉 Ja idę sobie wody napuścić i się wypławić. Może jakieś golenie urządzę bo czas najwyższy 😁 Aga obydwa wózki ładne 😉 Na który się nie zdecydujesz to będzie oki 😉 Ja na 99% kupuję ten:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270645827115&ssPageName=STRK:MEWAX:IT 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ide spac... glowa mnie boli a mala w zzebra pcha szpytki....

jutro daj znać pipo po lekarzu ok? a na którą idziesz?

miedzy 11 a 12.30 mam byc bo bez zapisu jestem i mnie przyjmie...
hihihi dobrze skarby spadam bo mała mi noge wkłada w żebra ni mnie wygina to... eh

• Mamusia
Miał być różowy ale jakoś mi się odwidziało 😁 Z tego modelu są też różowo- fioletowe ale nie w tak niskiej cenie bo na ten czarno-brzoskwiniowy jest promocja bo ogólnie kosztuje ten wózek około 350 funtów 🙃 Tak stelaż ma super to mi się w nim najbardziej podoba no i, że jest baaardzo lekki 🙂

• Mamusia
Dobranoc wredny Glonojadzie 😁 😜
😘 😘 😘
Ja uwielbiam takie rzeczy jak remonty 🙃 Jak kupimy mieszkanie albo jakiś domek to będę chciała wszystko od początku zmieniać, remontować bo wiem ile frajdy mi to zrobi 😁
Oki ja też lecę. raczej już nie zajrzę. Trochę nogi w kostkach mi napuchły i muszę się położyć.
Dobranoc Kochane Potworki 😁 😘 😘 😘

• Mamusia
Jak bym nie była w ciąży to robienie takich zakupów jak wc, umywalki, wanny itp. To byłaby to sama przyjemność, a tak, co chwile coś boli albo strzyka w kręgosłupie, ale muszę takie sprawy teraz załatwić, bo 3 grudnia się wyprowadzamy i tam muszę mieć wszystko zrobione. Dlatego latam teraz i załatwiam, co się da, bo później to ja już w ogóle sił i chęci na nic nie będę miała.

Dobranoc brzucholki 🙂 😘

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 Ale wy to zgrabne jesteście. Aga masz tylko taką piłeczke przed sobą, a Gosiu w życiu nie powiedziałabym, że masz nastoletnią córkę 🤪 śliczne te wasze brzuchy widać, że dziewczynki tam macie 😜
Aga co do wózka to oba są fajne tylko nie zauważyłam czy w tym jagodowym można fotelik też na stelarz zakładać bo akurat ja wiem, że ta funkcja mi się bardzo przyda.
Lece zrobić sobie jakąś kanapke i musze szybko do miasta skoczyć na szybkie zakupy 😆