Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kropeczek napisał(a):
Martuś no właśnie się zastanawiam ja taki oglądałam na allegro za ok 310 zł tylko właśnie to sporo kasy... ale jak mojej znajomej córka zmarła śmiercią łóżeczkową w 7 miesiącu to aż mnie przeraża że coś takiego bym mogła przespać !!! My też właśnie łóżeczko będziemy mieli przy łóżku i mąż mówi że nie warto ... hmm sama już nie wiem.
Ja też już się nie mogę doczekać kiedy będę miała swoją kruszynkę przy sobie , no ale ostatnio mam obawy jak dam sobie radę z dwójką małych dzieci 🤨
We wtorek mam wizytę u gina ale usg mi nie zrobi bo miałam na ostatniej wizycie teraz dopiero w 36 tyg. 🙂

weś Aguś nie strasz mnie boziu... aż się przeraziłam...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Zastanawiam się jakie drugie imie wybrać. Paulinka ma po mnie - Paulina Małgorzata. A dla Oli myślę o Alicji po mojej mamie. Alicja też bardzo mi sie podoba.A paulinka chce aby Ola miała drugie imie po niej. Więc mam dylemat.

To może zróbcie losowanie z tych imion 🙂 albo druga opcja: wybierzcie całkiem inne imię hihih 😁
Idę myć włosy, jakbym się nie pojawiła, to znaczy że mój chochlik się wepchał na kompa 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Orka masz dać Aleksandra tak jak Gosia, po cioci czyli po mnie zobacz jaka piękna bedzie mondra i wogóle 😁 😁 🤪 😎 🙃

Mój chciał na pierwsze dać Aleksandra, ale ja chciałam Paula, a i jemu się podoba 😁 Akurat przy imieniu dla córki jesteśmy zgodni 😉 Pewnie i tak będzie syn i będzie awantura w szpitalu o imię 😉

He he he z imieniem dla dzieci często jest problem,Paula miała być Magdą , ale jak ja zobaczyłam to od razu pasowała mi Paulina 🙂 Dla chłopca też by był u nas problem z imieniem, wiec dobrze że okazała sie dziewczynka . Cała nasza trójka wybrała imię Ola 🤪

U nas problemu by nie było z imieniem dla chłopca miał być Dominik i koniec zawsze mówiłam że syn bedzie Dominik i mąż tez... a z dziewczxynką chciałam Gabriella- Gabi albo chciałam Łucję ale mój jak usłyszał powiedziaał nieeeee to ja mówię Amelia a on NIE to ja jak wtedy a on Alicja ci sie podoba ja noo nawet tak to Alicja i mówi jeszcze ci kuie po porodzie psa i nazwiemy go AS hahaha Bedzie TATUŚ MARIUSZ MAMA OLA CÓRCIA ALA I PIES AS 😁

a mój mąż tak chciał córeczke... 🙂 ja miałam przeczucie i w sumie chciałam chłopca ale na 100 dziewuszka jest a mój chciał córeczkę mówi ze to bedzie jego ksiezniczka iże tatusia córusia hahaha... pewnie bedzie kochał ją bardziej niz mnie... 🤢 🤪

naylaaa napisał(a):
U Ciebie facet jest otoczony babami... a u mnie ja będę otoczona facetami, bo nawet pies to samiec 😁 Osamczona 😉 Co za dużo, to niezdrowo hahaha 😉

a ja Ci mówie ORKA ze masz dziewuszke.... mówie CI...

jak mam racje to... hmmm wycofasz skargi na mnie od Pani a jak sie pomyliłam tooo hmmm... to niewiem co hahahah 🤪

naylaaa napisał(a):
A ja Ci mówię, że mam bliźniaki hahahha 😁 Nawet mojemu mężowi się to śniło hahahahha 😁
A wy jesteście pewne co do usg?? 😉 Nie żebym chciała niepewność w Was zasiać...ale.... 😉

ja miałam usg3d wiec widziałam jej małą pipke 😁

• Mamusia
Ninka jeśli chłopca będziesz miala to druga będzie dziewczynka- aby zachować równowagę 🙂 🙂 🙂
Ola jestesmy tak pięknymi,wspaniałymi i najlepszymi żonami że dla naszych mężów i tak będziemy na pierwszym miejscu 🙂 Będzie Cię kochał jeszcze bardziej jak dasz mu tak cudowną córeczkę 🤪

Kropeczek napisał(a):
Olu mój mąż jest tak rozkochany w Ewie że dla niej wszystko zrobi ,a ona go trzyma pod bucikiem 😉

U mnie tez pewnnie tak bedzie... ja bede ta od wychowywania karania itd a maż od pocieszania i kupywania i rozpieszczania 😁

gonia88811 napisał(a):
Ninka jeśli chłopca będziesz miala to druga będzie dziewczynka- aby zachować równowagę 🙂 🙂 🙂
Ola jestesmy tak pięknymi,wspaniałymi i najlepszymi żonami że dla naszych mężów i tak będziemy na pierwszym miejscu 🙂 Będzie Cię kochał jeszcze bardziej jak dasz mu tak cudowną córeczkę 🤪

On już teraz ja buntuje przeciw mnie hahahaha 🤪

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

Ola mąż wróci w Twe łaski - obiecuję 😜 😜 😜

naylaaa napisał(a):
Oj Ola.... wszystko wyjdzie w praniu 😉 A się okaże, że wcale nie będziesz od karania 😉 Ja nie wiem jaką będę matką 🤪 Obawiam się, że moje dziecko będzie po mnie wyszczekane 🤪 To dobrze, ale oby nie za wcześnie 😉

hmm ja wiem że napewno bede okazywac duzo miłosci i uczucia i napewno zawsze bede ja uczyc ze z problemami może na mnie liczyć i może wszystko powiedzieć mi... a decyzje zawsze z mężem o karach itd bede podejmować żeby nie było sytuacjii takiej że ja dam kare a mąż pozwoli...

a i jeszcze wiem że nie rozpieszcze tak żeby na głowe mi weszła bo potem tylko problemy sa... i dziecko daje pokazówki... jak szwagierki mały masakra diabeł wcielony...;/

gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

Ola mąż wróci w Twe łaski - obiecuję 😜 😜 😜

haha no jak już sexić sie bedzie można hahaha normalnie 😁