Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aguś Ada to już duża Dziewczynka !!!! 🤪 Ola idź rodzić w końcu bo marudzisz !!! 😁 😁 😉 Ja czuję się dobrze ale mam lenia niestety. Idę coś porobić w mieszkaniu może mi przejdzie to zmęczenie. Jeszcze szafki w łazience nie wyczyściłam to się za nią wezmę bo jest mała ale cała z lustra 😮 🙃 Duuużo polerowania 🙃

A cycami polerujesz?? 😁

hahaha
chce cycolina juz chce...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Ja obstawiam tak- Ada, Ola, Kropek 😁 🤪 🙂

ja obstawiam : Ada Aga Kropka

Obstawiasz mnie?? 😁

tak jest:P 🤪 😮 🙃 😁

• Mamusia
Ja obstawiam: Ola, Aga Mini i Ada 🙂 Później Kropeczka, Nina, Kafinka Aga, Orzeszek. Na końcu ja, Marta, Agata i Aga 2010, Sylwia 🙂 Tak turami będziemy szły 😁 Ja tez jem mandarynki 😜 Cycami to ja tylko męża poleruje 😁 A lustro papierem 😁 😜 Ale szybko się już męczę i moment plecy mnie zaczęły boleć.

• Mamusia
uff nadrobiłam 50 stron od wczoraj, no nieźle a jak ja jestem to cisza jak makiem zasiał, byłam w aptece, pani mi polecała rutinoscorbin paracetamol wapno i witc, to mam w domu i nie działa
byłam też w szkole rodzenia i po prostu ryczeć mi się po tym wszystkim chce, one złamią moją psychikę, dzisiaj pani prowadząca miała ZŁY DZIEŃ (u nas szpital likwidują i przejmuje go prywatna spółka więc skonczyły się czasy picia kawki i herbatki w pracy tylko zapier***trzeba i wszytsko chodzi wściekłe), wiec pani miała lekkie pretensje ze te co rodzą pierwszy raz to przyjezdzają za wczesnie i mówią ze je starsznie boli jak to jeszcze nie ma regularnej akcji skurczowej, to znowu ze wody płodowe zeby nie mylić z czym innym (hym same mają czasem problem np przy rzekomych wodach płodowych ogarnąc co jest) no i pierdzielenie ciągle ból ból ból, wiec złapałam doła i nie wiem co bedzie jak sie poród zacznie boje sie zę nie poznam albo ze za wczesnie pojade na porodówke a jak bede sie tak bać to w konsekwencji pojade za późno io też różowo może nie być..

• Mamusia
Agatka do szpitala z bólami nie ma co za szybko jechać nawet jak wody odejdą. Najlepiej jechać jak bóle są co 5 minut to jest taki optymalny dobry czas. Po co masz tak za szybko jechać i przyglądać się jak inne też się męczą a wiadomo każda przechodzi poród inaczej i trafisz na jakąś panikarę co Cię porządnie wystraszy.