Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monia ale Ci dobrze............. 😁 my z drugiego spacerku wrocilismy 🙂 trzeba wykorzystac pogode 😉
tata rozmawia z Zuzia heheh,wyklada jej o kupie 😁
Gosiaaaaa mam tak samo, on sie do mnie lasi ,a mi sie nie chce, albo mam lenia na seks,albo po prostu nie mam ochoty. Dla mnie seks moglby nie istniec 😮
ale jestem dzis niedojebana...........

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A mi najblizej do Angielek.A ja mam dola.Az sie kurwa poryczalam.Dzwonil moj landlord.Tamci jednak kurwa zmienili zdanie,a ze sa na kontrakcie,to nie moze ich wyrzucic.I chuj babki strzelil,mieszkania nie bedzie 😞 😞Mam kurwa wszystkiego dosc 😞A tak sie cieszylam

monika my takie rozcarowania co do mieszkania mielismy 2 razy 😞 wiec wiem co czujesz...
ale wierze ze znajdziecie szybko cos fajnego 😘

• Mamusia
Monia, jestes cyborg mama , dasz rade 🙂pewnie dzis juz jest lepiej ,sen pomaga patrzec na sprawy obiektywnie...
A u mnie nawet ladnie, mala zasnela o 20.30 w nocy pobudka dopiero o 3.40, wzielam ja do siebie i spala do 6.30 przy cycu...a potem zaladowala pampka i teraz gadaa z tatusiem 😁 zaraz ide jej butle dac.
Zapowiadaja dzis u nas burze!!!!! 🤪

• Mamusia
Sen..A co to jest? 😁 Moje dziecko ladnie dzis o dziwo spalo,bo jak zasnela o 22 to wstala o 5 z 2 pobudkami na smoka.Tyle,ze ja chyba przez te nerwy i to wszystko nie spalam prawie w ogole 😞Ale nie ma co sie dolowac majac takiego podroznika na podlodze 😁 😁 Od kiedy nauczyla sie pelzac,to jest wszedzie.Dzis np zagladala do lodowki,co by tu na sniadanko zjesc 😁 Potem wrzuce fotki

• Mamusia
hejka 🙂
monia mama mnie pocieszyla, ze juz nigdy sie porzadnie nie wyspie 😜 bo jak marylka nauczycie sie w koncu porzadnie spac to juz bedzie czas randek i zamartwien czy na pewno jest bezpieczna 😁

my sie wczoraj pierogow obzarlismy 😁

maja jak tam z mezusiem, lepiej? jaki on jest znak zodiaku?

• Mamusia
yo mamuśki :P
Monia przykro mi ,ze z tym mieszkaniem tak wyszlo na pewno jestes zla kurde na Twoim miejscu tak samo by zareagowała :/ ale nie martw sie na pewno cos znajdziecie... a moze ten landlord Was zaskoczy jeszcze z jakas propozycja 😉
A mój Radek pakuje nas tam powoli i kurde troche mnie szlag trafia ,ze tam mnie nie ma ,bo ciekawa jestem jak On mi te nasze rzeczy popakuje.... :P wierze,ze bedzie OK i jak wroce to sie nie zlapie za glowe....
Milan dzisiaj sam sie na brzuszek przewrocil i byl w ciezkim szoku... 🙃
Lece zaraz do biedronki na zakupy i chyba grilla z rodzicami odpalimy na obaid,bo tak ladnie sie zapowiada 🙂
pokarm mi powoli zanika...Milan nie chce cyca 😞 jedynie kiedy teraz cyca ciagnie to nad ranem jak sie tylko obudzi,a pozniej jak zasnie i wstanie to juz koniec... drze sie ,ze chce flache 😞 😞 😞 😞 tak mi troszke przykro no,ale co zrobic... On chyba juz cos czuje ,ze nie dlugo poprostu zacznie wcinac tez inne smakołyki 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Sylwia to Ty ostatnia dekada,tez masz duzo cech lwa 😉
No wlasnie jak Monia pisala nie przejmuj sie , moze ten pokarm ma zanikac,zeby mama w koncu mogla sie napic % hehehe, ja mam wino z lutego........i ono tak stoi i ma zakaz ,dopoki nie przestane karmic nikt go nie wypije........a teraz tak mi sie go chce...................................wow hehehe
Ja myslalam,ze ja mam malo pokarmu nie...a dzis mala mnie obudzila o tej 3.40 a mnie tak cycki az rwaly takie pelne byly, no ale malenstwo je szybko oproznilo oba 😜 w koncu zasnela.Wiece co ostatnio marudzi przed snem, juz prawie zasypia i jeszcze poplakuje, albo ja ja na rece ona buczy na ramieniu i przysypia jakby z calego tego zmeczenia zasnac nie mogla.......no w sumie.Po tylu dzwiekach wydanych to moze byc......

