Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja między blokami (w mieście) nie bede miala az tak duzo śniegu 🙂 z resztą jak urodze pod koniec stycznia to duzo juz tej zimy nie zostanie, w marcu mam nadzieje ze sniegu juz nie bedzie, a jak bedzie ostra zima to nie bede dzieciaka wyprowadzala na mróz, co najwyżej na chwile na balkonik zeby sie dotleniła 🙂

Odebrałam wyniki toxo 🙂
I wyszło, że już chorowałam na toxo, IGM mam ujemne 0,4 , IGG mam podwyższone 218.

Wynik powyżej 300 jednostek przeciwciał IgG może oznaczać niedawne lub trwające zakażenie.

Zobaczymy czy lekarka zleci ponowne badanie na toxo 🙂

a ja od wczoraj wyczuwam raczki-piastki mojej Klarci 🙂 juz nie tylko kopie matke,,,teraz dolozyla boksowanie
i nawet wiem co lubi 😜 ...tak jak mamusia lubi cieplo .........wystarczy ze odkryje brzuch z ciucha, czy koldry ...odrazu sie chowa i znika,,,jak zakryje brzusio,,,na nowo sie mi wystawia i wbija w skore ..... takie to teraz mamy zabawy w berka 🙂

dziewczyny,,,jak u was ze skurczami macicy ?????
ja wystarczy ze troche pobujam sie przy kuchni , czy dluzej jak 15 min jestem na nogach i mam skurcza..... po spacerze 30min mam ciagniecia w pachwinie.... nic tylko lezec i siedziec ..hmmmm ... dobrze, ze w czwartek ide do lekarza , bo troch mnie to martwi

OLENKA ma racje,,nie ma to jak stare sprawdzone naturalne sposoby,,,,,
ja w ogole tak jak i moja doktorka jestem przeciwko jakimkolwiek lekom w czasie ciazy........
ostatnio kiedy mialam przeziebienie dosc ostre z goraczka tez nie wzielam ani jednej tabletki,,,, same cytryny, cebule i czosnki .... i do tego tylko masc rozgrzewajaca na klatke piersiowa ... i nie ma jak to lozko i sen 🙂

• Mamusia
Jestem.
Mam zapalenie pęcherza i kolke nerkową. Dała mi furagin i scopolan, jak do jutra rano nie przejdzie to mam iść do szpitala rano. już skierowanie mi wypisała w razie czego. Mam nadzieje ze przejdzie. Egzamin mam w sobote w szkole.
Ale mówiła ze to maluszkowi nie szkodzi tylko ze mnie moze dośc mocno bolec. także mam nadzieje ze bedzie dobrze.

• Mamusia
A teraz do tych mamusi co juz rodzily 🙂

Co jeszcze warto kupic sprawdzonego dla dzieciaczka? Mam na mysli kosmetyki, masci itp...
Juz sobie zapisalam by kupic ten krem z Musteli i masc Linomag - dzieki za wskazowki 😁 😘

Znacie cos jeszcze sprawdzonego co warto miec? To juz bede mogla to kupic jak polece do Polski w nastepnym tygodniu 😎

• Mamusia
Właśnie mi przyszła paczuszka z pampersa 🙂 5 sztuk ale zawsze coś hehe.
A zaraz musze lecieć do Rossmanna podpisać sie zeby na mikołaja dostać paczki dla Mai. czekam na męza zaraz powinien być z roboty.....
O właśnie podjechał hehe. lece go wybuziakować 🙂

hej mamitki jutro nkontrol u lekarza zobaczymy czy wszytsko w porzadku z szyjka i dostane skierowanie na usg bo juz mam miec 23 listopada ale sie ciesze moj maly strasznie sie przeciaga bola mnie wnetrznosci 😞 ale trzeba wytrzymac dla malego 😁