Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tak, Justyna jako pierwsza zrelacjonuje nam swoje przeżycia i wszystkie będziemy już bezstresowo nastawione 🙂
Blue no czekamy do środy z niecierpliwośćią, ciekawe jakie wieści przyniesiesz 😁
hehe jaki cudowny okres ta ciąża że nawet cieszysz się z usg innych dziewczyn 🙂

A może bliźniaki będę mieć 😁 w końcu na samym początku lekarka aż się przeraziła i powiedziała "myślałam, że będzie mieć Pani bliźniaki" ale to tylko pęcherz haha! Może to nie był pęcherz.. tylko maluch powędrował pod żebra 😁 wiem, że mi odbija.. ale czasami lekarzom też ciężko stwierdzić ciążę bliźniaczą i niektóre laski się dowiedziały np. po 13tyg. 😁 to już byłby cyrk.. hmm a ja znowu dostaję kopniaki za nic tym razem bliżej pępka 🙃 Nie wiem czemu, ale myślę, że to chłopak.. moje twierdzenia opieram na jego twarzy, na owulacji, na genetyce i Gosi hahahahahahaahahaha! 😁 😁 😁

• Mamusia
Blue ja też mam dwóch braci. Młodszych a przyjaciółka miała starszego. Ależ jej zazdrościłam ...

wesa a hello kity to tak, jak najbardziej. Największy temu popis moje dziecko daje przy kompletowaniu wyprawki szkolnej 😉

Niusia moja Mała uwielbia tatusia, tatulka... ale u nas to ja jestem dla niej nr 1. Mamusia jej najkochańsza na świecie 🙂

• Mamusia
Moja Maja tate to tylko nachwilke, a mnie nie odstepuje na krok, tylko mama i mama. Jak ide sie kapać to stoi przy wannie bo przecież jak sie zamknę to jeden wielki płacz , ze mamy nie ma. Ale to jak jestem w domu, bo jak wychodze i ją zostawiam to nie ma takiego problemu.