Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Katarzyno wyglądasz suuuuper 🙂 🙂 jak i wtedy tak i teraz 🙂 powiedz mi gdzie ty masz dwie brody, bo ja nic takiego nie widzę. Ja teraz ważę 56 kg, ale przestanę karmić to 10 przytyje 😁 hahaha, a tak na marginesie to jak byście mnie zobaczyły z bliska to zmieniłybyście zdanie 😁 Gosia, jaka figurka, a tarzan z boku pewnie pilnował żeby nikt za blisko nie pochodził 😁 😎

• Mamusia
O jaaaaaaaaa Mini Ty cały czas tak samo wyglądasz 🤪, Przed ciążami i po ciążach nie ma różnicy!!!!!!!! Zazdroszczę Ci figury ☺️. Jak ja bym chciała wyglądac tak jak Ty!!!!!!!!!
Na fotce gdzie trzymacie dwójkę dzieci widac że jeszcze młodziutkaa byłas , ale i byk też młodociano wygląda hahahahaha
Sylwia Dominik jak sie przemieszcza hahaha. Musisz uważać aby z domu nie uciekł hahaha. A tak serio to nóżki jego sa juz bardzo silne, tylko rączki jeszcze nie wiedzą co maja robić 😁 😁 i tylko patrzeć jak raczkować zacznie.
Noooo laska to ja byłam 😞 😞 😞 Hahahaha ja na tych zdjęciach opalona byłam juz 😁 😁 Ale nie wiele mi słońca potrzeba 🤪. Jak z nad morza wracamy to zawsze wyglądam jak cyganka 😁 😁 😁
Idę się szykować bo do lekarza na 12:15 idziemy z Olusią 😉
A na obiad dziś ugotowałam rosół i upiekę udka z Ninki 😁 😁 😁 😁 😁 😁
DawajTA dziołchy swoje foty 😜 😜 😜 Albo będziemy podziwiały albo sie śmiały hahaha. A jeszcze jak od mamy przywioze moje zdjęcia zanim Paule urodziłam to Wam wstawię - wtedy sie posikacie ze śmiechu hahahaha

• Mamusia
Melduję, że żyję 😉
Domiś jest zarąbisty ha ha, i raczkować już chce 🤪 Ale jak Ty zaczęłaś szybko chodzić to i Dominiś pewnie będzie 🙂 A w ogóle ma super głos no no no 🤪 😉
Czita, zazdroszczę karnacji!! JA jestem jakbym z młyna wyszła 😁 😁
Lecimy niedługo na spacer 🙂
Miłego dnia 😉

• Mamusia
Mini śliczne masz córeczki 🙂 a co do raczkowania małego to widze z dnia na dzien jakie postepy on robi normalnie szok jak tak mu bedzie szlo to do konca miesiaca zacznie raczkowac hehe 🤪 no ale zobaczymy bo moze stanie w miejscu jeszcze 😉 sprobuje nagrac go pozniej jeszcze bo ten filmik to juz sprzed tygodnia jakos jest wiec zobaczycie roznice. Tylko ciagle zabka nei widac no ale uspokoil sie i nie marudzi mi juz tak wiec moze jeszcze dlugo nie bedziemy miec zabka 😁 ok lece obiad szykowac bo pozniej do miasta jade bo Pawel jedzie mierzyc do kogos bo meble ma robic a ja w tym czasie zakupy zrobie 🙂 a ja mam szczepienie w środe az sie boje jak on znowu bedzie plakal 😞

• Mamusia
Jestem. my juz po 😆 Ola po szczepieniu , zapłakała tylko jak jej wstrzykiwała szczepionkę w udko, i zaraz przestała płakać 🤪 Przez 1,5 mieś przybrała 1 kg i urosła 4 cm. Teraz waży 7,670 i mierzy 70 cm. Także rośnie i maluch.
Mini wyglądasz kwitnąco 🤪 Po fotkach nie widać że się starzejesz ,chyba że Ty gołym okiem to widzisz. No ale jak Pigi napisała że niestety lata lecą a ludzie nie robią się młodsi 😞 Cóż takie życie 😆

