Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Na mojego przed ciążą to działało nawet jak mi się troszkę bluzka z ramion opuściła albo podwinęła na biodrach a nie mówiąc już o dekoldzie czy seksownej piżamie 🤪 A teraz nic na niego nie działa !! 🤔Powiedział, że : Przetrzepie mi komin porządnie po porodzie !!! 😁 😁 😁
Oczywiście jak już będzie mógł 😉 😎 Aga ja nie jestem świnia zboczona !! 😜 To jest moja taktyka jak coś chce hi hi hi 😁 Wiesz jak działa od razu się na wszystko zgadza 😁 😁

Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Na mojego przed ciążą to działało nawet jak mi się troszkę bluzka z ramion opuściła albo podwinęła na biodrach a nie mówiąc już o dekoldzie czy seksownej piżamie 🤪 A teraz nic na niego nie działa !! 🤔Powiedział, że : Przetrzepie mi komin porządnie po porodzie !!! 😁 😁 😁
Oczywiście jak już będzie mógł 😉 😎 Aga ja nie jestem świnia zboczona !! 😜 To jest moja taktyka jak coś chce hi hi hi 😁 Wiesz jak działa od razu się na wszystko zgadza 😁 😁

No wiesz 🙂 ha ha mój ma w sobote wypłate myślicie że mi minie foch do tego czasu? 😠 🤪

hehehe moze cos ci kupi na prrzeprosinki 😜

• Mamusia
Ja już mojemu powiedziałam, że tylko gumeczki wchodzą w grę, bo ja już nie będę się faszerować proszkami teraz on musi się zabezpieczać i wczoraj już chciał kupić całe pudełko, bo tam gdzie się wyprowadzamy to psy dupami szczekają do sklepu jest spory kawałek ...

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

No wiesz 🙂 ha ha mój ma w sobote wypłate myślicie że mi minie foch do tego czasu? 😠 🤪

hehehe moze cos ci kupi na prrzeprosinki 😜

Ha ha ha DOJARKĘ 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
No widzisz hihihi 😁 Praktyczne, pożyteczne i jeszcze Tobie potrzebne 😁
A co do zabezpieczania się to ja powrócę do tabletek. Brałam przed ciążą i byłam zadowolona. A prezerwatywę użyliśmy tylko raz i stwierdziliśmy, że to jak lizanie czekolady przez szybę haha 🙃 🙃 Kupiliśmy trzy to reszta poszła do śmieci. Poza tym przez prawie 5 lat w ogóle niczym się nie zabezpieczaliśmy i jestem na męża pewna w 100%, że się kontroluje.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No widzisz hihihi 😁 Praktyczne, pożyteczne i jeszcze Tobie potrzebne 😁
A co do zabezpieczania się to ja powrócę do tabletek. Brałam przed ciążą i byłam zadowolona. A prezerwatywę użyliśmy tylko raz i stwierdziliśmy, że to jak lizanie czekolady przez szybę haha 🙃 🙃 Kupiliśmy trzy to reszta poszła do śmieci. Poza tym przez prawie 5 lat w ogóle niczym się nie zabezpieczaliśmy i jestem na męża pewna w 100%, że się kontroluje.

Ja brałam zastrzyki plastry, a potem tabletki przez 4 lata. Przytyłam i ciągle chodziłam głodna to niech on teraz się poświęci. Tak szczerze to się z tobą zgadzam, że to jest lizanie czekolady przez szybę, ale co zrobić ja już więcej dzieci nie planuje

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ej ale wiecie co torta bym sobie zjadła... no ale to przekupstwo wzgledem Maji by było co nie? 😁

No pewnie. Teraz to Maja ma zachcianki i jesz to co Maja chce 😁

No ale wtedy chyba moge dalej się wściekać mimo że mi zrobi torta co nie 😁 bo ja się nie daje przekupić 😁 a Maja tak 🤪 🤪

No Ty musisz się gniewać bo przekupuje tylko Maje a wiesz dzieci są małe i bardzo szybko przekupne !! 😉

• Mamusia
Ja powiem Wam, że brałam tabletki prawie 2 lata. W ogóle nie przytyłam, nie miałam zwiększonego łaknienia- zero jakichkolwiek skutków ubocznych tylko cycki właśnie mi urosły 😁 jedyny minus to właśnie to, że jak piersi rosły to też bolały po bokach ale później minęło.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja powiem Wam, że brałam tabletki prawie 2 lata. W ogóle nie przytyłam, nie miałam zwiększonego łaknienia- zero jakichkolwiek skutków ubocznych tylko cycki właśnie mi urosły 😁 jedyny minus to właśnie to, że jak piersi rosły to też bolały po bokach ale później minęło.

Czyli miałaś bardzo dobrze dobrane tabletki 🙂

• Mamusia
Tak na prawdę chwale je sobie. Wcześniej przed nimi brałam przed miesiąc Diane czy coś takiego i to był koszmar !! Twarz wysypana krostami i inne objawy a do tego wyczytałam, że jakbym je dłużej brała to bym się nabawiła jakich chorób żołądka co i tak mam już chory !! 🤔 W Polsce za Yasminelle płaciłam 40 zł za opakowanie tutaj są za darmo 🤪 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
No ja też nie raz nie robiłam przerwy jak np. leciałam do Mariusza na tydzień i musiałabym akurat zrobić przerwę haha 😁

to jest super samemu rządzić ciocią z ameryki 😁 🤪

To prawda tym bardziej, że ja miałam zawsze takiego pecha, że jak leciałam do Mariusza na tydzień czy dwa to zawsze z okresem !! A nie raz nie widzieliśmy się z 4 miesiące a tu lece i jest okres !! 🤪 A my nie umiemy w okresie DUNGA-DUNGA !! 🤨