Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
fijolek napisał(a):
kasiagwiazdka napisał(a):
fijolek napisał(a):
bo tak myslalam sobie jeszcze o tym Mutsy,- bo to holenderska firma, a ja do Holandii mam ok. 40 km 🙂 wiec moze tam bym sie wybrala i zobaczyla 🙂 🙂 🙂 bo tez mi sie podobaja 🙂 chociaz bardziej gondolka niz spacerowka 🤨 ehhhh, ale ciezki wybor! 😮 😮 😮 😮

no ciezki ciezki... normalnie jak z autem 🤪

ojjj tak fijolku 🙃 to tak jak kupno nowego auta 😜

dlatego ja sie ciesze ze juz decyzje podjelismy i tylko czekamy zeby pojechac i kupic. 🙃

to jaki wybraliscie ostatecznie??? 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny a co z pościelą do wózka?

Kupujecie taki specjalny komplet np coś takiego http://allegro.pl/sliczna-posciel-do-wozka-bawelna-cieplutka-new-i1406517187.html
Czy po prostu zwykłą pościel, czy w ogóle nie pościel tylko np kocyk albo śpiworek?

W sumie tutaj znalazłam już odpowiedz http://forum.mamazone.pl/index.php?/topic/970-posciel-dowozka/
Ale jestem ciekawa co Wy na to 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 no mi też dopiero to przyszło do głowy, że coś trzeba mieć do wózka 😉
Prześcieradło na pewno kupię, do tego pewnie jak już dziecko będzie większe to płaska podusia, na lato wystarczy kocyk, a czasem nawet tylko pieluszka, a na zimę śpiworek do wózka.
Więc ja już odpowiedź mam 😉

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
KAsiagwiazdka mi sie podoba w koloru czerno-pomaranczwym 🙂 fajny futurystyczny ksztłat, ale jak dla mnie mało miejsca na zakupy, a tak to desigm ma superasny, myslisz nad jego kupnem???

nio to jest ten minus- koszyczek na zakupy, chociaz powiem szczerze jest gleboki i zapinany na suwaczek, zeby nic nie wypadlo 🙂 takze nie jest tak tragicznie 🙂
mysle wlasnie nad nim, tylko widzialam na zywo kolor- ten czekoladowy brazik z jasnym niebieskim i wyglada bardzo ladnie, bo ten pomarancz fajniusi, ale szybko by mi sie znudzil kolor 🙃 bo razi w oczy niesamowicie 🙃
ogolnie prowadzi sie go super! jest lekki i zwinny i wlasnie design fajniusi 🙂
no zastanawiam sie ....

• Mamusia
ja nie mam gondoli tylko nosidelko to mi posciel odpada tylko jakis kocyk i mala podusia najwyzej. a co do lozeczka i do poscieli to wlasnie nie wiem kiedy zaczac jej uzywac bo gdzies przeczytalam ze najlepiej by bylo zeby dziecko do 3msc spalo w rozku bo to przypomina mu jak bylo w brzuszku i wtedy dziecko lepiej zasypia i jest spokojniejsze. 🙂

• Mamusia
Brzuszki, ja mysle, ze jesli rodzimy na ten okres, to chyba nie potrzebna bedzie nam posciel do wozeczka, a kocyk wystarczy, ale w sumie posciel moze nam sie przydac na chlodniejsze wieczory.... bo nie zawsze latem jest upalnie! a Wy bedziecie kupowac?? ja rozmawialam z kolezanka, ktora rodzila w listopadzie i kupowala posciel do wozeczka jedna i podobno masakra, jakas sztuczna byla i pojechali do Mama i Ja i tam kupili -podobno gatunek rewelacyjny!!!

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ja nie mam gondoli tylko nosidelko to mi posciel odpada tylko jakis kocyk i mala podusia najwyzej. a co do lozeczka i do poscieli to wlasnie nie wiem kiedy zaczac jej uzywac bo gdzies przeczytalam ze najlepiej by bylo zeby dziecko do 3msc spalo w rozku bo to przypomina mu jak bylo w brzuszku i wtedy dziecko lepiej zasypia i jest spokojniejsze. 🙂

o tych rozkach tez ostatnio w Tv mowili, ze faktycznie po urodzeniu najlepiej dziecko sie w nim czuje 🙂

mowisz o nosidelku- o tym do auta foteliku??
Gosiu to jest oczywiscie Twoja decyzja, ale mysle, ze bez gondoli to kiepsko, bo dzidzia jak caly czas w nosidelku bedzie, to tez niedobrze, niezdrowo 🤨

• Mamusia
joma napisał(a):
Aneczka1983 no mi też dopiero to przyszło do głowy, że coś trzeba mieć do wózka 😉
Prześcieradło na pewno kupię, do tego pewnie jak już dziecko będzie większe to płaska podusia, na lato wystarczy kocyk, a czasem nawet tylko pieluszka, a na zimę śpiworek do wózka.
Więc ja już odpowiedź mam 😉

no dokładnie juz posciela do wózka nie msimy sobie zaprzatac głowy 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):

o tych rozkach tez ostatnio w Tv mowili, ze faktycznie po urodzeniu najlepiej dziecko sie w nim czuje

mowisz o nosidelku- o tym do auta foteliku??
Gosiu to jest oczywiscie Twoja decyzja, ale mysle, ze bez gondoli to kiepsko, bo dzidzia jak caly czas w nosidelku bedzie, to tez niedobrze, niezdrowo 🤨

popieram, gondola to gondola, no chyba ze nosidełko rozkłada sie na leżaco..

• Mamusia
wiem wlasnie ze bez gondoli nie za dobrze, ale tu w Anglii nie akceptuja wozkow z gondola prawie wszystkie jakie sa w sklepach to z fotelikami, nie wiem czemuni tak maja 😞 na szczescie za dlugo w foteliku nie pojezdzi a spacery 1-2 godzinne az tak dziecku nie zaszkodza.

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
wiem wlasnie ze bez gondoli nie za dobrze, ale tu w Anglii nie akceptuja wozkow z gondola prawie wszystkie jakie sa w sklepach to z fotelikami, nie wiem czemuni tak maja 😞 na szczescie za dlugo w foteliku nie pojezdzi a spacery 1-2 godzinne az tak dziecku nie zaszkodza.

dziwne ja na ebayu widzialam duzo z gondolkami

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

my balismy sie kupic przez ebaya bo to na zywo moe wygaldac inaczej niz na zdjeciu. Na szczescie nasz wozek ma duza spacerowke. Mi wozek sie podoba kwestia gustu 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

my balismy sie kupic przez ebaya bo to na zywo moe wygaldac inaczej niz na zdjeciu. Na szczescie nasz wozek ma duza spacerowke. Mi wozek sie podoba kwestia gustu 🙂

gdzie w UK mieszkasz???

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

gdzie w UK mieszkasz???

welshpool