Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nie wiem czemu kazał Ci brać luteinę.....Ja właśnie wróciłam od lekarza :u mnie też 4 tygodnie i 1,04 cm:P To moja druga ciąża i ani przy pierwszej ani przy drugiej nie brałam luteiny.....Witaminki i kwas foliowy owszem. Zapytaj najlepiej lekarza czemu Ci ją przepisał. Mnie oprócz piersi nie boli nic, trochę tylko kłuje mnie w boku przy jajniku:P Ale w pierwszej ciąży też tak miałam.Najgorsze że zsypało mnie strasznie pryszczami, a włosy - siano (ogólnie tragedia). Ale dzidziuś jest najważniejszy 🙂

• 4 miesiące później...
  • 7 miesiące później...
  • 8 miesiące później...

Czesc! Ja zrobilam dwa testy w weekend, okolo 10 dni po tym jak powinnam dostac okres. Bylo tyle zamieszania w pracy, ze nawet nie przyszlo mi do glowy, ze moge byc w ciazy. Staralismy sie juz od wielu lat, i nic, wiec zaczelismy isc w kierunku adopcji, nawet juz jestesmy po kursie, a tu takie zaskoczenie. 

Oba testy pozytywne. Testu z krwi nie mam mozliwosci wykonac prywatnie tu gdzie mieszkam, a wizyte u ginekologa mam 25.05, wiec jeszcze chwile trzeba poczekac.

Oprocz strasznych wzdec, (ktore juz kiedys przechodzilam jak mialam Helicobacter) i bolacych piersi, nic mi wiecej nie dolega. 

Ale wzdecia sa koszmarne 😞 

Macie moze jakies sposoby na to?