Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Albo, żeby dziecko leżało w brudnym 😜 Ja jestem zdania, że ubranek nigdy dość 😁 Już się nie mogę doczekać jak będę je stroić 😁 Marta pisałaś wcześniej...brzuch mam wielki 🙂 Bo wszystko poszło w brzuch, także te 6 kg noszę w brzuchu 😁 Z tyłu nadal wyglądam jak laska hahah i nikt by nie powiedział, że mam taki brzuchol z przodu. A uda to mi chyba nawet zeszczuplały 😮 😮
Dzisiaj kupowałam w zoologicznym kurze łapki dla psa, a sprzedawca do mnie: nie ma to jak zachcianki w ciąży 🤪 🤪 🙃 hahahahaa

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Albo, żeby dziecko leżało w brudnym 😜 Ja jestem zdania, że ubranek nigdy dość 😁 Już się nie mogę doczekać jak będę je stroić 😁 Marta pisałaś wcześniej...brzuch mam wielki 🙂 Bo wszystko poszło w brzuch, także te 6 kg noszę w brzuchu 😁 Z tyłu nadal wyglądam jak laska hahah i nikt by nie powiedział, że mam taki brzuchol z przodu. A uda to mi chyba nawet zeszczuplały 😮 😮
Dzisiaj kupowałam w zoologicznym kurze łapki dla psa, a sprzedawca do mnie: nie ma to jak zachcianki w ciąży 🤪 🤪 🙃 hahahahaa

No to wszystko jasne- ja mam mniejszy brzuch bo poszło mi we wszystko haha, ale tym będę się martwić później 🙂 A co do Pani w s klepie zoologicznym to miała baba poczucie humoru 😁 😁 😁

• Mamusia
Napisałam sprzedawca 🙂 To był pan 😉 Ale to nie ma znaczenia akurat hehe. Zostało mi już tylko odkurzanie, umycie paneli i mam błysk 😁 Nareszcie koniec tego bałaganu 😁 Tylko najgorsze, że już nie mam siły, bo się nalatałam. Jak wyjmowałam rzeczy z pralki to dostałam takiego bólu w krzyżu, że myślałam, że już zostanę w takiej pozycji 🤨 Jak emerytka 😉

• Mamusia
Nina- namów lekarza w poniedziałek na to USG bo wszystkie ciekawe jesteśmy co kryjesz w brzuszku 🙂 Może się uda podejrzeć choć dla Ciebie pewnie to tylko potwierdzenie skoro czujesz że chłopak 😉 A co do imienia to wspominałaś o Sebastianie i Łukaszu, tak ?? Zdecydowaliście się już na jakieś ??? 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Napisałam sprzedawca 🙂 To był pan 😉 Ale to nie ma znaczenia akurat hehe. Zostało mi już tylko odkurzanie, umycie paneli i mam błysk 😁 Nareszcie koniec tego bałaganu 😁 Tylko najgorsze, że już nie mam siły, bo się nalatałam. Jak wyjmowałam rzeczy z pralki to dostałam takiego bólu w krzyżu, że myślałam, że już zostanę w takiej pozycji 🤨 Jak emerytka 😉

Ehh jaka ja rozkojarzona , przepraszam- chyba mi na wzrok padło bo nie doczytałam, że to Pan - nie Pani 😁 😁 😁 Ja mam dzisiaj takiego lenia, że chyba jutro posprzątam, a Ty odpocznij 🙂 Ja czasem też się czuję jak emerytka bo ciężko mi dupę podnieść z łóżka hahah

• Mamusia
Ja nie czuję, że chłopak, tylko sugeruję się pierwszym lekarzem, który stwierdził że to w 99 % chłopak 😉 Co z tego, że mój potem stwierdził, że dla niego to jest na pewno dziewczynka 😁
U mnie intuicji brak 😁 Mój się uparł na Mateusza i nie chce odpuścić 😠 Trudna sprawa... 🤨
Przywiążę się do tej kozetki i powiem, że nie wyjdę bez usg 😁

• Mamusia
A wyobraź sobie co ja miałam przy remoncie 😜 Jak mi ciężko było się podnieść 🙂 Siedzę sobie na ziemi, skrobię farbę z paneli, to na piszczelach, to na tyłku, to bokiem i ten brzuch przeszkadza i ciężko mi się ułożyć, a tu co chwilę mąż mnie woła, żebym wstała, żeby mu pomóc ( ja sobie zawsze sama musiałam radzić, a on do wszystkiego mnie potrzebował) i wstawaj, siadaj i tak w kółko. Potem to już strajk zrobiłam i udawałam, że nie słyszę, bo już sił nie miałam na nic i się bałam że to się szpitalem skończy.
Jak ja już bym chciała mieć wszystko kupione, torbę spakowaną i mieć wszystko z głowy... 😁 Tylko becikowe by się przydało, to bym to wszystko kupiła teraz haha 😁

