Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
u mnie nie ma mowy, zeby nie wyjsc na spacer, nawet miedzy jednym, a drugim deszczem (albo nawet w trakcie) , bo maly szatan strasznie wtedy marudzi. a ze po angielsku rozpogadza sie zwykle kolo 15 - 16 to pewnie wtedy pojde do parku na chwilke, albo tylko po ogrodka, ale Kaya jest teraz taka ciekawska, siedzi w wozku i wszysko chce zobaczyc, wiec nie bardzo chce ja ograniczan ogrodkiem 😉 zobaczymy 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia - nowy awatar z Alusia, w sukieneczce jak zawsze 🙂; ja mam chyba też z 75 E czy F, zależy od firmy 🙂 chociaz w stary triumpha 75 d tez sie mieszcze 🙂 ja przyjechalam do domu rodzicow, bo tu chlodniej, u nas w domu z 28 stopni, s na dworze w cieniu teraz 33, taki gorac, ze mozna oszalec!

• Mamusia
O to niektóre grudnióweczki moga się pochwalic biustem i maja co eksponować 😆 🙃 Ja mam 80 B. Mam małe cycki i szerokie ramiona(zostały mi po ciąży 😞) No i oczywiście nie wybijaja mi już zębów 😞 😞 😁 😁 😁 😁 No i skóra też niestety niejest już tak atrakcyjna jak przed Paulą i Olą.
Mućka a jeśli Tarzan zawita w innym porcie to będzie mógł tylko czasem odwiedzeć Olkę bo go zostawię !!!!!!!!!!!
Moja Ola śpi na balkonie, a ja popijam kawke i czekam na Tarzana jak z siłowni wróci 🙂. A ja od wczoraj robię brzuszki. Dziś mam taaakie zakwasy brzucha że szok 😮 😮,zaledwie zrobiłam 3razy po 15 brzuchów i więcej nie dam rady bo booooli 🤢. Wieczorem jeszcze na rower pójdę , pojezdzić trochę. Jutro nie będę mogła chodzić hahahahahaha

• Mamusia
Kasiu a jak rozmowa syna o pracę ?? Bo pisałaś wczoraj, że jest na rozmowie 🙂
Ja do pracy się nie wybieram chociaż złożyłam CV do pracy we fabryce u mojego Mariusza na sprzątaczkę, ale to praca tym czasowa a mnie to zadowala bo kasę bym na interes odłożyła i akurat pewnie praca by się skończyła i spokojnie bym mogła interes rozkręcić bez żadnych pożyczek 🙂 No, ale czy się dostanę to wątpliwa sprawa bo tam wszystko po znajomościach się wkręca bo tam jest złota praca za dobre pieniądze.
Moja Ala troszkę pospała a teraz leży na macie i broi 🙂
Ja dzisiaj na obiadek robię mojemu M schabowe a sobie mielone z jajek bo mam straszą ochotę 😁
Co do ćwiczeń to ja chyba też na dobre zacznę bo mam STRASZNY celulit na udach i jak ja wyskoczę w spodenkach jak pojadę do Polski, aż wstyd 😞 🤨 🤔 😮

• Mamusia
Kasia to posiedzisz z Kayką sobie w domku i sama ja wychowasz 🙂 Ja jestem baaaardzo szczęśliwa że moja mama może zająć się moją Olą wiem że mojemu dziecku nic nie zabraknie jak mnie nie będzie. A bardzo bym chciała być przy niej , ale kasa potrzebna i nie stać nas na siedzienie w domu 😞 😞 😞
Pigi z Ciebie jest taka laska że nawet ten celulit Cię nie szpeci 😉 😉 Maniek ma powody aby być zazdrosnym 😁 😁 😁 Pigi a w jakim stroju będeziesz sprzatać jak Cię zatrudnią ??? W bikini ??? 😁 😁 😁 🙃 😆

• Mamusia
Gosia - jak u Ciebie, pada? 🙂 bo mi sie wydaje, ze idzie z zachodu burza, a to jakby z Twoich kierunkow, ja nie mogę sie doczekac, tak parno. A Pawelek spi 🙂. Ja mam zamiar od tygodnia zapisac sie na aerobik i ciagle cos;( ale tez mam slabe miesnie brzucha bardzo, czuje to 😞

• Mamusia
Pawełek juz śpi 🙂 u nas tez nie padało, przeszło bokiem 😞 i gorąco wciąż! ale ma sie ochłodzić na szczęście! dzieciaki nasze coraz bardziej wymagające! P. na brzuchu robi kółka i jakoś ak manewruje ze sie przemieszcza i dziś go zastałam gryzącego szelkę od leżaczka 😁 uciekam, milego wieczoru

• Mamusia
Hej 🤪 🤪 🤪
Jeżdziłam na rowerze około godziny 🤪 🤪 Ale czad!!!!!!! Super 😁 😁 😁,ze sto lat nie miałam roweru pod dupą hahahahaha.
Teraz jak Tomaszek w domu będzie to będę jezdziła 🤪
Moja Olusia zasypia u siebie 🙂. Dziś znów jeść nie chce 😞 na śpiąco ja trzeba karmić,czyżby znów ząbka się spodziewała ???

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
ha ha wszystkie ząbki tylko mój mały szczerbolek kusi kusi i nic 😁
tylko objawy ma 😁
Cita a z siodełkiem czy bez?? 🤪

Ty zboczona Mućko od tej trawy tylko jedno Ci w głowie. Grzmocenie nawet na rowerze 😁 😁 😁
Ja jeżdzę na rowerze KOMPLETNYM z siodełkiem 😆
Od jutra ochłodzenie i ponoć deszcze 😮. Dobrze bo ten upał jest cholernie mączący 🤢
Jutro moja mama ma przpedałować do mnie na rowerze 🤪 Pasztet mi upiecze bo ja nie potrafieć .
No i to chyba wsio 😉
A teraz Czita inteligentna żegna się z koleżankami ludzmi oraz zwierzętami 😁 😁 🙃 😜 😜 😜
Dobranoc idę obejrzeć coś w tv i skosztować banana 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😉
DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Aga- u mnie też 28 stopni w chałupie wiec uciekam do mamy często bo tam chłodniej 😜 Także możemy sobie rękę podać ha ha.
Gosiu- praca w ośrodku miałaby być od września więc na razie czekam na znak od koleżanki czy mnie przyjmą czy nie 🙂 A jak nie to do obecnej pracy nie wracam bo nie będę robić za takie pieniądze użerając się z klientami 😠 Na pół etatu chętnie ale nie na cały 🙂 Jakby co pójdę na bezrobocie i tyle 😜 Ty Gosiu masz jakąś tam motywację do pracy bo masz piękne mieszkanie a my? Gdybym wiedziała, że zarabiam na swoje to co innego a tak i tak dupa 🤢 Może w rtyk roku pójdziemy za odstępne mieszkanie 53 m za 8000 zł to będę miala motywację by robić, zarobić i zrobić po swojemu ha ha. Teraz u mnie taka sytuacja ze tata pije więc nie chce zostawiac mamie dziecka bo zajmuje sie tez Nikolą wiec ni chce by z dwojką dzieci musiala wychodzic z domu bo awantura czy cos... Nie chce by Gabi wysluchiwala krzyków i takich tam dlatego zdecydowałam sie między innymi nie wracać do pracy. A jeśli dostanę te pół etatu to nie będzie tak źle bo Rafi robi 4- brygadówkę więc tylko jak 2 dni pójdzie na rano to wtedy malutka do moich rodziców a tata z rana nie zdąży się upić więc będzie ok.
Kasia, ale mi pomysła podsunęłaś na obiad w piątek- mielone z jajek 🤪 Dawaj przepis bo może lepszy od mojego 😁 😉 A cellulit też mam i miałam wiec chuj z tym, pogodziłam się z nim ha ha

• Mamusia
A w ogóle moje dziecko śpi od 20 🤪 Już pawie cały tydzień ok 21 szła spać a dzisiaj niespodziewajka ha ha ha. Gabi dzisiaj miała agresję na swoją lalkę bo najpierw ją zszarpała, pokrzyczała na nią z 5 minut i skopała nogami ha ha ha 😁 😁 Byście musiały zobaczyć jak to komicznie wyglądało 😜 😜 I nie wiecie ale moja córka ma talent grania na pianinku i czymkolwiek innym lewą nogą 🤪 Muszę Wam kiedyś fotkę wstawić. Tak mnie to śmieszy że masakra 🙃 😁 A jak na macie leży to obiema stopami obejmuje grzechotki czyli je łapie i się bawi hehe. A w rączki chwyta normalnie żeby była jasność ha ha ha 😁 🙂