Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ha ha ide za przykładem Kasi i zaznaczam gdzie skończyłam czytać,później wam napisze co ja o was myśle 🤪 😜 bo teraz musze rozkręcić kompa bo troche go wali 🥴

dobry sposob, prawda? 😜
swoja droga, jak tak czyta sie wszystko na raz,to faktyczniejest problem wszystko ogarnac 😮

a maly Ogrodnik - superancki.
ja ostatnio sie zlamalam i zaczelam mala jednak dokarmiac butelka. ☺️

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My juz po odwiedzinach 🙂 Dominik śpi wiec mam chwile ale tylko chwile bo o 17 znajomi przychodza i musze ogarnac troche ;/
Gosiu ja juz normalnie ciuszki sprzed ciazy nosze od 2 tygodni tylko teraz sie boje zeby nie przytyc bo mam ciagle ochote na jedzenie no ale na szczescie ciagle karmie piersia wiec nie moge wszystkiego jesc i to mnie chyba ratuje 😉

ja na moment,Oskar mi smerfy kładzie na laptopa,Sebuś je 😁
słodziaki same na tych zdjęciach 🙂...Nina ty śpiochu!!!!...mąż się ze mnie śmieje,że pisze eski po nocy 😁 😁 😁ha ha...a co zawsze weselej i nie przysypiam jak karmię 🤪
oglądałam o tej diecie dukana w tvn...hmmm dużo za ale i przeciw

a nam przyznali rodzinne i drugi 1 tys 😁...jak przyślą to zamawiam łóżko piętrowe dzieciakom...ale super

będę rano,więc papaśki 🙂

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
aga2010 napisał(a):
wlasnie w TVN jest o diecie Dukana 🙂

i jak zwykle opinie podzielone 😆

dokładnie, tj wszyscy lekarze czy dietetycy są na nie, własnie z uwagi na to co mowili, m.in obciazenie nerek i niedostarczanie mozgowi wystarczajacych produktow, ale ludzie chudna i czuja sie dobrze...pytanie tylko jak dla mnie czy to nie ma skutkow ubocznych w dlugim okresie

oooo o mnie mowa zrelacjonuje ci Miniatura całe forum pod twoją nieobecnośc jak bedą na ciebie gadać to nakrzycze na nie 😁 😁 moja corka zasnęła na 5min 😮 zdąrzyłam się wysikać no nie teraz gada do sufitu 😁 🤪 za pół h butle dostanie to zaśnie 😁 hihihi 🤪 ciekawe jak nocka 😁 🤪

• Mamusia
A co do skoku rozwojowego, to ja w to wierzę, u mnie się sprawdziło. Także te maluszki, które mają teraz 5 tygodni mogą być marudne i możecie nie wiedzieć o co im chodzi.
Kasia, a Ty jak długo mieszkasz w Anglii? A czemu się złamałaś i dokarmiasz?? 😉
Sylwia, Ty mówisz że prędko schudniesz, bo masz ubogie menu, bo karmisz piersią, a ja niestety jem wszystko i waga stanęła 😞 Tylko nabiał ograniczyłam, bo za dużo go jadłam. Jakbym jadła tak jak po wyjściu ze szpitala, to szybko bym jeszcze zrzuciła, a tak jak jem normalnie, to dupa.
Nie mogę ogarnąć tematów na brzuszku 😮 Za dużo się dzieje 😉 jak za czasów dwupaków haha.
Ada, fajnie że Ci kasę przyznali 😁 Ja też jak piszę smsy po nocach, to przynajmniej nie przysypiam z małym na rękach haha 😁
Będziecie tęsknić za Miniaturą?? 😎 😎 hahaha Ola nie pisz z nią smsów 😉

• Mamusia
Hej Mamy 🙂
U nas wszystko dobrze. Mała zasnęła wczoraj po 1:00 w nocy, ale spała całą noc i wstała po 7:00 a później spałyśmy jeszcze do prawie 12:00 🙂 Trochę się spinała na kupkę i popłakiwała jakby na kolkę, ale jakoś, że minęło. Byłyśmy dzisiaj na spacerze i zakupach a teraz gotuję zupkę pomidorową 😁

