Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
A co tam będę się szczypać 😁 😁
Dzisiaj w mieście nawet jakieś małolaty mnie zaczepiali haha mimo, że z wózkiem byłam ! 🤪

ha ha znasz swoją wartość i dobrze 😁 🙂

No baaa haha niezła dupa ze mnie wieprzowa 😁
A z Ciebie wołowa 😁 😁

• Mamusia
Pigi SEXBOMBA z Ciebie jest 😉 Cycuszki obfite 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Chciałabym mieć takie jak Ty choć przez jedną noc 😞 Tarzan by z nich nie wyszedł 😁 😁 😁 😁
Ja już się wykąpałam i nasmarowałam a Tarzana nie ma 😞 Kładę się do łóżka i nie doczekam się na niego 😠
Moje dziewczyny już śpią 🙂 Zębolek zjadł o 20 butlę i spi od tamtej pory - juz na noc .

• Mamusia
Czita się nawilżyła specjalnie dla Tarzana a On nie przyszedł !! No i wszystko na marne 😁 😁 😁 😁
Czita oj dobra już Ci na jedną noc odstąpię moje bimbałki haha Tylko później dobrze je wymyj 😁 😁 Bo wole nie wiedzieć co w nich było hahaha 😁 😁 Mój już śpi a Alusia właśnie zasnęła. Dzięki Bogu bo dzisiaj była mała szatanica !!! 🤪 Ninka już spać tak samo, no ale Ona chodzi z kurami spać 😁 😁

• Mamusia
U mnie frania zmywa naczynia 😁
Dzisiaj troszkę ogarnęłam po biedzie, wytarłam łazienkę a jutro tylko odkurzę 🙂
Kurcze sprzątam a i tak mam wrażenie, że ciągle brudno i że robię to jakoś powierzchownie a pokątnie że nadal brudno. Serio u mnie to już chyba choroba. Dzisiaj miałam nie posprzątać a pomyłam okna !! Niestety tylko od środka bo od zewnątrz się nie da 🤔
No ja też słyszałam, że po karmieniu piersią niestety piersi już nie są nigdy takie jak były. Są bardziej rozciągnięte i potrafią zmaleć.

• Mamusia
Kasia Ty kończysz 22! i to cię przeraża, a co ja mam powiedzieć 31 panna dwójka dzieci 😁, a co do piersi to Ty Katarzyno masz bardzo ładny biust 🙂 mi po karmieniu Oliwiera nie obwisły wręcz przeciwnie zrobiły się ładniejsze 🙂 i teraz jak karmię Majkę to nie widzę dużej różnicy przed ciążą, a teraz 🙃 no, ale wszystko może się jeszcze zmienić. Ja mam roz 75 D i kupuje staniki w h&m są świetne i nie drogie 🙂 Gosia Ola to mała brojara będzie 🙃 gratuluję ząbka 🙂, a Alusia jak pięknie wygląda w nowym kapelusiku 🙂 😘 moja dziewczynka dziś strasznie się śliniła pewnie coś się pojawi ....
Dobranoc 🙂 spokojnej nocy 😜

• Mamusia
Hej, czyzbym była pierwsza? 😁 My wczoraj wieczorem bylismy na takiej imprezie z dawnej pracy, a mama została z Pawelkiem 🙂, fajnie było! 😉 Kasia - co do truskawek, to przez ten upał, facet mi wczoraj mówił, że jeszcze trochę i się skończą, bo bardzo szybko dojrzewają 😞. U nas ząbków niet, maruda umiarkowania 🙂 miłego dnia

• Mamusia
Cześć Cycoliny 🙂
Alusia w tym swoim kapelusika jest taka słodka jak ta wisienka 🤪 🤪 😘 😘 Aż mi się wierzyć nie chce, że taka diablica z niej była 😉 hahah
Co do piersi, to ja mam taki sam rozmiar jak przed ciążą 75 E, ale widzę że straciły jędrność i ogólnie mam problem z jędrnością skóry 😜
Marta, Ty masz co zarzucić na plecy 🤪 🙃 Ty to chyba H masz 😉

• Mamusia
hej 🙂 jednak dzis prad jest to jutro nie ma. Ja nie mam sil nadrabic. Widzilam tylko ze Ola ma zabka gratulacje!!! ja jestem przeziebiona i czuje sie paskudnie, Dominik juz 3 dzien jest strasznie marudny juz nie daje sobie rady normalnie... 😞 lece bo dopiero zasnal a ja musze umyc podloge w kuchnie lazenke ogarnac i zwinac dywan w jednym pokoju bo zaczynaja sie u mnie znowu rtemonty i balagan, ale to juz ostatni taki duzy balagan na szczescie 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
My niedługo na spacer śmigamy i pewnie cały dzień w terenie bo mąż ma wolne dzisiaj i jutro 🙂 Najpierw jednak Rafi zawozi moją Chrzestną do szpitala psychiatrycznego w Sokołówce bo biedulka się załamała po zdradzie męża... Nie dobrze z nią... Już raz była ale jedzie ponownie 🤢 Faceci potrafią tak spierdolić życie że można tak skończyć, to straszne 🤨 😞 Ale nic- koniec smutnych tematów 🙂 Ja mam wrażenie że mam mniej mleka bo cycki małe i jakieś takie dziwne hehe. No nic, nie zanudzam a poz tym mała się targa za ucho czyli znów śpiąca a obudziła się godzinę temu 🤪 Miłego dnia 🙂 🙂

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Moja Alusia już trzeci dzień obudziła się razem z M jak wstawał do pracy. M Ją budził no ale musiał się do pracy wyszykować także nie jestem nawet zła haha
Ja Wam gUpie wysłałam zdjęcie mojej Córki w nowym kapeluszu a to moje cycki zrobiły furrore hahaha !! 🤪 I jaki temat się rozkręcił haha Ja przed ciążą miałam 36B teraz mam 36C a więc zostały większe po ciąży 🙂 O jaaaaaaaaaaaa Nina rozmiar E !! 🤪 Takie to bym chciała !!
Kafinka powiem Ci, że u mnie w centrum jest 4-o piętrowy h&m a nigdy nie byłam tam na dziale z bielizną haha !! 🙃
Sylwia kuruj się !! Lato a Ty biedna chora. Podobna lody pomagają na przeziębienie 🙂
W Anglii jak znajoma była w szpitalu z córką i były dzieci z gorączką od grypy to były rozebrane do majteczek i jadły lody !! 🤪
U mnie dzisiaj szaro i ponuro a więc nigdzie nie wyjdziemy 🤔 🤨