Wow Maja,ale Twoja córeczka ładnie przybrała na wadze 🙂 Bardzo mnie to cieszy, że tak rosna zdrowo nasze pociechy 🙂 I oczywiscie trzymam kciuki, żeby wszytsko u Ciebie potoczyło sie jak nalezy !!!
Maja ja już się w te majtki siateczkowe zaopatrzyłam, a podkłady to miałam na myśli takie nie na materac tylko jak mega duże podpaski 😁 Oj duża już Twoja malutka. Ciekawe co mi w czwartek lekarz powie o moim. Już się doczekać nie mogę. Poza tym za dwa tygodnie to już będziesz miała ciążę donoszoną i tylko czekać na Szkraba 🙂))
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam... 🤪
Aaaa już wiem, że też nie jestem za przegrzewaniem dziecka 😁
eMKa no domyślam się, ze zawsze byłas pewna - bardziej chodziło mi raczej o większą determinację z tym, co założyłaś sobie, bo przecież chodzi o to, by było dobrze w obie strony 🙃
Maja a zatem Ty już jesteś bez czopa 😮 uważajcie na siebie!
Monisia doprawdy dziwna sprawa, przeciez się nie spociłaś 😮 tak obficie 😉 normalnie żenada z takimi lekarzami u boku.
Maja to szybko przybrała Twoja córcia 🙂 W 2 tyg 800gram to duuużo 😁 Tantum rosa też biorę, moja mama mi poleciła, sama często stosuje na różnego rodzaju infekcje itp...
Ja to już raczej do porodu nie będę wiedziala ile moja waży... Będzie niespodzianka... Ale tak jak u MAji 1950g w 32 tyg... Zobaczymy 🙂
Gerda ja jeszcze czop mam, wylecialo tylko troszke 🙂 Niunia dawaj Ty do mnie..poczekamy do tego lutego...ktory ci ostatnio wyszodzil z USG? Wiem, ze to nie jest istotny pomiar, ale tak z ciekawosci pytam..Aha, zmierzylas ten biust?
ALe sie wkurzylam..Mialam ochote na kisiel, wiedzialam, ze mam jakies w szafce, ale wszystkie byly przeterminowane i musialam zaspokoic sie budyniem..A mialam ochote na kwasne 😞 A i zapomnialam dodac, mam juz 9 kg na plusie..Coraz szybciej waga idzie do gory.
Gerda ja jeszcze czop mam, wylecialo tylko troszke 🙂 Niunia dawaj Ty do mnie..poczekamy do tego lutego...ktory ci ostatnio wyszodzil z USG? Wiem, ze to nie jest istotny pomiar, ale tak z ciekawosci pytam..Aha, zmierzylas ten biust?
To zaraz będę, zrób kakao ;-) teraz mam na 12 lutego. Jak szwagier wyjdzie to się zmierzę.
ALe sie wkurzylam..Mialam ochote na kisiel, wiedzialam, ze mam jakies w szafce, ale wszystkie byly przeterminowane i musialam zaspokoic sie budyniem..A mialam ochote na kwasne 😞 A i zapomnialam dodac, mam juz 9 kg na plusie..Coraz szybciej waga idzie do gory.
No jestem znowy po małej przerwie na strogonowa, pychotka wyszło 🙃 mamamichala dziekuje za uśmiech i jestem dobrej myśli, ze wszysto sie ułozy i mądre słowa o tym ze
neli25 zycze ci zebys poznała takie sympatyczne młode mamy jak ty i zebyscie a dziudiusiem miału duuuuuzo zajęc, a do rodzinki na pewno bedziesz w odwiedzinki latała i vice versa! głowa do góry kochana, my na szczescie w większosci na porzadnych ludzi i znajomych trafiamy chociaz na poczatku w pierwszej pracy tez dostałam w kosc. na pewno prayjdzie moment ze podejmiecie decyzje gdzie jest wasze miejsce...
eMka dałam ci oklask za apetyt
Niunia kurcze niefajnie z tymi wynikami a co mówi na to lekarz?
