Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂
Ja ugotowałam nz szybcika pomidorową z ryżem pychaaa 😜
Wróciłam już z targu i od lekarki. Wiecie co ta baba jest pojebana 😮 Wpisała mi 35 tydzień( koniec 35 tyg.) i powiedziała że kolejną wizytę mam 3 grudnia. Więc w pierwszym tygodniu grudnia już będzie 40 tydzień ciąży ha ha ha. A jeszcze , powiedziała że ostatnie usg zrobimy przed porodem czyli wypisze mi skierowanie na następnej wizycie 3 grudnia(na usg muszę czekać ok. 2 tygodni) Czyli według niej moja ciąża będzie trwała ok.42,43 tygodni 😲. Ja już nie wiem ile jestem w ciąży 🤢. Ta baba jest pojebana. A i pobierała mi wymaz z szyjki macicy na posiew, i ona nie zauważyła skracajacej i rozwierającej szyjki 🤢 Dobrze że prócz tego pruchna chodzę do innego dobrego lekarza. No i sprawozdanie zdane 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
Ola coś mi się wydaje że Ty wszystkie wyprzedzisz z rozpakowaniem się 🙂 torba spakowana?

spakowana 🙂 jezu zwlekłam sie dopiero z wyra... chodze jak pingwin szok;/

• Mamusia
Gosiu to dobrze, że chodzisz jeszcze do innego lekarza bo tą lekarkę widać, że miażdżyca już męczy chyba. Ja już rozmrażam piersi z kurczaka 🙂 Lubie szykować takie dania jednogarnkowe i wtedy dużo do mycia nie mam 😁 A teraz już tak ciężko mi stać przy zlewie bo mam go na wysokości brzucha i muszę stać przy zlewie bokiem 🤨 Olu współczuję Ci bo mnie też pipeczka pobolewa ale nie tak cały czas jak Ciebie.

gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Alicja mi się nie rusza coś;(

Oluś nie martw się że Ala się nie rusza, czasem tak bywa że dzidzia się nie rusza, albo bardzo delikatnie się przekręca i nie czujesz jej.Nibawem powinnas ja poczuć 🙂

dzis wogóle jestem nie do zycia Aga mini pisała mi esa że dziś wymiotyje ma biegunkę brzuch jej twardnieje miała 2 skurcze i leży... może bedzie pierwsza a Kropeczek Aga też podobnie ale to na forum pisała...

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka Ola wstawiła zdjęcie na NK które zrobiła Aga Mini, ale są nie wszystkie Dziewczyny bo Aga nie miała zdjęć wszystkich. Jak masz NK to wyślij linka to powysyłamy Ci z Dziewczynami zaproszenia 🙂

http://nk.pl/profile/26795487
kurcze coś bym zjadła dobrego ale nie wiem co, a Zośka chce chyba koniecznie brzuchem wyjść albo nogi chociaż wypchać 🙂

• Mamusia
Wy powinnyście się przenieść na forum dla Listopada 2010 😉 hahha
a tam chyba większość nie urodziła jeszcze, tak pobieżnie patrzyłam.
Ale cisza tu 😉 Ja już po obiadku 😁 I deser też gotowy czeka tylko, żeby go zjeść 🙂 Galaretka z bitą śmietaną i posypką kakaową 😁 Ale to i tak za mało... ja potrzebuję czekolady, albo batonika... tylko muszę iść do sklepu 😜 Przy okazji wykorzystam swój limit spacerowy heheh.
Gosia... ale masz lekarza 🤪 Takich konowałów to dać do kopania rowów, a nie do leczenia i pomagania ludziom... Ty chyba wiesz więcej od niej 🤪 🤪

naylaaa napisał(a):
Wy powinnyście się przenieść na forum dla Listopada 2010 😉 hahha
a tam chyba większość nie urodziła jeszcze, tak pobieżnie patrzyłam.
Ale cisza tu 😉 Ja już po obiadku 😁 I deser też gotowy czeka tylko, żeby go zjeść 🙂 Galaretka z bitą śmietaną i posypką kakaową 😁 Ale to i tak za mało... ja potrzebuję czekolady, albo batonika... tylko muszę iść do sklepu 😜 Przy okazji wykorzystam swój limit spacerowy heheh.
Gosia... ale masz lekarza 🤪 Takich konowałów to dać do kopania rowów, a nie do leczenia i pomagania ludziom... Ty chyba wiesz więcej od niej 🤪 🤪

JA BUDYŃ BEDE ROBIC...;p MNIAM;p

naylaaa napisał(a):
I jest spora 😁 Także możesz normalnie rodzić w każdej chwili 😁 Ale Ci zazdroszczę 😁 Też już bym mogła mieć małego na świecie 🙂 Póki co tak pełza mi w brzuchu, że czasem bym chciała, żeby sobie pospał 😜

moja troche ożyła bo była spokojna jak mamusia umierała... 🤢