Co macie na obiad? ja w foli rybke pange pieke z ziolami alez mam smaka, znow mala bedzie pierdziala ryba 😁
Mam dobry humor bo .....przymierzalam portki znow sprzed ciazy, i juz zalozylam 2 pary bojowek spodenek do kolan i 2 pary portkow normalnych, ale w tych normalnych musze brzuch wciagac,zeby sie zapiac a wczesniej na biodra nie wchodzily 😁
A teraz wciaglam spodniczke sztruksowa i jest prawie ok 😜 jak to humor poprawia, to te treningi z murzynem, sa niezle!!!! Monia widzialas linka?

• Mamusia
Maja gratuluje i zazdroszcze!:P No linka widzialam,ale przyznaje sie bez bicia ze na obejrzeniu sie tylko skonczylo 😉Ale mam go w zakladkach i jak sie calkiem pozbieram to sprobuje skoro tak zachwalasz.Ja ostatnio na nic nie mam sily.A na obiad robie chicken mushrom pie i cesar salad 😉 😉A co do tego postekiwania to Julka tez tak od jakiegos tygodnia robi.I jak zasypia to mama musi byc obok 😉Kiedys wystarczylo ja polozyc i kima,a teraz sie taki tulasek kochany zrobil.Przytula sie do mnie i tak slodko spi 😁 Koooocham ja!!!!!

• Mamusia
Gosia za duzo masla jjesz hehehe, to masz skleroze :P
Rybka byla zajebista!!!!!!!!!!!!!!! az sie sama zdziwilam 😁 poszlysmy na spacer i kur.........zaczelo padac to po pol godz szybko do domu. Siedze w domu z 10 minut i slonce swieci..........ta angielska aura........!!!!!!! 😠 w hu....mnie zrobila 😉 teraz jest blekitne niebo.
Dziewczyny, ogladam od kilku dni malej dziaselka i na dole ma maciupka biala plamke.. czy to to o czym mysle....:/ bo napewno nie od mleka i nie plesniawka..sziet az sie boje....
A mala od dwoch dni strzela do pampkow dwa razy dziennie! 😁 dobra biore ja do parku jeszcze bo znow caly dzien przed kompem przesiedze.... 😉 ciao!
Ps. Monia ja tylko pompek z murzynem nie robie bo .........bo nie i huj. 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
tatus karmi marylke i mecz oglada w tym samym czasie i biedne dziecko z otwarta paszcza czeka az tatus sobie przypomni, ze dziecko czeka 🤪

Posmarkalam sie 😁 😁 😁
Maja film juz sie sciaga.A kapela zajebista.Podobne troche do zielonych zabek czy farben lehre,tylko troche ostrzejsze.Zaraz wynajde i sobie sciagne 😁 😁 A co do pogody,to u nas to samo.Slonko z deszczem na zmaine.A ja dzis kolejna porcje swojskich warzyw odebralam 😁 😁 Wszystko juz na parze ugotowane i zaraz bedziemy obiadki robic i pasteryzowac 😁 A moj malzonek dzis robi kolacje przy swiecach.Kwiatki dostalam i winko sie w lodowce chlodzi 😁 😁