Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Gosiu jeszcze musisz wytrzymać chociaż z tydzień bo teraz jeszcze trochę za wcześnie lepiej pocierpieć ale Maleństwo zupełnie zdrowe urodzić 😉

No tak do 37 tyg. to wytrzymam 🙂, Ale do 40 ??????????????? Chyba nie przeżyję 😞 A najgorsze jest to że ten czas w miejscu stoi 😠 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem !!!!
Więc....
Mała waży 3500g lekarz powiedział że komputer zaniża więc raczej o 300g większa...
Wszystko mam przygotowane do porodu szyjka krótka... rozwarcie na opuszek palca... powiedział że do terminu nie doczekam. Mogę urodzić w przeciągu tygodnia 🤪
To dziś się biorę za molestowanie męża jutro za sprzątanie i jadę na porodówkę 🤪

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Jestem !!!!
Więc....
Mała waży 3500g lekarz powiedział że komputer zaniża więc raczej o 300g większa...
Wszystko mam przygotowane do porodu szyjka krótka... rozwarcie na opuszek palca... powiedział że do terminu nie doczekam. Mogę urodzić w przeciągu tygodnia 🤪
To dziś się biorę za molestowanie męża jutro za sprzątanie i jadę na porodówkę 🤪

To do roboty z mężem się zabieraj i czaczynaj ha ha ha ha . Jak jedna urodzi to reszta też zacznie rozpakowywanie 🤪
Mała duża jest 😆 😆 😆

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Kropeczek napisał(a):
Jestem !!!!
Więc....
To dziś się biorę za molestowanie męża jutro za sprzątanie i jadę na porodówkę 🤪[/quote

Aga to i Wy dzis bierzcie się do roboty ha ha ha ha.
To która pierwsza będzię 🤪 ??????????????????????????

Super Aguś że mała już tyle waży 😁 i możesz rodzić 😁
To jak ty masz na opuszek,a ja na centymetr,i też gładką i krótką szyjke tokiedy będe rodzić?? 😁 ja czuje że do środy 1 grudnia się rozsypie...coraz bardziej jestem nerwowa,sprzątam jak głupia mieszkanie,porządki w papierach nawet robiłam dziś,przygotowałam mężowi ubranko na wyjście,kombinezonik i kocyk...chyba to już blisko...a z brzucha znów mam dupe 😁

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Jestem !!!!
Więc....

Agusia tylko nie zapomnij się potem pochwalić na lipcówkach bo my też mocno trzymamy kciuki 🙂 a najmocniej ja 🤪 malutka już nie jest taka malutka 🙂 oklask dla ciebie kochanie 🙂

• Mamusia
Aguś Ada to już duża Dziewczynka !!!! 🤪 Ola idź rodzić w końcu bo marudzisz !!! 😁 😁 😉 Ja czuję się dobrze ale mam lenia niestety. Idę coś porobić w mieszkaniu może mi przejdzie to zmęczenie. Jeszcze szafki w łazience nie wyczyściłam to się za nią wezmę bo jest mała ale cała z lustra 😮 🙃 Duuużo polerowania 🙃