Skocz do zawartości

PŁEC DZIECKA-KIEDY SIĘ DOWIEDZIAŁYŚCIE??? | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się podczas półmetkowego USG że chłopiec. no i jest chłopiec 🙂 w drugiej również w tym półmetkowym że dziewczynka 🙂 i jest królewna 🙂 a w trzeciej trafiłam na jekiegoś durnia lekarza, który niby nie widział i dopiero poszłam prywatnie to mi powiedział grubo po 30tc że chłopiec co się potem potwierdzało i tak też się urodził synek 😉

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej dziewczyny!

Kiedyś zaciekawiły mnie chińskie tablice płci, własna ciąża to najlepszy czas na sprawdzenie czy działają. Ja jeszcze nie znam płci dziecka, może się uda w połowie stycznia. Jetsem ciekawa za czy u was one się sprawdziły, potrzebny do tego jest tylko miesiąc poczęcia i wiek matki w chwili gdy zaszła w ciążę. Wklejam tablice. Napiszcie czy zadziałały. Ja wg nich urodzę chłopaka 😁

• Mamusia
Witam
Już gdzieś jest wątek....albo i dwa z tymi tablicami chińskimi
U mnie się nie sprawdziło 😁....
jak dla mnie to można to traktować tylko i wyłącznie jako zabawę.......
Puki co ja zaczynam notować w kalendarzyku wszystko,bo za 2 lata startujemy z córcia......Mówią ,ze do 3 razy sztuka 😁....ale jak będzie 3 urwis to super,bo dalej będę jedyną księżniczką 😉.......najważniejsze żeby Dzidziuś był zdrowy czego Wam wszystkim przyszłym Mamusiom życzę....

• 3 tygodnie później...