Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam boginie sexu 😉 Wczoraj już nie miałam czasu zajrzec. A dziś mały mi podbudke zrobił o 5.30 tak zaczął szaleć, że z Pawłem ze śmiechu nie mogliśmy wytrzymać hihi no ale wieczorem oczywiście znowu będę padnięta 😮 No zaczynam dziś kolejny tydzień 😁 już coraz mniej ich zostaje.
Ok zajrze jak wstaniecie śpiochy a tymczasem idę zrobić pastę z makreli i może łazienkę rano posprzątam 😎

• Mamusia
Witam poranne ptaszki i śpioch też 😉
Co do łazienki to i ja może się wezmę tylko u mnie to sprzątanie dopiero się zaczyna jak Ewcia idzie spać więc tak ok 13-15 🤪 potem gotowanie obiadku i nie mam czasu zajrzeć do was 😜
Ja chyba tak jak Nina nie wybiorę się w tym roku na cmentarze. Pojadę dopiero 4-6 listopada.

• Mamusia
ja nie wiem czy u mnie jest sens sprzatac dzis tyko sypialnie ogarne i łazienke bo może jutro przyjada mi dwa okna wstawiac na przedpokoju wiec odkurzac nie ma po co...
a wiecie co przedwczoraj z Pawłem zauważyliśmy, że mi brzuch opadł, a wczoraj teściowa z którą mieszkam to zauważyła 🤪

• Mamusia
Dane do tabelki 🙂 obwód w pasie 99 cm (więc 1 cm tygodniowo mi przybywa 🙂 ) za to waga mnie dziś wystraszyła trochę hihi mam 11 kg na plusie tylko, że jak się waże o różnych porach dnia to waga różni się ale chyba troche słodycze ogranicze a więcej owoców będę jadła 😁