Monisia ale numer nie wiedziałam ze maga sie dziac takie niewyjasnione rzeczy...trzymaj sie kochana!
Maja dziekuje za słowa otuchy, dobrze wiedziec ze sa osoby zadowolone z decyzji o powrocie - wierze ze bedzie dobrze. fajnie ze twoja mama przylatujeto na pewno bedzie piekny czczas 🙂 jejku twoj maluszek juz taki duzy! i waga donoszona, oj bedzie sie działo - juz niedługo!
Ja bede wiedziała wage maluszka w sobote, mam nadzieje ze mała przybrała - biorąc pod uwage mój apetyt...!
acha któras poddała strone z ciuszkami www.mamitati.pl super ciuszki!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
eMKa83
neli25
eMKa83
Oj duża już Twoja malutka. Ciekawe co mi w czwartek lekarz powie o moim. Już się doczekać nie mogę. Poza tym za dwa tygodnie to już będziesz miała ciążę donoszoną i tylko czekać na Szkraba 🙂))
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam... 🤪
Aaaa już wiem, że też nie jestem za przegrzewaniem dziecka 😁
Niunia26
Gość
Maja a zatem Ty już jesteś bez czopa 😮 uważajcie na siebie!
Monisia doprawdy dziwna sprawa, przeciez się nie spociłaś 😮 tak obficie 😉 normalnie żenada z takimi lekarzami u boku.
samantka
Tantum rosa też biorę, moja mama mi poleciła, sama często stosuje na różnego rodzaju infekcje itp...
Ja to już raczej do porodu nie będę wiedziala ile moja waży... Będzie niespodzianka... Ale tak jak u MAji 1950g w 32 tyg... Zobaczymy 🙂
Maja_P
Niunia dawaj Ty do mnie..poczekamy do tego lutego...ktory ci ostatnio wyszodzil z USG? Wiem, ze to nie jest istotny pomiar, ale tak z ciekawosci pytam..Aha, zmierzylas ten biust?
Maja_P
A i zapomnialam dodac, mam juz 9 kg na plusie..Coraz szybciej waga idzie do gory.
Niunia26
To zaraz będę, zrób kakao ;-) teraz mam na 12 lutego. Jak szwagier wyjdzie to się zmierzę.
Niunia26
plus 13 ;-) Dziś mnie ważyli ;-P
Niunia26
Maja_P
Kaczuszka82
mamamichala dziekuje za uśmiech i jestem dobrej myśli, ze wszysto sie ułozy i mądre słowa o tym ze
neli25 zycze ci zebys poznała takie sympatyczne młode mamy jak ty i zebyscie a dziudiusiem miału duuuuuzo zajęc, a do rodzinki na pewno bedziesz w odwiedzinki latała i vice versa! głowa do góry kochana, my na szczescie w większosci na porzadnych ludzi i znajomych trafiamy chociaz na poczatku w pierwszej pracy tez dostałam w kosc. na pewno prayjdzie moment ze podejmiecie decyzje gdzie jest wasze miejsce...
eMka dałam ci oklask za apetyt
Niunia kurcze niefajnie z tymi wynikami a co mówi na to lekarz?
Monisia ale numer nie wiedziałam ze maga sie dziac takie niewyjasnione rzeczy...trzymaj sie kochana!
Maja dziekuje za słowa otuchy, dobrze wiedziec ze sa osoby zadowolone z decyzji o powrocie - wierze ze bedzie dobrze. fajnie ze twoja mama przylatujeto na pewno bedzie piekny czczas 🙂 jejku twoj maluszek juz taki duzy! i waga donoszona, oj bedzie sie działo - juz niedługo!
Ja bede wiedziała wage maluszka w sobote, mam nadzieje ze mała przybrała - biorąc pod uwage mój apetyt...!
acha któras poddała strone z ciuszkami www.mamitati.pl super ciuszki!