Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej sexi girls 😁 A ja się powoli szykuje do miasta dziś, bo wczoraj jednak nie pojechałam rano i dziś jade pobiegać po sklepach trochę i lodówke musze uzupełnić na weekend. Co ten mój mały dzik wczoraj wyprawiał to normalnie z Pawłem byliśmy w szoku 🤪 koło pępka wystawiał nam wieczorem swój łokieć hihi było normalnie taką przesuwającą się góreczkę widać, że szok i czasem czuć było całeprzedramie hihi no i szalał mi tak chyba do 22 a dziś znowu zaczyna swoje balety 🤪
Gosiu mi też tak brzuch twardnieje i czasem to zaczyna boleć i nie wiem czy to nie są właśnie te przepowiadające skórcze...

• Mamusia
Cześć śpiochy 🤪
Sylwuś ja też myślę że to są właśnie te skurcze, ale nie jestem pewna. Jutro mam wizytę u gina więc zapytam o to.
Sylwia może Ty karateke masz w brzuszku hihihi.
Moja Ola nie wypycha nic prócz pupy, mnie się tworzy jedna spora gula 😜
Dzisiejszej nocy śniło mi się że już urodziłam,śliczności z czarnymi włoskami 😆 🤪 Może już niedługo 🙃

• Mamusia
Ja juz zjadłam śniadanie - nie moge się ruszać 😮
Właśnie włączyłam pranie z ubrankami małej i posprzatac musze bo kurz zaraz i mnie pokkryje hihihi. A może to twardnienie brzucha to właśnie skurcze? Nie wiem , ciekawa jestem.
Ninka nie wyłamuj się z grudniuweczek, Ty jesteś w tym samym tygodniu co ja, i nie sadze abyś przenosiła dwa tygodnie 😜 Do 10 dni po terminie chyba lerze czekają i wywołują 😜 Więc kochana w grudniu rodzisz ha ha ha

• Mamusia
Moja koleżanka która 3 tyg. temu rodziła, to po terminie była 6 dni i wody zielone już miala.
A w ogóle to leżała na porodówce z dużymi już skurczami i czytala gazete z nudów bo wcale nie czuła bólu hihihi. A za parawanem rodziła dziewczyna i jęczała, stękała, a ona znużona sobie leżała i czytala ha ha ha ha ha. I skończyło sie cesarką 🙂

CZeść króliki playbaya 😜
JESTEM
teskniłyscie... dzisiaj noc ciezką miałam znów.... hahaha ale teraz to chyba sie juz nie skaoncz a dopiero jak mała podrosnie sie wyspie 😁 😁 hahaha
ale mi się nic nie chce... a dzisiaj musze ogurową zrobic i pyszne nalesniki z twarogiem mama musi mi podrzucic składniki mniam mniam mniam....

gonia88811 napisał(a):
Moja koleżanka która 3 tyg. temu rodziła, to po terminie była 6 dni i wody zielone już miala.
A w ogóle to leżała na porodówce z dużymi już skurczami i czytala gazete z nudów bo wcale nie czuła bólu hihihi. A za parawanem rodziła dziewczyna i jęczała, stękała, a ona znużona sobie leżała i czytala ha ha ha ha ha. I skończyło sie cesarką 🙂

hahahahaha dobre 😁 jak by mi stekala jakas za plecami albo i bedzie hahahaha to chyba bym sie martwiła o nas dwie hahaha 😁 😮 🤪

naylaaa napisał(a):
Masz termin dzień przede mną 😁 Chociaż u mnie to co chwilę zmieniają termin 😉 Jadę dziś na cmentarz groby wysprzątać, a 1 listopada siedzę w cieplutkim domu i nigdzie się nie ruszam 😁

ja tak samo bo ludzie mnie stratują w autobusie i na cmentarzu.... 🤪

gonia88811 napisał(a):
Ja na cmentarz pójdę rano 1 listopada zapalić znicze, bo po południu to będą tłumy.
Ja gotuję krupnik, i chyba zrobie kurczaka z warzywami 🙂 Ola ja bym zjadła naleśnika 😜 Wyślij prosze pocztą 🙃 A może ja zrobie kilka naleśników 🤪 🤪 🤪

droga morska w butelce wysle...:P

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
o nasz chudzielcu.... w koncu 🙂
🤪
jak tort??

dostane na sobote poza tym 2 pudełka kitikatów 😁 jedno w ciemnej a drugie w białej czekoladzie i mi zęby wypadną 😁

haha podzi3elisz siem??:P

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
haha jedz jedz nie żaluj sobie ani Majce a Oliwci też dajcie 😜 a nie sami tylko a dzieciatko patrzec bedzie.... 🤪 🙃

Ona będzie z mamusią wcinać 😁 Oliwka by chyba zamordowała mnie jak by miała patrzeć na słodycze 🤪 a wczoraj powiedziała do mojego "ti tatuś śpadaj maś pokój śwój,to pokój mój Buby" 🤪
Myślałam że ze śmiechu się posikam jak go wyrzuciła bo z nią położyłam się spać a on przyszedł a mała go wyrzuciła 😁 🤪

hahahaha 🤪 😁 hahahaha padam ona jest zajebista normalnie szałowa.... 😁 jak tys ja tak nauczyła 😁