- Mamusia
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1890323 Ola próbuj moze któryś sposób Ci podejdzie
- Mamusia
oki ja ide drapiącego kotka odwiedzić, później wpadne 🤪
Gość
gonia88811 napisał(a):
ja w gwiazdki tez poszłam... coś ty nie boli... ona mnie szyła ja sie śmiałam że mała kupke jak wyszła na mnie zrobiła i dzwoniłam do mamy ze już po...tak wiec jest dobrze... da sie przezyć wszystko... 🙂 jutro mam pobranie krwi małej...
Ola88 napisał(a):gonia88811 napisał(a):Mini23 napisał(a):Gosia co do wagi to jednak nie ma co w nią wieżyć,bo o ile się nie myle Marty mała też miała mieć wg usg ok 4 kilo,a zobacz,w praktyce wyszło inaczej 😁
Foka a ciebie Ala nie doji?? 😁 🤪
Ja wiem że usg nie zawsze mówi ptawdę co do wagi. Siostra Tomka urodziła syna 40kg. i tak mniej wiecej mówiło usg. Mam nadzieję ze moja nie bedzie takim duzym dzieckiem bo mnie beda ciac albo mnie porozrywa 😞 😞 😞
mnie porozrywało mam 16 szwów w środku samorozpuszczalnych 🙂 dłużej mnie szyła niż ja parłam 😁 🤪
A na zewnątrz ile Ci założyli szwów???? Ola bolało szycie ????????????
ja w gwiazdki tez poszłam... coś ty nie boli... ona mnie szyła ja sie śmiałam że mała kupke jak wyszła na mnie zrobiła i dzwoniłam do mamy ze już po...tak wiec jest dobrze... da sie przezyć wszystko... 🙂 jutro mam pobranie krwi małej...
- Mamusia
Ola88 napisał(a):
Ja Pauli też Nan dawałam i Oli też już kupiłam Nan. Byłam zadowolona z tego mleka 🙂
gonia88811 napisał(a):
A jekie mleko jej podajesz?????
z nestle nan...dla niemowląt...
Ja Pauli też Nan dawałam i Oli też już kupiłam Nan. Byłam zadowolona z tego mleka 🙂
no moja je pije jak dzika 😁niestety woli butle dłużej po niej śpi i nie kolkuje robi normalne kupki... a cycka jak pije to mało i memla bawi sie ...jak mysle że juz spi wyjmuje z buzi budzi sie i od nowa... pozatym suty to mi odpadają mimo ze 2 tyg karmie...;/
Ha ha ha ha Ola bo ona lubi se pomemłać 🤪 i być blisko, a jak zje sztuczne to się naje i pózniej spi jak aniołek. Moja Paulinka cyckiem sie nie najadała i wiecznie płakała a jak dostała mleko sztuczne to była szczęśliwa i najedzona - noce pieknie przesypiała . Dwa - trzy razy w nocy się budziła. A na cycu to to co godz. dwie się budziłana cyca.
- Mamusia
Ojjj małą bedzie płakała jak zrobią kuj kuj 😞 To fajnie bo ja się boję szycia 😞. Ale jak cie nie bolało to troche mniej sie juz boję . A szwy już masz zdjęte????
- Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ha ha ha ha jak mamusi się podoba zabawka to na pewno 2,5 roczne dziecko będzie się cieszyło 🤪 🤪 🤪
aaaaaaaaa pobawiłam się kucykiem Oliwi 😁 a raczej przetestowałam,i jestem pewna że będzie się cieszyła z niego jak cholera 😁
Ha ha ha ha jak mamusi się podoba zabawka to na pewno 2,5 roczne dziecko będzie się cieszyło 🤪 🤪 🤪
Gość
gonia88811 napisał(a):
Ojjj małą bedzie płakała jak zrobią kuj kuj 😞 To fajnie bo ja się boję szycia 😞. Ale jak cie nie bolało to troche mniej sie juz boję . A szwy już masz zdjęte????
tak te 4 z zewnątrz 🙂 a te w środku rozpuszcza sie
Gość
Mini23 napisał(a):
jakim kucykiem?? 😮
aaaaaaaaa pobawiłam się kucykiem Oliwi 😁 a raczej przetestowałam,i jestem pewna że będzie się cieszyła z niego jak cholera 😁
jakim kucykiem?? 😮
Gość
Mini23 napisał(a):
a ile taki interes kosztuje??? 😁 jesli moge wiedziec:P
gonia88811 napisał(a):Mini23 napisał(a):aaaaaaaaa pobawiłam się kucykiem Oliwi 😁 a raczej przetestowałam,i jestem pewna że będzie się cieszyła z niego jak cholera 😁
No będzie miała swoją kucyko-dzidzie,która cmoka jak ssie butelke,przy smoczku inny dźwięk,przy łyżeczce też,światełko na brzuszku,ładny wygląd kucyka,fajne zdania wypowiada,i śliczne kołysanki śpiewa 🙂 Musi jej się spodobać 🙂
a ile taki interes kosztuje??? 😁 jesli moge wiedziec:P
Gość
napewno sie ucieszy... 🤪 bedzie lulac 🙂 🙂
- Mamusia
Takim dzieciom małym to można kupić jakąś fajną zabawkę 🤪. Natomiast kupić prezent mojej córce to już problem 😮. Zabawkami sie nie bawi, ubrania musi wybierać sama, kosmetyki : perfumy bierze moje i mówi że szkoda kasy bo mama zawsze ma jakies perfumyha ha ha, na biżuterię jeszcze jest za młoda . Więc nie lada wyzwanie kupić prezent 13-latce 🤢.
Zażyczyła sobie laptopa jej własnego lub tel dotykowy z wi-fi 😲. No i jej kupiliśmy telefon.
A w przyszłym roku już dwa prezenty bedziemy kupować i Paula będzie miala skromniejszy prezent niż w tym roku.
Zażyczyła sobie laptopa jej własnego lub tel dotykowy z wi-fi 😲. No i jej kupiliśmy telefon.
A w przyszłym roku już dwa prezenty bedziemy kupować i Paula będzie miala skromniejszy prezent niż w tym roku.
Gość
noooo... z tymi prezentami to jest kasy tyle trzeba wydac ze szok... 😮

Rekomendowane odpowiedzi
Gość
gonia88811
A na zewnątrz ile Ci założyli szwów???? Ola bolało szycie ????????????
aga_ta
hehe ja wazyłam raptem 2500 a moja mama popękała ze mną w gwiazdki, polożne gały robiły bo nie mogły pojąć jak to możliwe
Gość
z nestle nan...dla niemowląt...
no moja je pije jak dzika 😁niestety woli butle dłużej po niej śpi i nie kolkuje robi normalne kupki... a cycka jak pije to mało i memla bawi sie ...jak mysle że juz spi wyjmuje z buzi budzi sie i od nowa... pozatym suty to mi odpadają mimo ze 2 tyg karmie...;/