Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia

ja przytylam 13kg i juz schudlam 3....wiec mam 10 n aplusie...ksiazkowo chyba 🙂

ja tam sie ciesze z mojej wagi,najwecej przytylam miedzy 23a28tygodniem,teraz chyba juz tak nie bedzie, ale nastepna kontrola dopiero 17marca wiec jeszce troche poczekam... 😉

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anonimosia napisał(a):
Witam nowe Majóweczki! 🙂

Mi pępek już od dawna wystaje, podobnie jak mam już od dawna kreseczkę 🙂
A na plusie kolejne kilogramy - dziś waga pokazała 59,9 kg - czyli dokładnie przez miesiąc przytyłam 3,8 kg, a od początku ciąży 9,9 kg. Jak się cieszę, że wizyta u lekarza już w piątek - cały czas bardzo przybieram na wadze.. 🤨
ja z synem w pierwszej ciazy z 28 dowalilam 😞to byla masakra...a teraz jakos spokojniej 🙂ja mam wizyte w srode i czwartek...

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
Anonimosia napisał(a):
Witam nowe Majóweczki! 🙂

A na plusie kolejne kilogramy - dziś waga pokazała 59,9 kg - czyli dokładnie przez miesiąc przytyłam 3,8 kg, a od początku ciąży 9,9 kg. Jak się cieszę, że wizyta u lekarza już w piątek - cały czas bardzo przybieram na wadze.. 🤨
ja z synem w pierwszej ciazy z 28 dowalilam 😞to byla masakra...a teraz jakos spokojniej 🙂ja mam wizyte w srode i czwartek...

ale "spalilas" wszytsko po pierwszej ciazy, moja znajoma jedna 19 a druga 29 przytyly w ciazy, w sumie niebardzo im wieze bo nie wiem gdzie te niecale 30kg sie ukrylo ale teraz juz wrocily do swoj wagi sprzed ciazy....

wismar86 napisał(a):
Grunt ze sie dobrez czuje,no moze w nocy troszke brzuszek przeszkadza,ale te dobre dwa miesiace chyba jeszce wytrzymam... 😉
wiesz mi ciezko troche...boje sie tylko upalow 😞

wismar86 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
Anonimosia napisał(a):
Witam nowe Majóweczki! 🙂

ale "spalilas" wszytsko po pierwszej ciazy, moja znajoma jedna 19 a druga 29 przytyly w ciazy, w sumie niebardzo im wieze bo nie wiem gdzie te niecale 30kg sie ukrylo ale teraz juz wrocily do swoj wagi sprzed ciazy....
jak urodzilam syna to schudlam 6 kg 🙂czyli syna waga 4.300 i lozysko wiec wyszlo 6kg..reszta zostala..karmilam piersia 2 lata i zeszlo w 2 lata wszystko ladnie 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
wismar86 napisał(a):
Grunt ze sie dobrez czuje,no moze w nocy troszke brzuszek przeszkadza,ale te dobre dwa miesiace chyba jeszce wytrzymam... 😉
wiesz mi ciezko troche...boje sie tylko upalow 😞

nie wiem czego sie spodziewac bo to moja pierwsza ciaza....az tak zle w te upaly? nawet po rozwiazabniu, mysslma ze lepiej na lato rodzic niz na zime??

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
nie wiem ja rodzilam 4 marca 😞i wyszlam po tygodniu juz na spacerek...ale boje sie upalow w maju jak dowali a ja w 9 mc bede sie toczyc 😞

aha, chodzi o ciaze, ale pociesz sie faktem;d;d;d ze w maju urodzisz a co maja powiedziec te dxziewczyny ktore maja termin na wrzesien, sieprun? cala koncowka ciazy w upalach....ja tam narazie sie cieszce...i czekam na ciepelko na dworzu 😉

wismar86 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
nie wiem ja rodzilam 4 marca 😞i wyszlam po tygodniu juz na spacerek...ale boje sie upalow w maju jak dowali a ja w 9 mc bede sie toczyc 😞

aha, chodzi o ciaze, ale pociesz sie faktem;d;d;d ze w maju urodzisz a co maja powiedziec te dxziewczyny ktore maja termin na wrzesien, sieprun? cala koncowka ciazy w upalach....ja tam narazie sie cieszce...i czekam na ciepelko na dworzu 😉
no masz racje 😞ciezko mi bedzie za psem nadazyc 😉jak mnie przeciagnie po lesie to juz teraz ledwie nadazam hehe 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
[URL=http://img703.imageshack.us/i/dscn0193.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/8788/dscn0193.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Przed chwilą zrobione zdjęcie 🙂 I tam siedzi moje dzidzi 🙂

Śliczny ten Twoj brzusio z cała zawartościa 😉

• Mamusia
marinka napisał(a):
[URL=http://img703.imageshack.us/i/dscn0193.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/8788/dscn0193.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Przed chwilą zrobione zdjęcie 🙂 I tam siedzi moje dzidzi 🙂

Marinka, no braaawo 🙂 sliczna koszulka 😜

• Mamusia
Hello laseczki!A mnie juz prawie od 3 dni tu nie bylo.Czemu sie tak boicie upalow? Przeciez i tak nie bedziecie w lecie rodzic? A w maju míejmy nadzieje,ze pogoda bedzie w sam raz 🙂
Ja wlasnie po pracy jestem.Ale zaraz w mieszkanku posprzatam.Pozniej robie obiado-kolacyjke,a dzisiaj bedzie babka ziemniaczana ze skwareczkami,boczkiem i cebulka..pycha 😆