Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to ładnie tylko 3 godziny mnie nie było a tu kolejka na porodówke 😠 dziewczyny no jeszcze troche wytrzymajcie bo my z zazdrosci tez bedziemy rodzic 😜
Ola ja gdzieś czytałam, ze jednym z objawów zbliżjącego się porodu może być mniejsza ruchliwość maleństwa

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
wiecie ja z Oliwką miałam mdłości na tydzień przed porodem,a d dniu porodu wymioty jak cholera...

byle do 17 Aga wtedy rodzimy 😜

a czemu do 17? mam rodzić na fotelu u lekarza? 😁

noo a co odrazu opieka zapewniona 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
wiecie ja z Oliwką miałam mdłości na tydzień przed porodem,a d dniu porodu wymioty jak cholera...

byle do 17 Aga wtedy rodzimy 😜

a czemu do 17? mam rodzić na fotelu u lekarza? 😁

noo a co odrazu opieka zapewniona 😁

a jak mi cięcie zrobi?? 😮

gulniesz sobie i ci nożem kuchennym zrobi a potem zaceruje igłą i nitką ze skarpety:P

Mini23 napisał(a):
Ja...Ola.... że szalona wiedziałam....ale że nie normalna to nie 🤪 🤪

hahaha 😁 o boziu jestem taka padnięta a połozyc sie nie moge bo zaraz pipa mnie boli...

• Mamusia
Brzuchy NIE RODZIĆ !! Zacisnąć cipy i trzymać !!! 😁 Aguś mnie mdli prawie całe dnie już od około dwóch tygodni ale na poród się nie zapowiada na szczęście. Ja nie jestem taki Spidy Gonzales jak Wy 😜 Ja urodzę w terminie albo przenoszę O !! 😜 😎 A tak serio to żal mi Was bo jeszcze dużo czasu do porodu a Was już tak męczy to gdzie Wy będziecie mieć siłę rodzić. Aga ma dobrą sytuację ale z Olą już gorzej 🤨 😮 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Cześć Grubasy 🙂 co tam u was? ja od wczoraj nie najlepiej się czuje 🤢

no nie mów że Ty też już się szykujesz do rozpakowywania??

Cholera wie co się dzieje od wczoraj rana pobolewał mnie brzuch,mój się śmiał że będe rodzić i to mój ostatni posiłek... wieczorem brzuch twardniał,ale nawet jak był miękki to bolał,nawet przy dotyku...rano mnie przeczyściło,i miałam mdłości i skurcz... poszłam z małą do przychodni tam też mnie złapał,wracając miałam wejść z nią i mężem do biedronki,ale nie mogłam bo brzuch tak mnie w dół ciągnął i podbrzusze pobolewało... do tej pory leżałam,teraz troszke mniej boli ale jak chodze to się uginam bo czuje pobolewanie i jeszcze kręgosłup zaczął boleć 😞 wiem recytacja jak u starej baby 🤢

heh ja takie objawy od 28tyg mam i nawet szyjka sie nie skraca od tego

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Brzuchy NIE RODZIĆ !! Zacisnąć cipy i trzymać !!! 😁 Aguś mnie mdli prawie całe dnie już od około dwóch tygodni ale na poród się nie zapowiada na szczęście. Ja nie jestem taki Spidy Gonzales jak Wy 😜 Ja urodzę w terminie albo przenoszę O !! 😜 😎 A tak serio to żal mi Was bo jeszcze dużo czasu do porodu a Was już tak męczy to gdzie Wy będziecie mieć siłę rodzić. Aga ma dobrą sytuację ale z Olą już gorzej 🤨 😮 🙃

czemu dobrą sytuacje?

Ty Aguś masz dobrą sytuację bo i tak zrobią Ci cc bo Maja się wypięła na Ciebie 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):

No tylko ja miałam podobne objawy przy Oliwce i krótko po nich zrobiłam odjazd 🥴 poza tym brałam luteine bo jak byłam w szpitalu (nie czułam ruchów) ok.28 tyg to mi 3 skurcze wyszły na ktg i że szyjka się skraca 🤪

no mi też kazali brać lutke na te skurcze ale ja po niej mam mdłości i wymioty jak na początku, więc trzymam się od niej z daleka

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Maciora chociaż nie ma takich wyciągniętych wymion jak krowy !!!!! 😜 😜 😜

Ale za to jest bardzo urodziwa 😁 [URL=http://img155.imageshack.us/i/79125063.jpg/][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/7941/79125063.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Aga jaki przychówek przy domu trzyma 😁 To Ty Dziołcha ze wsi jesteś 😁 😁

• Mamusia
Cześć zboczki 🙂 🙂 🙂
A wy znów świntuszycie ha ha ha. No wiadać kto tu ma chcicę 😜
Dopiero wróciłam do domu,nałaziłam się po sklepach i jestem padnięta,bolą mnie nogi i brzuchol też boli 😞 Idę poleżeć, odpocząć troszkę . Zajrzę do Was pózniej 😉 Pa.