Skocz do zawartości

rozstępy w czasie ciąży | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

MonisiaD napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Leer napisał(a):
mój gin powiedział że na rozstępy to nie ma bata, jedna ma druga nie, to tak jakby on miał sie złościć na mnie że mi brzuch rosnie..
i od tego momentu traktuje je jak cos co mnie przybliża do mojej dzidzi, cos naturalnego.

uważam tak samo - nie mamy wpływu na nie, ale jak się pojawią to możemy starać się je maskowac różnymi kremami 🙂

Ktore tez nie zawsze pomagaja 😉Ale tak jak na poczatku ciazy baam sie rozstepow,tak teraz,jak juz mala jest z nami,to nie przejmuje sie tym,ze mam krajobraz ksiezycowy.Mam cos wspanialszego,na czym sie skupiam-bezgranicznie kochajaca coreczke 🙂A przy takim skarbie,kto by sie rozstepami przejmowal,skoro i tak nic na nie nie moge poradzic 😉

dokładnie 😉 mamy największy skarb jakim jest możliwość posiadania dzieci, a atrakcyjność nie zalezy tylko od rozstępów czy celulitu 🙂

• 1 miesiąc później...
  • Odpowiedzi 53
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
hello
ja jestem na poczatku drugiej ciazy,po pierwszej zostaly mi okropnie duze rozstepy,ktore zwalczalam to kremami,to kuracja laserowa i peelingami przez 5 lat,brzuszek wyladnial a ja znowu jestem w ciazy i nie wiem co teraz z tymi rozstepami?wroca,powieksza sie czy jak pomimo ze bede dbala o brzuch smarujac go kremami i nie dopuszczajac do zbyt duzej nadwagi?czy ktos byl juz w tej sytuacji i potrafi cos na ten temat odpowiedziec????
pozdrawiam 🙃

• 1 rok później...
  • Mamusia
Na rozstępy polecam specjalistyczną oliwkę terapeutyczną firmy Palmer's. Oliwka nie zawiera konserwantów, posiada lekką konsystencję i przyjemny zapach. Jest produktem wielozadaniowym i skutecznym w walce z bliznami, rozstępami. Firma ta oferuje także serum na blizny. Polecam! 🙂