Skocz do zawartości

Pokoik dzieciecy:) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja planuję szafę wnękową, komodę z przewijakiem i łóżeczko jako jedyne meble w pokoju, a poza tym mięciutki dywanik na podłogę, myślę że na razie wystarczy. Zastanawiam się nad kolorem ścian, podobają mi się zielone, ale nie wiem czy kolor będzie się podobał Tosi:laugh:

• Mamusia
Ja robiem dla Alka oddzielny kącik w naszej sypialni 😉 Dywaniku się na razie pozbędę bo będę musiała go co trochę szorowaćjak małemu będzie się ulewać 😉Jakieś naklejkii na ścianę oraz kącik na maskotki i zabawki. A na 1 urodziny planuję zrobić jemu własny pokoik... ale zobaczymy jak to wyjdzie... 😉

• Mamusia
Pokoik jaki chce zrobic maluszkowi musi bys przytulny. Sciany zolto-zielone, naklejki na sciane z kubusiem puchatkiem i slodziutkie zaslonki 🙂 Regal na zabawki, komoda i zobaczymy co jeszcze.Wiewioreczka dzieki za pomysl pomysle nad fotelem 🙂

• Mamusia
nasze maleństwo będzie jak na razie z nami w sypialni - wiem z doświadczenia że to najwygodniejsze dla nas wszystkich 🙂
Będziemy mieć Niunię cały czas pod kontrolą i o to właśnie chodzi....
Płacz w nocy - myk ze swojego łóżka i jestem już przy łóźeczku Maleństwa.

Sypialnię mamy groszkową i meble w kolorze wenge, żółto-zielone zasłony....cos trzeba będzie zrobić zeby przeobrazić ją rónież w kącik dla Malucha, ale jak już Dzidzia bedzie z nami to będziemy się nad tym zastanawiać 🙂

• Mamusia
ogolem to moj maluszek ma kolyske gotowa u mnie w sypialnia ale jednoczesnie jego pokoik tez jest gotowy bo w dzin mam nadzieje ze bedzie spal u siebie heheh
tak wyglada moj pokooik [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/SDC10265-1767878fd1d7038774e5d7c252d999e9.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />