Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ha ha ha oki Nina oddaj mi 😁 😁
Ale tu dzisiaj cisza !!!
Łukaszek fajny, ale nie mogę rozgryźć do kogo podobny 🤔 ☺️
Moja Ala już wykąpana a ja jeszcze odkurzę i spokój na dzisiaj 🙂 Wysprzątałam całe mieszkanie dzisiaj, ale w sypialni i tak mam syf przez Mariusza !! 😠 Postanowił sam zrobić sobie komputer w tym sęsie, że złożyć z części komputer i mam na stoliku nocnym tyle elektroniki co w komisie !! 😲 🙃 🤪

• Mamusia
A Wy nie wiecie a ja właśnie siedzę i popijam zimniutkie piwko 😁 Mniam mniam !! 😁 😜
Te co karmią piersią niech się oblizują !!! 😎 😜 🤪
Moja Ala już śpi 🤪 Ciekawe czy na noc. Może i tak bo w dzień w ogóle od 7 rano nie spała.

• Mamusia
halo, ja sie zmotywowalam i poszlam na fitness obok mnie jest klub, a tu gucio, zajecia - odwolane 😠 😞 a juz sie nastawilam...moze jutro 🙂 Alusia - na zdjeciu slodka panieneczka 🙂, jakie jedzonko, ja dzis mialam ryz z truskawkami, bo przez te upaly (u nas dopiero teraz jest chlodniej) nie mialam weny do gotowania. A Lukaszek jak urosl, ale juz kawaler i jakie ma niebieskie oczki! 🤪 Ja kupilam sobie karmi malinowe 🙂 a czasem wieczorem to kieliszek czerwonego winka tez wypije ☺️ i Pawelkowi nic nie jest 😉 spokojnej nocy ps. ale w domu nadal cieplo, cholera, wywietrzyc sie nie da!

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Meldunek 🙂
Oj ja na pewno też na księgowość będę chodzić bo do firmy mi to będzie potrzebne 🙂 Ale podobno tutaj prowadzenie księgowości to jakiś żart hahaha Wszystko dużo prostsze niż w Polsce.
Ja dzisiaj mam na obiadek plastry piersi z kurczaka z paprykami, pieczarkami, sezamem, imbirem a to wszystko w sosie ziołowo- sojowym z dodatkiem wina ryżowego i octu winnego 😁 😁 No i ryż obowiązkowo 😁

mi chodzi z ta ksiegowoscia o zdobycie uprawnien AAT - wtedy bedzie mi latwiej znalesc prace taka jaka mnie interesuje. to nie tyle sama ksiegowosc, co payroll, tax i takie tam.....
zazdroszcze ci Kasiu takiego serca i pomyslow do gotowania 🙂

• Mamusia
Cześć Gamonie 🙂

Diler znowu podbiera swój własny towar i nie jest w stanie nic napisać 😉

Krowa, Ty masz zawsze chcicę jak nie możesz, to chyba Cię podnieca 😜 hahahah
Współczuję Ci z apaczem, u mnie tylko plamienie było do tej pory.
A ja się muszę pochwalić, że dzisiaj "gonić się będę", bo..... przyjeżdża Kogut 🤪 🤪 i będzie latał za swoją kurką, a potem za innymi kurami hahahahahahah 😁
W Rossmannie od dzisiaj jest promocja słoiczków Bobovity za 2,49 zł 3 słoiczki a jeden gratis 😁 I jeszcze 3 słoiczki Hippa, ale nie pamiętam za ile i gratis miseczka 😁
Ja też miałam ostatnio napisać, gdzie Foka się podziewa... 🤢 🤢 Może wystawiła dupę w oknie dla Tvn-u?? 😜

• Mamusia
Siemmmm 😉
Nina, Łukasz to zmienia się nie do poznania 🤪 Taki już duży facet z niego 🙂 I podobny do Ciebie, zresztą wiesz... 😜 😉 A Ty wyglądasz super.... No ale koniec podlizywania się ha ha 😁
Dzisiaj lecę do tego Rossmanna bo słoiczki mi się skończyły 🙂 I tą kaszkę glutenową muszę kupić. Dzisiaj robię Gabi marchewkową z ryżem, zobaczymy czy będzie smakowało 🙂 A piwko też od czasu do czasu wypije po wieczornym karmieniu 4 % z sokiem 🙂
Zaraz robię sobie śniadanko i malutkiej żółtko wiejskie 😁 😁
I muszę obiad zrobić bo mONż w pracy 😜 🙂

• Mamusia
Hej, ja tez jestem. U nas dzis chlodniej i pochmurno, ja sie ciesze po fali upałów. P. przebudzał się od 4...nie byl glodny, ale jakos marudzil, a teraz dopiero znów zasnął. O to muszę przejść się do rossmana. Jutro przyjezdzaja tesciowie, bo w niedziele chrzciny! milego dnia ps. u mnie na razie zero okresu, ufff 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
!!!!!!!!!! Wszystkiego Najlepszego Dla Naszej Gabrysi - Skończyła Już Pół Roku 🙂 !!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘

tak tak - moc buziaczkow 😘 😘 😘 😘 😘

ja malej niedawno wprowadzilam kaszki takie wlasnie bardziej warzywne, bo tych owocowych - bardzo slodkich jesc nie chciala. bardzo lubi z nestle z marchewka, a na noc podaje jej taka od 6 mcy - zdrowy brzuszek - specjalnie na noc 7 zboz i z lipa. od dwoch dni tez rano na drugie sniadanie dostaje kaszke manna tez z nestle i chyba raczej dobrze znosi gluten 🙂

• Mamusia
Hejka 😉
GABRYSIU WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO 😘 😘 😘
Jestem nie w temacie , muszę nadrobić caaały wczorajszy dzień 😞. Mama była wczoraj caały dzien i nie miałam jak zajrzeć, a o 20 byłam ubierać salę na bal Paulinki i wróciłam o 22:30. Dziś moje dziecko idzie na swój pierwszy bal 🤪 🤪 🤪
Więc powoli będę nadrabiała.
Ale dziś rześko na dworze jest.

• Mamusia
Hej Baby!!! 😁
U mnie noc ładnie przespana 🙂
Ala leży teraz i maltretuje zabawki w łóżeczku a ja budzę się do końca haha
STO LAT DLA GABRYSI !!! 😘 😘 😘 😘 😘
Aga wiem jak to jest mocno krwawić 🤔 Mam tak co miesiąc aż w głowie mi się nie raz kręci od upływu krwi 🤨 ☺️
Kasiu ja też używam już smoczków nr3 a kaszki jak podajesz? Łyżeczką czy z butli? Moja Ala ma jedną butelkę TT przeznaczoną tylko do kaszek bo ma smoczek wycięty z większym otworkiem hihi 🙂 A jakie mleko dajesz? Ja daje nadal Bebiko ale chce przejść na angielskie bo polskie poszło do góry z ceną i nie opłaca się już kupować.

• Mamusia
wczoraj jej dalam kaszke lyzeczka, ale zjadla polowe tego co zwykle, wole z butelki. TT ma smoczki vari flow - takie z rozcieciem w X i z tego wlasnie daje kaszki.
nie bylam w ogole na polskim mleku, angielskie przetestowalam 3 Crow&..., aptamil - te maja fish troche smierdza i kaya ich nie bardzo chciala jesc, jestesmy na SMA.
kaya zasnela wczoraj jak zwykle o 18.30. obudzila sie dzis o 6.30, zjadla, pobawila sie u mnie w lozku ( codzienny rytual) i o 7.30 poszla znowu spac i nadal spi 🙂 ale teraz pewnie jak sie obudzi to przysnie jeszcze kolo poludnia i juz do kapieli ani razu 😉 tak juz jest od dluzszego czasu 🙂