Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć grubaski 😁 Wpadłam do was na chwilkę, nadrobiłam co tam naskrobałyście i znowu cisza jak zwykle. Zaraz się jeszcze spać kładę na trochę, bo mąż mnie o 8 obudził, a do 2 w nocy na allegro siedziałam, więc zmęczona jestem, bo taki śpioch jak ja to musi więcej spać 😉 Teraz mąż do pracy pojechał to ja idę w kime. Dziś ogólnie się ok czuję, na śniadanie całe ptasie mleczko zjadłam, to mi się hormony szczęścia udzielają teraz. Mój brzuszek stanął jak na razie w miejscu, ani nie rośnie, ani nie opada, małemu skaczącemu ciągle buntownikowi tam widać dobrze i nigdzie się na razie nie wybiera 😁
A Ty Ola brzuszek masz zarąbisty, taka fajna piłeczka 😁
Ada Ty już się dziś nie bierz za żadne sprzątanie tylko idź się najlepiej połóż i odpocznij.
A reszta dwupaków jak tam? Rodzimy już?

• Mamusia
A ja mam heyah 😜 😜 😜 😜 😜 😜 Ha ha ha ha
Iwona to Ty śpij ile możesz bp jak mały się urodzi to koniec z lenistwem i spaniem ha ha ha ha ha
Aduś a Ty daj sobie spokój z myciem okien 😠 Odpoczywac marsz !!!!!! Zbieraj siły na poród ha ha ha ha
A co to się stało że nie ma Minni ???????? Podejrzana sprawa 🥴 🥴 Może prze już na porodówce ?????????

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Tak Iwonka 😁 Ja już mam maleństwo przy sobie 🙂 Zaraz Wam fotki wyślę 😉 Poród miałam lekki i szybki 😁 Nie ma się czego bać.

Ha ha ha ha i do kogo łukaszek podobny jest??????????? Faktycznie szybko się uwinęłaś z porodem - dzielna dziewczynka ha ha ha ha

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Tak Iwonka 😁 Ja już mam maleństwo przy sobie 🙂 Zaraz Wam fotki wyślę 😉 Poród miałam lekki i szybki 😁 Nie ma się czego bać.

Ha ha ha ha i do kogo łukaszek podobny jest??????????? Faktycznie szybko się uwinęłaś z porodem - dzielna dziewczynka ha ha ha ha

Nom, szybka była, chyba nawet sama poród odebrała 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
No co?? Położyłam się na łóżku, raz, dwa parłam i wyszedł, no to co miałam zrobić?? Nożyczkami odcięłam pępowinę, umyłam, zważyłam, ubrałam i mam dzidziusia. Wielka mi sprawa 🙃 🙃

To teraz będziesz nasze porodu odbierać, masz doświadczenie już, więc zrobimy poród grupowy a ty będziesz w roli położnika 😁 Raz, dwa i wszystkie będziemy mieć dzieciaczki przy sobie 😉

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
No co?? Położyłam się na łóżku, raz, dwa parłam i wyszedł, no to co miałam zrobić?? Nożyczkami odcięłam pępowinę, umyłam, zważyłam, ubrałam i mam dzidziusia. Wielka mi sprawa 🙃 🙃

To teraz będziesz nasze porodu odbierać, masz doświadczenie już, więc zrobimy poród grupowy a ty będziesz w roli położnika 😁 Raz, dwa i wszystkie będziemy mieć dzieciaczki przy sobie 😉

Pffff 😜 Wy będziecie się ze sobą cackać, jęczeć, krzyczeć i rodzić 12 godzin 🤪 a ja takich pacjentek sobie nie życzę 😉 A zresztą to kosztuje, żeby kierownik odbierał poród takim szaraczkom 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Odbierać nasze porody to sama przyjemność, 🙂 nie każdy może dostąpić takiego zaszczytu, 😁 😁 😁 Twoja strata, jeszcze będziesz żałować, że nie chciałaś 😉

Pffff 😜 Wy będziecie się ze sobą cackać, jęczeć, krzyczeć i rodzić 12 godzin 🤪 a ja takich pacjentek sobie nie życzę 😉 A zresztą to kosztuje, żeby kierownik odbierał poród takim szaraczkom 😜

• Mamusia
Cieszcie się, póki jesteście 2 w 1... Wiecie ile jest roboty przy takim dziecku?? Jest u mnie parę minut, a tylko sra, je i płacze. Cieszcie się spokojem 😜 hahahahaha
Faktycznie, Aga Kropka i Aga Królik-Miniaturka są w zmowie i rodzą dzisiaj 😉 nawet smsa nie napiszą zołzy 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Cieszcie się, póki jesteście 2 w 1... Wiecie ile jest roboty przy takim dziecku?? Jest u mnie parę minut, a tylko sra, je i płacze. Cieszcie się spokojem 😜 hahahahaha
Faktycznie, Aga Kropka i Aga Królik-Miniaturka są w zmowie i rodzą dzisiaj 😉 nawet smsa nie napiszą zołzy 😜

Chcą tak po cichu urodzić, żeby żadna z nas nie wiedziała i się do nich nie dołączyła, a potem się będą śmiać że nas wyprzedziły 😁