Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jo znając życie moje dziecko będzie występować na usg in cognito 😎
u mnie w rodzince wszędzie jest mieszanka dzieci, u mojego męża przeważają dziewczynki - już tylko mój mąż został do przekazania nazwiska, jego kuzyni odpadli 🙂
tylko jestem ciekawa, bo u mnie najpierw urodziłam się ja potem mój brat zaś u męża na odwrót - ciekawe w którym kierunku pójdziemy, jeśli w ogóle 🙂

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A mój znowu urządza sobie popołudniowe harce kopie ile wlezie, aż się przestraszyłam, bo zawsze jak on kopie i mi skóra skacze to w to miejsce kładę rękę lub przyciskam palec, no i to zrobiłam i poczułam coś twardego dużego (jak jego ciałko) brrr! A potem to "coś" od razu znikło 🙂 Może to była głowa albo plecy? 😁

• Mamusia
Uff przebrnęłam tych 20 stron od wczorajszego wieczora 🙂 Szalejecie

Ja dziś byłam w pracy. Od kilkunastu osób usłyszałam, że pięknie wyglądam ☺️ i to będzie na pewno chłopiec

Co do skurczów łydek to od jakiegoś czasu mam wrażenie, że zaraz złapie mnie skurcz ale wystarczy w takiej chwili oraz przy każdym przeciąganiu się wyprostować nogę i mocno paluchy w stronę ciała. Działało całą poprzednią ciążę

Co do ciuchów to po porannym przeglądzie szafy mieszcze i zapinam się we wszystkich dżinsach i pozostałych "starych" spodniach 😉

U nas dziś na obiad chińszczyzna...

Wytłumaczcie o co cho z [email protected]