Skocz do zawartości

odszkodowanie za pobyt w szpitalu z PZU | Forum o ciąży

ewci@

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny, moze któras z was starała sie o odszkodowanie za pobyt w szpitalu z ubezpieczenia grupowego w pracy. Ja byłam na zwolnieniu, i w miedzyczasie trafiłam do szpitala na 7 dni. Tylko teraz nie wiem jak to dobrze wniosek wypełnić, bo wziełam jzu z pracy i wsyztsko co miał wypełnic pracodawca wypełnił, teraz moja kolej. I np mam rubryke w która wpisałam ze pobyt był spowodowany chorobą a nie wypadkiem, i tzreba opisac chorobę. Jak to napisac, skoro sie twierdzi ze ciaza to nie choroba. W karcie informacyjnej ze szpitala wpisali mi silne bóle podbrzusza, zagrazający poród pzredwczesny. Powinnam tak wpisac?? Moze miałyscie taka sytuacje?? prosze o pomoc ... iz góry dzięki 🙂

• Mamusia
anielica, ja wniosek dostałam w pracy do wypełnienia, dostałam oryginał polisy ubezpieczeniowej (ja mam przedłozyc w PZU) i karte informacyjna ze szpitala oraz ksero dowodu osobistego. Tyle wiem. Jak jeszcze jakies załączniki musza byc to napisz mi na maila: [email protected] (z kładeczką).
PS> Najgorsze ze własnie nie wiem jak tą chorobe wpisac, chyab napisze ze silne bóle podbrzusza i zagrazający porób pzredwczesny, bo tak napisali w karcie informacyjnej, ze rozpoznanie:ciaza I w 33 tygodniu, zagrazajacy poród pzredwczesny, a na dole ze pacjentka zgłosiła sie z silnym bólem podbrzusza. i ze po leczeniu bole ustąpiły.