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Takieee butyyy 😁 Eh to Kinder niespodzianka będzie 😉
Ja mam cały czas wrażenie że nie pasowałby do mnie synek tylko córka pasuje i by Ci lekarze się nie mylili bo głowy poukręcam 😜 😉 😁

Marta... ja całe życie chciałam mieć małą księżniczkę i sobie nie wyobrażałam, że będę mieć chłopca i też myślę, że do mnie nie pasuje syn 😁 Nawet moi rodzice sobie nie wyobrażają, że jak ja mogę im dać wnuka, a nie wnuczkę, bo zawsze myśleli, że będą mieć wnuczkę.
Ja nie umiem kontaktu z chłopcami złapać, a z dziewczynkami to uwielbiam czesanie, malowanie itd. 😁 Takie babskie sprawy 😁 Ale jeżeli los zadecydował, że mam mieć syna, to widocznie tak ma być 🙂 I tak pokocham bez względu na płeć 🙂

• Mamusia
Bo kobiety poradzą sobie zawsze same, a chłopy zawsze pomocy potrzebują 😁 😁 😁 Wyobraziłam sobie tą sytuację jak pisałaś haha 😜 Musiało to komicznie wyglądać 🤪 😁 Ok Nina- na razie zmykam na kawkę bo jestem u rodziców w dalszym ciągu a śpi tu siostrzenica w pokoju i klikanie co chwilę ją przebudza także będę niebawem 🙂 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Takieee butyyy 😁 Eh to Kinder niespodzianka będzie 😉
Ja mam cały czas wrażenie że nie pasowałby do mnie synek tylko córka pasuje i by Ci lekarze się nie mylili bo głowy poukręcam 😜 😉 😁

Ja nie umiem kontaktu z chłopcami złapać, a z dziewczynkami to uwielbiam czesanie, malowanie itd. 😁 Takie babskie sprawy 😁 Ale jeżeli los zadecydował, że mam mieć syna, to widocznie tak ma być 🙂 I tak pokocham bez względu na płeć 🙂

Też czuję dokładnie jak Ty także może jednak będzie dziewczynka 🙂 😉 Ale tak jak mówisz- mało ważna jest płeć bo jeśli ma być syn to tak ma być 🙂 😜

• Mamusia
Ja lecę z psem 🙂 Wiecie jakie ja miałam wyrzuty sumienia, że jak ja mogę tak bardzo marzyć o dziewczynce i że nie przepadam za chłopcami ☺️ ☺️ Wiedziałam, że to wstrętne zachowanie, ale tak sobie nie wyobrażałam, że mogę mieć syna. Tak mi wstyd za takie myślenie 😞 😞
Idzie weekend, to już w ogóle będą tu pustki 😉

• Mamusia
Mnie też było wstyd za myślenie moje głupie, że nie wiem jak zaakceptowałabym fakt, że ma być syn, a nie córka...Będzie córka więc staram się zapomnieć jak mogłam tak głupio myśleć gdyby miało być inaczej. Poznałam jedną dziewczynę na patologii w szpitalu lat 17, której wyraźnie nie było na rękę, że jest w ciąży to jeszcze na potwierdzenie że jest chłopak płakała bo ona nie chciała syna tylko koniecznie córkę...Masakra...

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
troszkę Was poczytałam 😆 Musze Ci powiedziec ze ja także sobie nie wyobrazałam ze moge miec synka, choc mam juz jedna dziewczynkę. Ale i Tomek też chciał córcię 🙂 Ja od początku jakoś czułam że noszę dziewczynkę 🤪 🤪 🤪

A długo nie wiedzieliśmy bo przecież mała za każdym razem sie odwracała. A teraz jak byliśmy na USG i lekarz powiedział że to dziewczynka to ze szczęscia az łezki poleciały 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
troszkę Was poczytałam 😆 Musze Ci powiedziec ze ja także sobie nie wyobrazałam ze moge miec synka, choc mam juz jedna dziewczynkę. Ale i Tomek też chciał córcię 🙂 Ja od początku jakoś czułam że noszę dziewczynkę 🤪 🤪 🤪

Dokładnie...jeśli zdecyduje się na drugie dziecko też będę chciała dziewczynkę. Mój mąż też jest szczęśliwy, że będzie córeczka- powiedział, że będzie ją stroić itd 😉 🙂 Też od początku maiłam intuicję, że będzie dziewczynka- jak lekarz mi to powiedział to byłam najszczęśliwsza na świecie- pamiętam tą wizytę do dziś - wyszłam taka podekscytowana i cała czerwona na twarzy- na prawdę to była jedna z najcudowniejszych chwil bo kolejna to będzie przyjście na świat maleństwa 🙂

• Mamusia
Ja jestem póki co ale też zaraz zmykam bo nikogo nie ma 🤔 Może wieczorkiem więcej nas się nazbiera i forum ruszy 🙂 W końcu jest nas chyba 14- ście oprócz Beatki , która ostatnio nie zagląda w ogóle... Kończy się Majka więc zmykam do domku bo ileż można u rodziców na głowie siedzieć 🙂 😉