Skocz do zawartości

Mezowie na 6:) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Każdy ma swoje gorsze i lepsze dni - tak samo nasi mężowie czy życiowi partnerzy 😉
Mój mąż też czasami mnie denerwuje, ale ogólnie nie mogę narzekać 🙂 Kąpie codziennie małą i razem ją szykujemy do spania. Kiedy chcę to mogę z nim zostawić Gabrysię i nie marudzi mi, że jest zmęczony po pracy. W sobotę i niedzielę spacerki z córeczką należą do niego 🙂

Jak widać - jest bardzo dobrym tatusiem 🙂 ale i także dobrym mężem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Marta1.cz mój bardzo podobnie - kąpie Witka (od urodzenia ani razu ja go nie kąpałam... 🙂), najczęściej też on go bierze na spacer, czasem zakupy, a ja wypoczywam. 😉 Co wieczór robi mu kaszkę - dlatego mama nie pamięta już nawet proporcji mleka i kaszki... 😉 I robi wiele innych rzeczy przy małym. 🙂

• Mamusia
Teściowa mojego męża czyli moja mama mówi, że takiego chłopa jak mój A to ze śweicą szukać. Ja też po miesiącu naszej znajomości wiedziałam, że dzieci to chcę mieć właśnie z nim i tylko z nim. Cudowny jak byliśmy sami, jak byłam w pierwszej ciąży, jak Natala była maluśka, teraz jak jest już prawie uczennicą a ja w drugiej ciąży - zawsze czuję się jak księżniczka. Bardzo Go za to Kocham!

• Mamusia
ja tam tez mojego kocham nad zycie (co prawda męzem bedzie dopiero za 2 tygodnie 🙂 ) jest odpowiedzialny, zaradny, ja i Oliwierek jestesmy u niego na pierwszym miejscu 😁 co prawda ja sie malym wiecej zajmuje ale czas zabawy nalezy do moich CHLOPAKOW , tatus wie jak rozbawic synka hehe a z kolei jako partner to 6 z plusem jest czuly, rozpieszcza i choc sie klocimy czasem az za bardzo ☺️ to zycia bez niego nie wyobrazam sobie 😁 😁 😁