• Mamusia
Hejka jezdem 🤪 Cieszyta sie 😜
Aduś super że dostaniesz kaske, dzieci będą miały łózko 🤪 🤪, a rodzinne mogliby podnieść sknerusy 😠, no ale dobre i te grosze 😁.
No to prawie każda z Was wskakuje w ubrania z przed ciąży, kurdę ja muszę zrzucić ze 4 kg. i będzie dobrze.
Byłam u dentysty, w jeden ząb wsadziła mi opatrunek a drugi zaplombowała mi i zapłaciłam 200 zł 😠, ale drogo kosztują ząbki wrrrrrr.
Moja mała wykąpana i po butli, a teraz zjada obie piąstki ha ha ha. Moja Olka ma 5 tyg. i zjada 60 ml. na 3 godz. , a w pierwszym miesiącu zjadał 90 ml. na 3 godz. Nie wiem czemu mniej teraz je 🥴
Mini jedz , jedz do rodziców, a my obrobimy Ci tyłek 😁 🙃 hihi Az Cię będą uszy piekły ha ha ha ha.
Ja u małej nie zauwarzyłam skoku rozwojowego, nic takiego nie miała 🙂

hejka 🙂...znowu śpicie śpiochy 😁
My standardowo od 5 na nogach 😁,Sebusia brzuszek coś nie męczy ale dostaje Bobotic,Gripe water i viburcol na noc
Gosia mały je co 3 godz po 130ml,czasem 150 nawet
a ja melduję,ze ważę już2,4kg mniej 😁...jeszcze 4,6kg do zrzucenia 😞

• Mamusia
hej! A wy juz znowu o seksie hehe kurcze ja chyba nie wytrzymam do kontroli u lekarza (mam dopiero 11 lutego) i Pawła szybciej pomecze bo chyba nic mi nie bedzie co? U mnie dzis mały przespal slicznie nocke jak zasnal po 21 tak wstal o 1 i pozniej o 4 na jedzonko no i kolo 6 bo tak wstajemy ale spi dalej wiec mam chwile dla siebie 😁
Ada podziwiam Cie ja nigdy nie stosowałam żadnej diety bo bym nie wytrzymała tygodnia nawet 🙂

Sylwia ja idę na kontrolę jutro ale nie wytrzymałam tydzień temu 😁
Ja jestempierwszy raz na diecie,zawsze ważyłam 42 a jak rzuciłam palenie to 48,a mogłam się obżerać\\\\\\\\

• Mamusia
No to nadrobiłam , 1 strona tylko 😞
Więc tak :
Moja mała spac poszła o 22 z minutami i na następne karmienie o 3:30,no i pózniej o 6:30 na kupę się obudziła 😁 Więc nocka spoko 😉
Aduś szybko zrzucasz kilogramy 🤪 🤪 GRATULACJE. A ja zamiast brać przykład z Ciebie to tylko gadam 😠 Ech jakoś się może zabiorę do tego. Sebuś ma apetyt 🙂, Moja Olka jakoś nie bardzo z tym jedzeniem, no ale najważniejsze że przybiera na wadze 🤪
Aduś dobrze że Sebusiowi pomagają te kropelki na kolkę 🙂, w ten sposób przetrwacie ten ciężki okres 😁
Sylwuś Twój Dominiś też jest grzecznym dzieckiem i dba o rodziców 🤪 Pozwala się wyspać !!!!! A co do sexu to to wczoraj mineło mi 6 tygodni od porodu , iiiiiii nie wytrzymałam ☺️ Dopadłam Tomka 🤪 🤪 🤪. Ale było fajnie 😁 Kurdę po taaaakiej długiej przerwie,mmmmmm. A jutro idę do gina 😁.
A, Mini przecie i ja będę teskniła za Tobą - wariatką rozkręcającą całe forum 🤪
No i to na tyle 😉
To teraz czekamy na następne zaspane mamuśki 😁 😆