Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
haha jedz jedz nie żaluj sobie ani Majce a Oliwci też dajcie 😜 a nie sami tylko a dzieciatko patrzec bedzie.... 🤪 🙃

Ona będzie z mamusią wcinać 😁 Oliwka by chyba zamordowała mnie jak by miała patrzeć na słodycze 🤪 a wczoraj powiedziała do mojego "ti tatuś śpadaj maś pokój śwój,to pokój mój Buby" 🤪
Myślałam że ze śmiechu się posikam jak go wyrzuciła bo z nią położyłam się spać a on przyszedł a mała go wyrzuciła 😁 🤪

hahahaha 🤪 😁 hahahaha padam ona jest zajebista normalnie szałowa.... 😁 jak tys ja tak nauczyła 😁

Co ty ona tak sama od siebie go wygnała 😁 🤪 a wczoraj ja ją prosze by przyszła do mnie bo idziemy do sklepu a ona mnie olewa,to mój krzyknął "dalej do mamy" a ona stanęła ręce pod boki i "ti tatuś kźicisz na mnie na Bube?" Normalnie nie które jej teksty mnie powalają 🤪 🤪

hahaha 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale skrobiecie ,cięzko nadążyc za Wmi baby - gaduły.
Aga ja uwielbiam takie małe mądralińskie dzieci hihihi .Słodkie są i jeszcze niewyraznie mówią 🤪 🤪 🤪 Córe masz the best !!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja sprzatam i piore. O matko mam tyle ubranek dla małej, że na trzy razy musze prac, a kto to pooprasuje?????
Ola to Ty biedna bedziesz, zostaniesz więzniem wlasnej córki hehehehehe

• Mamusia
Oliwka tak Maję wyszkoli, że będziecie mieć dwie małe dyktatorki w domu 😉 hahaha
Nie wiem Aga, bo ja zup nie gotuję 😉 Bo nie lubię ☺️ Także Ci nie pomogę. Ale myślę, że mięso bez skóry, to nie będzie taki tłusty. Albo kostkę lodu wrzuć.
Jednak jutro jedziemy na cmentarz, bo dziś pada. U mnie brak humoru i energii, tylko ziewam i ziewam 😉

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Dziewczyny jak ugotować rosół bez tych tłustych oczek?

Aga jak ja chce mniej tłusty rosół to wkładam bardzo chude wołowe i kawałki z kurczaka obrane ze skóry, i daje trochę mniej mięsa. A na poczatku to zawsze gotuje mięso w samej wodzie i wylewam , dopiero drugi raz jak zagotuje sie woda to wrzucam mięso i włoszczyznę 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Oliwka tak Maję wyszkoli, że będziecie mieć dwie małe dyktatorki w domu 😉 hahaha
Nie wiem Aga, bo ja zup nie gotuję 😉 Bo nie lubię ☺️ Także Ci nie pomogę. Ale myślę, że mięso bez skóry, to nie będzie taki tłusty. Albo kostkę lodu wrzuć.
Jednak jutro jedziemy na cmentarz, bo dziś pada. U mnie brak humoru i energii, tylko ziewam i ziewam 😉

Ninka ja nie znosiłam zup, dla mnie zupa to byla woda z trawą. A jak zaszłam w ciążę to oszalałam na punkcie zup 😜 😜 😜 Uwielbiam je teraz 🤪

• Mamusia
hej baby ale wy jestescie znowu musialam nadrabiac 😠
ja wlasnie wrocilam z miasta i spijam herbatke nalatałam się strasznie ale lodowka pełna szafka ze słodyczami tez i pare innych drobiazgow kupione 🙂
a ja w sobote na wyżerke do moich rodziców ruszam bo tata ma urodziny a w niedziele szwagier ma urodziny wiec po weekendzie jakis kilogram na pewno na plusie hihi 🤪
a byłam dziś w lumpeksie i kurcze kupiłam małemu 3 pary spodni i zapłaciłam 12,60 zł 🤪 i sobie tez wynalazłam takie czarne narciarskie cieplutkie na spacerki 🙂

gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hihihi szalone:P ja ogórkowa z nalesniorami mniam mniam mniam...

A juz nlesniki masz usmazone??????????????????? I zupe z ogóra te z juz ugotowałś ????????????????????

zupa dochodzi nalesniki o 13 bede robic 😁 a teraz piecze mi sie biszkopt bo ciasto robic bede 😁

SylwiaC napisał(a):
ja wczoraj robilam placuszek ze śliwkami mniam 😜 lece przygotowac ciasto do pizzy na obiad trzeba korzystac poki jeszcze moge takie rzeczy jesc 🙂
a wogole kiedy pakujecie torby?

ja w pszyszłym tygodniu.... już prawie wszystko mam wiec o 🙂 ciesze sie z tego powdu BO JUZ NIE MUSZE LATAC Z LISTA:d NO ALE KILKA JESZCZ RZECZY TAM JEST ALE TO WE WTOREK ZAŁATWIE....

SylwiaC napisał(a):
ja wczoraj robilam placuszek ze śliwkami mniam 😜 lece przygotowac ciasto do pizzy na obiad trzeba korzystac poki jeszcze moge takie rzeczy jesc 🙂
a wogole kiedy pakujecie torby?

ja w pszyszłym tygodniu.... już prawie wszystko mam wiec o 🙂 ciesze sie z tego powdu BO JUZ NIE MUSZE LATAC Z LISTA:d NO ALE KILKA JESZCZ RZECZY TAM JEST ALE TO WE WTOREK ZAŁATWIE....

• Mamusia
Sylwuś ja juz popralam troche ciuszków, jutro skończę prać ciuszki i tylko poprasowac mi zostanie 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja juz mam obiad gotowy 🤪 🤪 Tylko kuchnie musze doprowadzić do porządku 😞
A torbę to pewnie spakuję po wizycie u gina , czyli jutro 😉