Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
A co do koszulki do karmienia to kupilam taka ale nie na allegro tylko u mnie w miescie w sklepie za 30 zł wiec w sumie cena w miare normalna ale mam z czerwna oblamowka i z miskami na dole ehhe ale powiem szczerze ze z rozem ladniej wygladała na zywo tylko ze byla S wiec juz ie dla mnie

http://moda.allegro.pl/koszulka-nocna-do-karmienia-porodu-rozm-xl-i1411293995.html

tez taka kupilam. wymierzylam sie w biuscie i kupilam XL i na wszelki wypadek XXL.

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
a koszulke ja kupilam M bo sie rozciaga to po porodzie tez bedzie dobra chociaz teraz zastanawiam sie czy nie bedzie za mala ale co tam najwyzej bedzie na zas

ja mam w biuscie teraz 95cm. XL ma 105 a XXL 110cm. Napewno mi biust jeszcze urosnie a nie chce zey byla opieta.

• Mamusia
joma napisał(a):
A jeszcze Wam pokaże jakie wczoraj kupiliśmy buciki dla Małego 🙂
Byliśmy na zakupach w Tesco i oczywiście musiałam wejść na dział dziecięcy F&F i CHEROKEE.
I jak zobaczyliśmy je z Mężem to nie mogliśmy się powstrzymać ☺️
Wzięłam takie większe - na roczne dziecko - coby nie były tylko na ozdobę 😉

[URL=http://img17.imageshack.us/i/obraz147x.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9954/obraz147x.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

ja tez mam takie same 🙂 nas maluszek dostal na gwiazdke od mojej siostrzenicy 🙂

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Wow! To jest rozmiar! Ja dopiero kupie sobie 90 C 🙂 Ale jaka ucieche maja przy tym nasi mezczyzni 😁

no widzisz a np moj maz narzeka ze sa za duze ze wolaj takie jak mialam wczesniej B a teraz mam stanic 90 D i juz sie robi maly...w sumie chyba ma racje zawsze chcialam miec wieksze a teraz moje tez mi sie nie podobaja hehe

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
justina1975 napisał(a):
Wow! To jest rozmiar! Ja dopiero kupie sobie 90 C 🙂 Ale jaka ucieche maja przy tym nasi mezczyzni 😁

no widzisz a np moj maz narzeka ze sa za duze ze wolaj takie jak mialam wczesniej B a teraz mam stanic 90 D i juz sie robi maly...w sumie chyba ma racje zawsze chcialam miec wieksze a teraz moje tez mi sie nie podobaja hehe

beatko, powiedz mezowi zeby sie cieszyl! bo pewnie duzo pokarmu bedziesz miec, jak masz taaakie duze juz! 🙃

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
beata2186 napisał(a):
justina1975 napisał(a):

beatko, powiedz mezowi zeby sie cieszyl! bo pewnie duzo pokarmu bedziesz miec, jak masz taaakie duze juz! 🙃

a jesli nie bede miec slyszalam ze wielkosc nie ma znaczenia ze moge miec duze a puste....a wy jak myslicie

• Mamusia
Tak Beatko,tez tak slyszalam.Ale mam pare poleconych sposobow,zeby byly pelne pokarmu,np.pic piwo bezalkoholowe,karmelowe...i duzo relaksu,zadnego stresu.To podobno pomaga.Kolezanka pare mcy temu urodzila dziewczynki blizniaki i to mi polecila...a jej pokarm leje sie strumieniami 🙂 Na powaznie.

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Tak Beatko,tez tak slyszalam.Ale mam pare poleconych sposobow,zeby byly pelne pokarmu,np.pic piwo bezalkoholowe,karmelowe...i duzo relaksu,zadnego stresu.To podobno pomaga.Kolezanka pare mcy temu urodzila dziewczynki blizniaki i to mi polecila...a jej pokarm leje sie strumieniami 🙂 Na powaznie.

Dobrze wiedziec tylko z tym stresem bywa rożnie ostatnio go sporo niby n zwolnieniu siedze ale przez dodatkowa prace mam stres niestety i inne powody eh ale staram sie nie myslec a piwa boje sie bo slyszalam ze nawet bezakoholowe to nie jest takie jak nazwa mowi tylko ze ma alkohol ale znikomy i ze tez malemu moze zaszkodzic ale bo ja wiem czy to prawda

• Mamusia
Odnosnie piwa bezalkoholowego nie wiem dokladnie,ale ja pije karmelowe i niejedna mama mi polecila,i sa szczesliwymi mamami dorodnych dzieci.
Nie przejmuj sie za bardzo,bo dziecko wszystko czuje.Nawet,gdy placzesz,dzidzia czuje i gdy sie smiejesz.Wszystkie odczucia "wlatuja" do krwi i przez to malenstwo tez bierze w tym udzial..Glowa do gory 😘

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Odniosnie piwa bezalkoholowego nie wiem dokladnie,ale ja pije karmelowe i niejedna mama mi polecila,i sa szczesliwymi mamami dorodnych dzieci.
Nie przejmuj sie za bardzo,bo dziecko wszystko czuje.Nawet,gdy placzesz,dzidzia czuje i gdy sie smiejesz.Wszystkie odczucia "wlatuja" do krwi i przez to malenstwo tez bierze w tyn udzial..Glowa do gory 😘

dzieki za miłe słowa chociaż sie uśmiechnełam a maz w pracy wiec tez tak troche smutno a to piwo to moze faktycznie trzeba sprobowac bardzo bym chciala karmic ale boje sie ze nie bede miec pokarmu

• Mamusia
Popytaj innych.Mi sie wydaje,ze kazdy ma swoje zdanie na ten temat.Moze dziewczyny znaja inne sposoby.Ale nie zapomnij...bezalkoholowe 🙂 karmelowe.Ale sa tez herbatki ziolowe na to dobre.
I napewno niejedna brzuchatka ma podobny problem z praca.Ale wazne,zeby Twoj maz,obojetnie co bedzie,stal zawsze po Twojej stronie 🙂