Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
ja też jeszcze sobie taka sesje zrobie 😎
ja z toba tesciowymi??? hmmm. jak Twoja córka będzie też takim zboczuchem to ja sobie tego nie wyobrażam hehehhe 🙃

pfff moja córeczka bedzie słodka grzeczna i kochana...

• Mamusia
Hej Mamcie 🙂
Ja znów niewyspana przez nocną zgagę 😠 😮 🙃 Wy już rodzić chcecie ? Laski jeszcze listopad się nie zaczął. Poczekajcie jeszcze trochę. Na dzień dzisiejszy to były by wcześniaki a przecież do grudnia dużo nie zostało. Lepiej nogi zaciskać porządnie i donosić dzieciaczki. Mi się nie spieszy. Pomimo, że mam już skurcze przepowiadające to i tak chce urodzić po Nowym Roku 😁 Ja dzisiaj idę do lekarza po kolejną receptę na żelazo. Już mi się skończyło wczoraj a brałam je 20 dni ! Boziu jak czas leci 🤪 🙃

• Mamusia
Ja też już wróciłam 🙂 Żelazo już mam 🙂 Dwie dziennie mam brać już teraz 🙂 Mąż w sklepie niech on dźwiga teraz reklamówki. Dzisiaj jestem jakaś słaba. Może wybiorę się do centrum po kurtkę bo u mnie zimno i wieje a na mnie płaszcze już jak z młodszej siostry dawno się nie dopinam 🙃 A pogoda u mnie jest tak brzydka, że się żyć nie chce 😮 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja też już wróciłam 🙂 Żelazo już mam 🙂 Dwie dziennie mam brać już teraz 🙂 Mąż w sklepie niech on dźwiga teraz reklamówki. Dzisiaj jestem jakaś słaba. Może wybiorę się do centrum po kurtkę bo u mnie zimno i wieje a na mnie płaszcze już jak z młodszej siostry dawno się nie dopinam 🙃 A pogoda u mnie jest tak brzydka, że się żyć nie chce 😮 🙃

Kasiu, a z mężem lepiej??
U nas pogoda jest piękna, ale chyba ciśnienie nie takie, bo tylko bym spała.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
TO tak gorylice - Ada jeszcze nie urodziła wciąż nie ma ładowarki od laptopa ale może jutro pozyczy 🙂 dziś była u lekarza ale zrobił sobie wolne i inny ją badał ale ani ktg ani nic i a na usg jej się spytał czy to są bliźniaki. poza tym ma zapalenie pęcherza i anemie. i tęskni za nami... No a najbardziej za mną 🤪 🤪 pozdrawia nas 🙂

Też ją pozdrów od nas 😁
Bardzo był śmieszny z tymi bliźniakami 😜 A ja wiem, że kłamiesz i na pewno za Tobą najbardziej nie tęskni 😜 pffff
Foka już się chyba do sesji przymierza... 😉 Robi serię brzuszków, żeby szczuplej wyglądać hahaha 😁

• Mamusia
Z mężem tak samo 🤔 Muszę z nim gadać bo wiadomo razem mieszkamy i prowadzimy wspólne życie, ale jego wady nadal mnie strasznie drażnią ! Dzisiaj rano jak przyszedł z pracy to znów mu na spokojnie nagadałam co myślę i co mnie boli, ale wiecie jak grochem o ścianę 🤨 Niby teraz jest miły i się podlizuje ale jutro już mu minie 😮

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Z mężem tak samo 🤔 Muszę z nim gadać bo wiadomo razem mieszkamy i prowadzimy wspólne życie, ale jego wady nadal mnie strasznie drażnią ! Dzisiaj rano jak przyszedł z pracy to znów mu na spokojnie nagadałam co myślę i co mnie boli, ale wiecie jak grochem o ścianę 🤨 Niby teraz jest miły i się podlizuje ale jutro już mu minie 😮

A u mnie ta sama gadka, po co kupować rzeczy ( moja lista jest jeszcze bardzo długa) jak dziecka nie ma na świecie 😞
Aż mnie trzęsie z nerwów po takiej rozmowie. Najgorsze, że nie mamy kasy na rachunki w listopadzie, a co tu mówić o kupowaniu rzeczy z listy 😞 Nie ma to jak martwić się o pieniądze kurwa mać...