Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie! dzis potwornie sie czuje i wstyd sie przyznac ale procz wizyty na poczcie (pan przepuscil mnie w kolejce 🙂) caly dzien przelezalam. Bol glowy i plecow byl okropny i dalej jest ale postanowilam nie faszerowac sie apapem i czekam az przejdzie samo. moze jutro bedzie lepiej, za to apetyt jaki mam a niunius jaki aktywny moj brzuszek zaczyna falowac 🙂
Widze ze ja musze przejsc sie do tego h&m bo juz kolejna z was ma dresik I LOVE DAD, poki nie zobacze, nie dotkne nie zakocham sie zatem wiem ze czeka mnie kolejna wizyta w galerii handlowej.
Co do kosmetykow dla dzieciaczka Emolium, Oilatum i Oilanum sa w zastosowaniu przede wszystkim dla dzieci z atopowym zapaleniem skory, mamuski nie wariujmy jesli nie uslyszelismy takiej diagnozy nie obciazajmy skory maluszka w tak ciezkich kapielach, one sa niesamowicie ciezkie i tluste i w codziennym uzytku tez moga sie okazac szkodliwe. Poki co wystarcza plyny do kapieli z nizszej polki, wiele z nich ma juz oliwke w skladzie takze rownie dobrze natluszczaja skore, jesli mimo to nie przekonalam was kupcie Oilatum lub Oilanum i uzywajcie ale mimo wszystko nie przy kazdej kapieli. Nie mowie tego wszystkiego co prawda z praktyki ale pracuje juz troche w tej branzy i wiele uslyszalam od samych klientek a takze od producentow.
No to jeszcze chwile posiedze, goraca herbatka i spac. glowa to mi odpadnie... 🤢

• Mamusia
Witajcie mamusie! A my wrocilismy do domku.Bylismy na koncercie kopii "The Beatles".Wlasnie minelo 50 lat od powstania zespolu.Bylo super i chyba w miare nie za glosno dla naszej slodyczy 🙂 Kto wie,moze nasz synus bedzie kiedys muzykalny 😉 Jutro mamy wizytke u ginekologa,juz nie moge sie doczekac,by znowu synusia "live"ujrzec!
Pozdrowionka...

• Mamusia
Ups.A ja myslalam,ze to Emolium to super rzecz,bynajmniej tak mi przyjaciolka brata mowila.Ale wydaje mi sie,ze "hussi" masz racje.Po co przeciazac skore malenstwa.
Tez chyba sie kiedys przejde do H&M.Kolezanka ma blizniaki:dwie dziewczynki i ubiera jej tylko tam,i musze powiedziec,ze super rzeczy dla dzieciatek ma.
Mi lekarz oprocz Paracetamolu zabronil brac jakiekolwiek tabletki.I przy tym duzo pic: od 2,5 do nawet 3 litrow` dziennie.Troche czasami trudno wytrzymac,jak nie ma w poblizu ubikacji 🙂

• Mamusia
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI!MĄŻ POJECHAL DO PRACY A JA WESZŁAM NA CHWILE NA FORUM BO DZISIAJ MNIE NIE BĘDZIE CAŁY DZIEŃ JADE DO MAMY I DO PRACY ZAWIEŚC ZWOLNIENIE 🙂PRZY OKAZJI SPOTKAM SIE Z KOLEŻANKĄ TEŻ W CIĄŻY I POGADAĆ TRZEBA.NIE WIEM CZY ZAJŻE JESZCZE W WEEKEND TAKŻ WAM ŻYCZE MILE SPĘDZONEGO WEEKENDU Z UKOCHANĄ OSOBĄ 🙂

dzien dobry dziewczynki 🙂naczytalam sie co pisalyscie..hmm..jutro jade na weekend do brata..wiec mnie nie bedzie,pojawie sie w poniedzialek..ale dzisiaj jeszcze Wam potruje troche moje kochane brzuszki 😘 Aneczka to miło ze i Tobie podoba sie imie 🙂 🙂 🙂Anonimosia..dzieki nigdy sie nia nie przejmowalam za bardzo 🙂ona jest zakochana w synku i nigdy nie odciela pepowiny jak to brat mojego meza mowi 🙂Adka moja slodka dziekuje za zrozumienie hehe 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hussi, oklask dla Ciebie za informacje o kosmetykach.
Jestem podobnego zdania i ciesze sie ze ktos jeszcze tak uwaza.
🙂
ja dzis robie sobie dzien raczej relaksu. Wczoraj ta bieganina po sklepach wykonczyla mie i niestety, ale w nocy slabo spalam. Bolaly nozki, stopy, kolana.. ciezko sie robi 😞
milego dzionka Brzuszki! 😉

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
tzn? bo wiesz co ja sie zastanawiam nad fotelikiem maxi cosi czy mutsy, ja planuje ten fioletowy i fajny jest juz cały komplet .. ale z rugiej strony ten fotelik 2 razy droższy jest..

Aneczka my na pewno fotelik maxi cosi, żadnego innego nie bierzemy 🙂 A jeżeli chodzi o wózek to mąż poważnie patrzy na phil&teds, więc mam metlik w głowie powazny. Ja chce mutsy i już jak mamy kupować.

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Witajcie! dzis potwornie sie czuje i wstyd sie przyznac ale procz wizyty na poczcie (pan przepuscil mnie w kolejce 🙂) caly dzien przelezalam. Bol glowy i plecow byl okropny i dalej jest ale postanowilam nie faszerowac sie apapem i czekam az przejdzie samo. moze jutro bedzie lepiej, za to apetyt jaki mam a niunius jaki aktywny moj brzuszek zaczyna falowac 🙂
Widze ze ja musze przejsc sie do tego h&m bo juz kolejna z was ma dresik I LOVE DAD, poki nie zobacze, nie dotkne nie zakocham sie zatem wiem ze czeka mnie kolejna wizyta w galerii handlowej.
Co do kosmetykow dla dzieciaczka Emolium, Oilatum i Oilanum sa w zastosowaniu przede wszystkim dla dzieci z atopowym zapaleniem skory, mamuski nie wariujmy jesli nie uslyszelismy takiej diagnozy nie obciazajmy skory maluszka w tak ciezkich kapielach, one sa niesamowicie ciezkie i tluste i w codziennym uzytku tez moga sie okazac szkodliwe. Poki co wystarcza plyny do kapieli z nizszej polki, wiele z nich ma juz oliwke w skladzie takze rownie dobrze natluszczaja skore, jesli mimo to nie przekonalam was kupcie Oilatum lub Oilanum i uzywajcie ale mimo wszystko nie przy kazdej kapieli. Nie mowie tego wszystkiego co prawda z praktyki ale pracuje juz troche w tej branzy i wiele uslyszalam od samych klientek a takze od producentow.
No to jeszcze chwile posiedze, goraca herbatka i spac. glowa to mi odpadnie... 🤢

Widzę, że mamy to samo zdanie 🙂 🙂 Cieszę sie, że nie tylko ja tak myślę 🙂 Oklaski dla Ciebie:*

• Mamusia
hejka jestem u siostry i wczoraj było ważenie na wadze na której waże się od początku ciąży i przez ostatnie dwa tyg +2kg ☺️ ale jak siostra stwierdziła brzuszek wyskoczył mi do przodu 🙂 obwód brzuszka w najszerszej części troszke niżej pasa wynosi 103 cm ale za to obwód bioder ani cm więcej z przed ciąży 🤪 🤪 🤪