Skocz do zawartości

Samotnosc... | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tak mialam wczoraj wieczorem. Mariusz byl na wyjezdzie wiec siedzialam sama troszke poplakalam za chwile sie posmialam a pozniej poszlam spac i dzis juz jest lepiej poza tym Moja Ryba wraca dzisiaj wiec sie ciesze 🙂

Dodi Moj juz wraca 😁 bedzie o 8smej 🙂 🙂 🙂 🙂
ale numer zrobilam poszlam spac przed 3cia i wstalam o 6stej a jak ja spie sciszam telefon. budze sie a tu nieodebrane polaczenia i smsy bo sie biedak martwil ze cos sie stalo ;>
upsss :P

Dodi a ja jestem glodna... nie chce juz chleba bo bedzie mi niedobrze. Nie chce nic robic do jedzenia bo znow boli mnie brzuch tak jak wtedy ;> i nie mam ochoty stac w kuchni...
hmmm juz sama nie wiem

• Mamusia
skórka napisał:
joll napisał:
Hej Skórko!
Ja dopiero się zwlekam z łóżka. Chyba wybiorę się na spacer, jest tak pięknie.
Pozdrawiam!!! 😘

Jak tam Joll spacer? Dzis była piekna pogoda...ja miałam zas pizamowy dzien 🙂 Szkoda tylko ze nie było mnie czesciej na necie.

Wybierałam się jak przysłowiowa sójka 😉
ostatnio zmuszam się by gdziekolwiek wyjść, najchętniej zapadłabym w sen zimowy.
Na szczęście zdążyłam wpleść nieco słonecznych promieni w mokre włosy. Jesień bezczelnie -prosto w twarz zachodzącego słońca- sieje chłodną wilgoć.
Zapachy, mocniej niż zwykle, wpisują się słodką intarsją w taflę pamięci...mamusinej 🙂

• Mamusia
jak zwykle do 19 sama 😞 ale na 14.30 ide o przychodni na chwile, ide sie zaraz wykąpac i ułoze włosy, to Wam prześle jak wygladam o polowe krócej niz na uaktualnym zdjeciu.
Mój M, sie wkurzył ze obcielam włosy i pytał sie : dlaczego wszytskie kobiety w ciazy ,scinaja włosy ??? nie potrafiłam mu odpowiedziec 😞

• Mamusia
nie wiem co z tymi facetami jest nie tak , mi to wypalił ze myslał ze sie go zapytam czy moge obciac??? nie wiem cos mu sie chyba pomyliło 🙂 mam od kilku lat rozjasniacz na wlosach i jeszcze wczesniej mialam farbe ,wlosy sa zniszczone, poprostu piórka, to tez je obcielam ,przeciez odrosna, a mój prawie sie pogiewał.

• Mamusia
skórka napisał:
Joll ale ty dobierasz słowa- PIEKNIE 🙂 Pewnie tworzysz literature dla kobiet. Cudnie 🙂

Dziękuję 🙂
głównie poezję, ale moja proza także mocno poetycka.
/////////////////////////

...także miewam problemy z opanowaniem bałaganu na głowie, odkryłam, że dobrze im robi położenie odżywki PRZED myciem szamponem. Polecam ten patent! Pozdrawiam wieczorowo 😘