Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hehehe szalone... i tyle wam powiem... 😁 🤪

Nie mam mandarynek......menadżerka do sklepu kicaj 😁

jak ja ci pokicam to zobaczysz 🤪

Jak nie chcesz kicać to się brykni 😁 albo po pełznij 😁 🤪

pff nie jestem sługą jestem menagerką 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Już ja przypilnuje ich i Łukasz bedzie wierny mojej Alicjii 🙃 😁

Wierny w domu ale nie poza nim 😁

on zawsze bedzie w domu... a poza z Alicją tylko z nikim innym zawsze raze 24 na dobe... 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
pff nie jestem sługą jestem menagerką 😁

Tosz to jeden ch... 🤪 ja ci płace ty robisz 😁

pfff... wcale że nie...
sługe sobie zatrudnij a nie na mnie... to zwalasz...

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Proszę z mojego synka nie robić łachudry!! 😠 😠 🙃 🙃

ja go bronie mówie że wiernym bedzie chłopcem dla mojej Ali 😁

No wiem... a tu już jakieś kochanki. I tak będę musiała mieć synową na oku, czy nie pełza do jakiegoś "kolegi". To za dużo na moją głowę 🙃 🙃
Dyrektorka, masz taki wybór z tabelki, wybierz sobie jakiegoś narzeczonego dla Mai 😁

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
On bedzie uwielbiał tesciową bede fajną teściówką... miłą i wogóle...

To, to na pewno 🙂 Rodzina musi się trzymać razem 😁 Ale wiadomo, nawet w najlepszej zdarzają się jakieś nieporozumienia 😉
A jaką Twoja Ala będzie miała teściową.... Taka teściowa jak ja to marzenie 🙂 To jak wygrana w totolotka 😁

Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

No wiem... a tu już jakieś kochanki. I tak będę musiała mieć synową na oku, czy nie pełza do jakiegoś "kolegi". To za dużo na moją głowę 🙃 🙃
Dyrektorka, masz taki wybór z tabelki, wybierz sobie jakiegoś narzeczonego dla Mai 😁

Dobra nie będe taka wkońcu Oli córka jak nie dostanie Łukaszka to całe życie będzie 150kilową samotną panną 😁 🤪

zgrabną modelka bedzie a nie ty niedobra Dyrektorko!!

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Dobra nie będe taka wkońcu Oli córka jak nie dostanie Łukaszka to całe życie będzie 150kilową samotną panną 😁 🤪

Wcale nie będzie taka gruba 😠 😠 A Łukasz i tak ją pokocha, bez względu na wagę.... a jak nie...to .... wyślemy Alicję na basen dla foczek i się odchudzi 😁

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
On bedzie uwielbiał tesciową bede fajną teściówką... miłą i wogóle...

To, to na pewno 🙂 Rodzina musi się trzymać razem 😁 Ale wiadomo, nawet w najlepszej zdarzają się jakieś nieporozumienia 😉
A jaką Twoja Ala będzie miała teściową.... Taka teściowa jak ja to marzenie 🙂 To jak wygrana w totolotka 😁

najważniejsze żeby rozmawiać w rodzinie i nieporozumienia gasic w zarodku i bedzie ok 🙂

naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Wcale nie będzie taka gruba 😠 😠 A Łukasz i tak ją pokocha, bez względu na wagę.... a jak nie...to .... wyślemy Alicję na basen dla foczek i się odchudzi 😁

hahahatak Łukaszek bedzie normalnym factem a nie 😁

naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Macie już pojechane po premi świątecznej 😁 🤪

Sram na Twoją premię 😎 😎 😎

pieniążki nie są najważniejsze najważniejsza jest wspierająca rodzina... a moja Ala już ja ma mimo iż jeszcvze sie nie urodziła
😁 a już ma kochającego narzeconegi i tesciową 😁 teść chyba też spoksik... jeszcze nie poznałam 😁

• Mamusia
Teść to też wariat 😁 hihi i jeszcze mamy pieska 😁 Także duża, kochająca się rodzina 🙂
Ola, zobacz.... Ty i mój mąż się urodziliście 8, nasze dzieci też się tak urodzą, to jak my mamy się nie kochać?? 😉 A to, że czasem po Tobie jadę, to tak z troski wychodzi 😁

Cycolina, oddawaj srajtaśmę 🤪 😠 😠

naylaaa napisał(a):
Teść to też wariat 😁 hihi i jeszcze mamy pieska 😁 Także duża, kochająca się rodzina 🙂
Ola, zobacz.... Ty i mój mąż się urodziliście 8, nasze dzieci też się tak urodzą, to jak my mamy się nie kochać?? 😉 A to, że czasem po Tobie jadę, to tak z troski wychodzi 😁

Cycolina, oddawaj srajtaśmę 🤪 😠 😠

no wiem wiem żebym sie za bardzo nie rozbestwiła ktos musi mnie w ryzach trzymac...

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
nadrobiłam wszytsko
ale mam poważny problem, kaszel coraz bardziej męczy, prawie się dusze, do lekarza dzwoniłam wizyta co najszybciej za tydzien:/ do gin nie dzwoniłam jeszcze, jutro moze na szkoel rodzenia sie zapytam co można brać, a moze wy macie jakieś sposoby??

Agata, sprobuj domowe sposoby moze - syrop z cebuli z cukrem, pamietam, ze Mama mi dawala jak bylam mala na kaszel, pokroic cebule, zasypac cukrem i odstawic a potem pic. Z lekarstw jak sie nie myle mozna brac syrop pini na kaszel; nawilzaj tez pokoj i duzo pij. Zdrowka! i najlepiej to do lekarza jednak sie zapisz.

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
nadrobiłam wszytsko
ale mam poważny problem, kaszel coraz bardziej męczy, prawie się dusze, do lekarza dzwoniłam wizyta co najszybciej za tydzien:/ do gin nie dzwoniłam jeszcze, jutro moze na szkoel rodzenia sie zapytam co można brać, a moze wy macie jakieś sposoby??

Agatka spróbuj mleko z prawdziwym masłem i miodem do tego wymocz nogi w gorącej wodzie z solą na mnie to zawsze działa jak jestem chora. Możesz jeszcze klatkę piersiową wysmarować smalcem bo on rozgrzewa bardzo.