• Mamusia
Hej Mamuśki !!
Jak zobaczyłam filmik Dominisia to mi oczy na wierz wyszły !! Ale ON SILNY !! 🙂 Rzeczywiście tylko patrzeć jak zacznie na dobre raczkować 😁
Marta ja też jestem tak blada jakbym wyszła z młyna właśnie dlatgo troszkę chodzę na solarium.
U nas noc ładna także się wyspałam.
Dzisiaj mam strasznie zakwasy bo wczoraj znów ćwiczyłam 🙂 Ale cieszę się z tych zakwasów jak głupia haha bo znaczy, że mięśnie ćwiczą 😁
Mini Maja ma taką samą bluzkę jak moja Ala z Prosiaczkiem 😁 A masz do tego spodnie?? Bo ja mam komplet ze spodenkami 🙂
Gocha no tak płaskiego brzucha to ja nigdy nie miałam 🤨 Ćwiczyłaś ??

• Mamusia
No to dzielna Oleńka 🙂 moj na ostatnim szczepieniu strasznie plakal mam nadzieje, że teraz nie bedzie tak zle 😞 a i duza corcia juz Gosiu 😁 oj latka leca hehe ja sie smialam ostatnio, że neidawno to na osiemnastki sie chodzilo do znajomych a kurze w tym roku juz na trzydziestki chodze 🤪 moja kuzynka ma w sobote teraz impreze wlasnie no i w pazdzierniku moj Pawel konczy 30 lat 🤪 jejku czas naprawde zapierdziela. Ja fotek nie moge znalezc na plytkach moze za chwile jakas zeskanuje tylko musze obiad robic ale moze w miedzyczasie hehe tylko jak Pawel wroci to uciekne od was bo tez mi cazsem wypomina ze ciagle siedze przy komputerze jak on przychodzi

• Mamusia
Kasiu ja biegam od jakiegos czasu ale nie codziennie bo nie zawsze mam czas ale tez lubie czuc ze sie mecze i ze jakies miesnie pracuja szkoda tylko ze mieszkam na wsi bo tak bym sobie na silownie pochodzila albo jakis aerobic czy cos no a tak jechac sie nie chce 🤢 a moj synus po mamusi silny hehe jak moja mama zobaczyla wczoraj co on wyprawia to smiala sie ze tak samo robilam no i jak skonczylam 7 miesiecy to sama juz chodzilam wiec az sie boje myslec 🤢 a wogole mialam was zapytac obnizalyscie juz moze łóżeczka maluchom bo ja chyba juz to zrobie boje sie tego wariata juz zostawiac

• Mamusia
Cześć lachony... Wszystkie wyglądacie seksi 😉 Pogoda się zepsuła zimno, wiatr i pada... Dawno mnie nie było i nie nadrobię tylu stron. Byłam 9 na szczepieniu niestety mały płakał ale jak dostał magnez dzielnego pacjenta to się uspokoił 😜 Waży już 9390g i ma 69 cm. Ostatnio musiałam obniżyć łóżeczko bo zaczął naukę raczkowania...( rucha łóżko) hehe... chwyta szczebelki i klęczy. A i kilka razy udało mu się stanąć. Gorzej mamy z jedzeniem bo ciągle go wysypuje na twarzy 😞 jadł marchewkę z ziemniakiem nic się nie działo a teraz znowu wysypka... sama już nie wiem na co. Najgorsze, wydaje mi się, że mięso go uczula (pierś kurczaka) a także pietruszka....

• Mamusia
Hej Renia 😉
Jak pierś z kurczka małego uczula i pietruszka też to odstaw całkiem pietruszkę a kurczaka zamień na indyka , królika lub cielęcinkę. Bo tak się zastanawiam czy nie mógł by już jeść wieprzowiny , lub wołowiny?? Ale chyba może - pół roczku już skończył.
Gratulacje silnego syna 🤪 Jak sam już czasem wstanie to silny facet z niego 😆
Ciężki jest , prawie 10 kg 😮. A co z ząbkami??? Bo już kilka dzieciaczków ma ząbki , nawet niektóre moga się pochwalić uśmiechem z dwoma ząbkami hahahaha
Renia a o co chodzi z "(rucha łóżko)" 😮??????
Ja próbuję wybrać się na spacer z Ola ale się cholernie zachmurzyło i zaraz lunie. Więc czekamy aż to przejdzie 🥴

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/nowyobrazn.jpg/][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/8376/nowyobrazn.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/217/21599450.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1338/21599450.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]